Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Adatvédelem

2008.01.09

Tisztelettel köszöntünk a honlapunkon!

 

 A weboldalunkon található tartalmat, továbbá az oldalhoz kapcsolódó kiadványokat hazai és nemzetközi törvények védik!

Ezért előzetes egyeztetés nélkül tilos a lap egészének vagy bármely hozzá tartozó részének, másolása, átalakítása, sokszorosítása, terjesztése, vagy bármely médiumban történő megjelentetése!

Ugyanakkor előzetes egyeztetés után lehetőséged van az oldalon található, illetve azzal kapcsolatba hozható információk saját weblapodon, esetleg médiádban történő megjelentetésére. Ez ügyben kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Az oldal tartalmának bizonyos részeit, cikkeit, illetve a különböző kiadványokat - kizárólag saját felhasználás céljából- számítógépedre mentheted, akár ki is nyomtathatod, de ebben az esetben sem vagy jogosult az így nyert információk további felhasználására!

Az oldalunkon saját írások, barátaink írásai találhatóak, az ő engedélyükkel; máshonnan vett cikkeknél megjelöltük az írót, szerzőt, vagy a felhasznált irodalmat!

A weblapunkon található tartalom jóhiszeműen, segítő szándékkal került felhelyezésre, ezért a tájékoztatásból eredő esetleges károkért nem vállalunk felelősséget!

A fórumban történő hozzászólásoknál fenntartjuk azt a jogot, hogyha valaki sértően, másokat nem tiszteletben tartva, bántó módon ír bejegyzést, akkor a lap szerkesztője törli a hozzászólást, illetve nem engedélyez újabb bejegyzést!

Kérjük a fentiek figyelembe vételét!

A honlap szerkesztői