Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vizsgázz te is az Arkangyalokkal!

2011.05.11

 

Kedves Barátom, ki ezen oldalt megtiszteled figyelmeddel!
 
Szeretném veled megosztani tapasztalatomat, hogyan segítenek az Arkangyalok sikeres OKJ-s, vagy bármilyen más vizsgát letenni.
 
Először is tudnod kell, a csoda benned van, hiszen bármilyen segítséget kérsz, de magadat nem teszed mellé, az Arkangyalok csak állnak ott, és azt mondják: hé, mi itt vagyunk, mozdulj meg te is!
 
 
Amikor elkezdtem tanulni a tananyagot, elsőként Rafaeltől kértem segítséget. Rafael a tanulás, a tudás elsajátításának Arkangyala is, ha segítséget kérsz tőle, azonnal megkapod, ugyanis megmarad a tudás a fejedben.
 
A kérés így hangzott:
 
„Kedves, drága Rafael Arkangyal! Kérlek téged, segíts nekem, hogy amit elolvasok, az mind
megmaradjon tudásként a memóriámban, hogy azt vizsgán és később az életben is hasznosítani tudjam! Kérlek, hogy minden olyan helyzetben, amikor erre a tudásra szükségem van, segíts, hogy ez mind hiánytalanul összeszedetten megfogalmazva jusson eszembe!”
 
Legyen így most! Köszönöm!
  
rafael.jpg
 
Majd Uriel arkangyalhoz fordultam segítségért.
 
Uriel Arkangyal az, ki a földi jólét, a kreativitás Arkangyala. Hozzá fordulhatsz, ha bármilyen anyagi, földi léttel kapcsolatos kérésed van, valamint, ha kreatív dolgokkal kapcsolatban van szükséged égi segítségre. Mivel minden vizsga kapcsolódik ezekhez, érdemes Uriellel is ápolni a kapcsolatot, vizsgákkor, de később az élet minden területén egyaránt.
 
A kérés hozzá így hangzott:
 
„Kedves, drága Uriel Arkangyal! Kérlek téged, segíts nekem, hogy sikeres vizsgát tegyek, és kérlek, hogy a megszerzett tudásomat segíts kamatoztatni anyagi jólétem megteremtéséhez, a megszerzett szakmámat segítsd, hogy keresett legyen, és segíts engem is, hogy kreatívan, boldogan tudjak benne dolgozni!”
 
Legyen így most! Köszönöm!
uriel.jpg 
 
 
Végül, de nem utolsó sorban Mihálytól kértem segítséget.
 
Mihály Arkangyal, sok dologban segít minket, földieket, viszont én kimondottan azért kértem a segítséget tőle, hogy a vizsgadrukkom elmaradjon. Ő az, ki ebben a legnagyobb segítség.
 
A kérés hozzá így hangzott:
 
„Kedves, drága Mihály Arkangyal! Kérlek téged, segíts nekem, hogy vizsgán a vizsgadrukkom elkerüljön, nyugodtan, gondolataimat, tudásomat összeszedetten, hiánytalanul tudjam közölni szóban és írásban egyaránt!”
 
Legyen így most! Köszönöm!
 mihaly.jpg
 
Én vásároltam kék színű tollakat vizsgára, melyek kívül is kékek, megtisztítottam őket, és Mihályt kértem, töltse fel az ő energiáival. Ezzel írtam a vizsgát.
 
Rafael tiszteletére egy zöld színű moha achátot is előkészítettem, beprogramoztam arra, hogy amit megtanultam, segítsen eszembe juttatni. Ezt a zsebemben magammal vittem.
 
A ruhámat úgy válogattam össze, hogy a zöld, a kék, és a fehér színek legyenek a dominálók.
 
Reggel tisztítás és védelem felrakás után elindultam vizsgázni.
 
S hogy mi lett a végeredmény?
 
Vizsgadrukk nélkül az osztály harmadik legjobb ötös bizonyítványát szereztem meg.
 
Minden vizsganap végén, pedig gyújtottam egy fehér gyertyát, és megköszöntem az Arkangyalok segítségét!
 
Rafael, Uriel, Mihály, minden alkalommal ott állt mellettem, és segített, és bármikor segít neked is, csak kérd meg őket!
 
Neked is sikeres vizsgákat kívánok!
 
 
Mmeli
 
Kérlek, ha elvinnéd másik oldalra a cikket, azt a forrás megjelölésével tedd!