Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Angyali segítség a vizsgán

2010.11.29

 

Kép  

 

Íme egy angyali történet:

 

Olyan jó tapasztalatom volt a múlt héten. A csütörtöki napon vizsgám volt Alternatív mozgás- és masszázsterápiából, méghozzá szóbeli. Én nagyon nem szeretem, ha szóban kell megmutatnom a tanultakat, mert általában leblokkolok.

 

De a vizsga előtti nap, miközben tanultam, elcsendesedtem, és kértem az Angyalokat, hogy segítsenek, hogy a számomra tökéletesen sikerüljön a vizsga. Ekkor egy szám suhant vég az agyamon, mégpedig a 12-es. Meglepődtem, de nyugalom fogott el, és úgy éreztem, hogy a 24 tétel közül ezt fogom kihúzni.

 

Átnéztem a 12-es tételt, és mindegyik kérdésre tudtam a választ. Ez után úgy tanultam tovább, hogy biztos voltam benne, hogy minden rendben lesz, mert az Angyalok segítenek.

 

Másnap a vizsgán a tételhúzásnál elcsendesültem, és úgy húztam a tételek közül egyet (a vizsgabiztos nem értette, hogy miért csukom be a szemem J) Kihúztam a 12-es tételt. J

 

Olyan boldogan mentem a helyemre, kidolgoztam a tételeket és a szóbeli alatt, végig éreztem az Angyalok jelenlétét, még csak el sem bizonytalanodtam, és úgy beszéltem, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Nem is kell mondanom, hogy 5-öst kaptam. J

 

Úgyhogy nagyon köszönöm az Angyaloknak, hogy segítettek, hogy a legnehezebb pillanatokban is a legjobbat hozzam ki magamból, és nyugodt maradjak. Nagyon köszönöm!

 

Kovács Kitti

 

 

Kép