Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az én angyali bőségmágiám

2016.04.01

 

Szeretném veletek megosztani az én egyik angyali bőségmágiámat!
 
Volt egy szép, faragott díszítéses fa tálkám, amit felhasználtam a bőségtálam elkészítéséhez.
Bármilyen ilyen jellegű fém, vagy porcelán, vagy akár üveg tálka is megfelelő erre a célra.
Biztosan találsz otthon te is olyat, ami jó, ha nem, vásárolj egyet!
 
A tálamra ráhelyeztem négy kis képet, melyek az Indiai Bőség Istennőt, és a Pénz Mandaláját ábrázolják. Ezt a tálon a négy égtáj irányába fordítottam. A négy égtáj, jelképezi nekem a négy Arkangyal jelenlétét is, illetve a négy elem egységét és harmóniáját is.
 
Mihály – Tűz elem – Dél
Gábriel – Víz elem – Nyugat
Rafael – Levegő elem – Kelet
Uriel – Föld elem – Észak
 
              lakshmi-1-.jpg                fortuna-1-.jpg
                              
 
A bőségtálkám közepén elhelyeztem egy angyali képpel ellátott csodás kis mécses tartót. Bármilyen mécses, vagy akár gyertyatartót is tehetsz középre. Ebben égetek mindig mécsest.
 
A mécses tartó köré aprópénzeket raktam. A nagysága, címlete, nem fontos, hiszen szimbolikus jelentésben jelzi a pénzt, a bőséget, az anyagi biztonságot.
 
Van úgy, hogy egyszerűen csak meggyújtok egy mécsest, és arra gondolok, hogy hálás vagyok az angyaloknak mindazért a bőségért, mellyel folyamatosan ellátnak engem. A számítógép asztalomon van a bőségtálkám, azért, mert sokat dolgozom a gépnél, s mindig a látóteremben van, így a tudatalattiból mindig felhozza a tudatosba az információt.
 
 angyalmagia-002.jpg
 
Amikor időm engedi, kisebb szertartást is csinálok, a következőképpen:
 
Beteszek egy lágy, kellemes angyali zenét, füstölőt gyújtok, meggyújtom a mécsest is, és elcsendesedem. Majd meghívom a négy Arkangyal energiáit, és a Bőség Angyalait, szólítom őket, jöjjenek hozzám, legyenek velem. Öleljenek körbe feltétel nélküli szeretet energiáikkal, jelezzék nekem, hogy velem vannak.
Majd hálás szívvel köszönöm meg a Teremtőnek és az angyaloknak, hogy ellátnak mindig bőséggel, biztonsággal. Amikor a bőségről beszélek, akkor mindig ott van az érzelmi, lelki bőség is, mely nagyon fontos!
 
Általában saját szavaimmal mondom a hálaadó imát, de akár kész imákat is lehet mondani, mint például:
 
Szeretett Istenem!
 
Tudom, hogy te vagy a forrása minden jónak, és hogy Te ellátsz engem mindennel, minden tekintetben.
Kérlek, segítsd eloszlatni azokat a félelmeket, amelyek megakadályoznak engem abban, hogy elfogadjam ajándékaidat!
Kérlek, segíts, hogy átéljem a béke, a hála, és az anyagi biztonság állapotát, és hogy tudatában legyek annak, hogy én a Te gyermeked vagyok, akit Te csodálatos áldásban részesítesz!
Nyitott vagyok és maradok az isteni vezettetésre, ami tévedhetetlenül vezet el engem olyan helyzetekhez, emberekhez és lehetőségekhez, amelyek részei az anyagi biztonságomat megteremtő tervnek.
Most látom és érzem önmagam, és mindenki mást, tökéletes anyagi biztonságban, és a szívem megtelik hálával és örömmel, a bőséges Univerzum iránt, amit teremtettél.
Köszönöm neked!
 
Nagyon fontos, hogy használom a vizualizációt, s mellé az érzelmeket is! Látom, elképzelem, gondolatomban megjelenítem azt, amit szeretnék, amennyit szeretnék, s átélem az érzést is, melyet érzek aközben, hogy álmaim, kéréseim, vágyaim beteljesedtek. Látom magam a megvalósult pillanatokban.
 
Van olyan helyzet, amikor Fortunát látom magam előtt, ahogyan épp önti rám a Bőségszarujából a sok jót!
 
Ez után vagy meditálok még kicsit, vagy teszem tovább a dolgom, s hagyom, hogy a mécsesem elégjen.
 
Mindig feltételek nélkül kérek, szeretettel, kellő alázattal! Az angyalok ajándékaiért cserébe a szeretetemet ajánlom fel.
 angyalmagia-004.jpg
 
Fontos elmondanom, hogy időnként, amikor jön a belső megérzés, az aprópénzeket lecserélem. Tehát leszedem a tálról és elköltöm, és másikakat gyűjtök, hiszen így teremtem meg a pénz folyamatos áramlását, mellyel biztosítani tudom a vonzás sikerét!
 
Aki rászánja az időt egy ilyen angyali bőség mágiára, fontos, hogy legyen meg a kellő hite, önmagában és az égi segítőkben is, mert csak így működik a folyamat!
 
Készítsetek ti is Bőségtálkát, használjátok, hogy a lelki, és a fizikai valóságunkban fontos anyagi bőség is folyamatos legyen az életetekben!
 
Szeretettel:
Szécsi Ildikó
 
A cikket, a tartalmat elviheted, de csakis a forrás megjelölésével, kitől, honnan hoztad, a tartalmon nem változtathatsz!