Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A fény angyalának üzenete

2009.06.23

 

2009.06.18.

Aerla a Fény Angyala szól most hozzád. Felemelek a létesülésben, hogy érzékelésed még finomabb legyen.

 

A Fény Angyala szól most hozzátok és mondja el számotokra az üzenetét. Hatalmas csatornákon Égi Áldások érkeznek hozzátok, mely elfojtja szívetekben a bánatot, felgyújtja az öröm tüzét, és megérint benneteket az Égi Világosság Fényével. Hatására kapuk nyílnak a Végtelenbe, kapuk nyílnak, a Mindenségbe, kapuk nyílnak hazátokra, Földetekre, hogy életetekbe beintegráljátok azokat a rezgéseket, melyek más megnyilvánulásból, más létezésekből érkeznek, s az energia rezgés minőségének változása folyamán ezekben a létezésekben és a megnyilvánulásokban is más minőségű, más rezgésű energiarezgések jelennek meg térben, és időtől függetlenül.

 

Kapuk nyílnak a világotokra, mely új erők leérkezését jelzi, új energia  minőségek leérkezését jelzi, mely meghatározza minőségeteket, s hozzá segítenek mindannyiótokat, egy új látásszemlélethez, melyet elétek tárunk a Világegyetemünk szeletéből. Az energia rezgések cserélődése, változása folyamán megbomolhat egyéni egyensúlyotok, ezért különösen fontos, hogy ebben az időben közösen tartsátok fényeiteket, közösen tartsátok emelt szintű rezgéseiteket, hogy kiegyensúlyozottságotok ne csak magatokra, hanem  környezetetekre, Földetekre is hatással legyen.

 

Nagyon rég volt az az idő, mikor teret engedtünk ekkora minőségű energiák leáradásának, és most megtettük, mert beléptetek a kristályosodás folyamatában. Elindultak nálatok a fejlődés kristályhullámhosszai, kristállyal való érintkezés rezgései, minőségei, s különböző minőségű energiák integrálódnak lényetekben, s hatása kiterjed a Földetekre, kiterjed a Világba melyben éltek, s kiterjed a Világegyetemre. Energia szintetek emelésével magatok is emeltek olyan létesülésekben, melyet sokszor nem is érzékelsz vagy nincs róla tudomásod, de megtörténik, hiszen együtt haladtok, együtt emelkedtek, mint élő létezések, élő megnyilvánulások a fejlődés útján.

 

Ezzel egyidejűleg a Mindenségben, ( ebben a Mindenségben, ahol a kiegyensúlyozottság uralkodik- Aerla) Mindenségetekben Új Világok, Új létezések születnek,  melyek felvállalják az energia rezgések más minőségű megnyilvánulásait,  ahol megtörténik majd  az új élet fogantatása, és ezek az új világok, új életek fogják tartani a kiegyensúlyozottságban  azokat energia rezgéseket, minőségeket, mely a másik oldal megfeleltetője. Ezzel egyidejűleg a megnyílt kapukon is áradnak be más minőségű rezgések, melyek rövid  ideig hatással vannak rátok, s fénytestvéreitekre, s ekkor úgy érezheted kevesebb a fény, a szeretetet körülötted, kevesebb a fény  és szeretet Földeteken, azt láthatod, azt érzékelheted, hogy Földeteken olyan események, olyan dolgok, és események történnek, mely próbára tesz benneteket, mellyel újra dolgoznotok kell, melyet újra át kell világítanotok fényetekkel, szeretetekkel, hogy fényetek magasabb minőségű energia rezgéseit hordozza.

 

Ez a változás folyamatával együtt járó dolog, sosem fogtok tudni  úgy nyitni, hogy csak fény és szeretet áradjon, hiszen a kiegyensúlyozott világotokban ahol a kiegyensúlyozottság uralkodik egyszerre van jelen mind a kettő, saját magatok kisugárzása az ami átvilágítja a rezgéseket, átformálja a rezgésminőségeket és tartós rezgésszintet ad nekik  szeretetetek, fényetek,  s képes a kiegyensúlyozott világában a fény, a szeretet tartására szinteteken. 

 

Mint mondottam ezért születnek új világok, új létezések hogy a másik oldal minőségét felvállalja, hogy ti tovább tudjatok haladni a megemelkedett rezgésszinteteken, hiszen amit most megéltek kihatással van az ÚJ Földetekre, hatással van az Új Mindenségre, melyet most építünk veletek együtt közösen.

 

Ne félj hát tőle, ha más minőségű rezgések jelennek meg környezetedbe, továbbra is mosolyogva áraszd szereteted. Fényességed terjeszd ki a körülötted lévő létezésekre, történésekre, eseményekre, s erősítsd meg ezt.

 

Tartsad a Fényt Drága Isteni Gyermek, tartsad a szeretet rezgését Drága Isteni Gyermek, szeretett Fénytestvérem. Hazátokba új energiás vonalak csatlakoznak be. Sokan szeretnének részt venni Földeteken, a hazátokban  zajló események által megindított folyamatokban. Körétek gyűlnek  bár titkolt szándékkal , hogy részesei legyenek Ők is ennek a folyamatnak.

 

Torma Zsuzsa

Alohim- Aerla Fénysugara

http://www.aerla.hu