Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Angels

2007.12.27

Kép  

Mit jelent tulajdonképpen az angyal szó? A görög angelos szóból ered,és küldöttet jelent. Az angyalok Teremtőnk küldöttei,akik minden képességüket Istennek köszönhetik.

 

Mivel nincs Istentől külön akaratuk,örök imádat és hála köti őket Istenhez. Az angyalok az isteni szeretetet és bölcsességet árasztják magukon keresztül ránk és Isten gyógyító erejét közvetítik hozzánk. Szó szerint küldöttek ők,üzenethozók-ők maguk az üzenet. Az angyalok a lelkünkre hatnak.

 

Amikor az angyalokat kérjük,hogy segítsenek nekünk egy feladat megoldásában,biztosak lehetünk benne,hogy nemcsak a mi kívánságunk és akaratunk teljesül,hanem a magasabb akarat szándéka is. Így aztán nem érezheted,hogy egyedül vagy,magadra maradtál. Lassan megérted:nem vagy egyedül. Útmutatást,segítséget kapunk,nyitottabbá válunk,érzéseink kiterjednek és ebben az állapotban,bizony,csodák történnek velünk. Ugye sokszor előfordult már veled,hogy volt egy érzésed,egy megérzésed egy dologgal kapcsolatban,aztán gyorsan elvetetted,lebeszélted magad a cselekvésről,később viszont kiderült,hogy ha intuíciódat használtad volna,minden sokkal jobban alakul?

 

Intuíciós képességgel mindenki rendelkezik,ez belső tudásunk forrása. Ha sikerül megszabadulnunk az olyan korlátozó gondolatoktól,mint például „nekem minden egyedül kell megtennem”,akkor nagyon gyorsan összekapcsolódhatunk a felsőbb intelligenciával,Istennel,vagy aminek nevezni akarod,és hozzájuthatunk minden,számunkra fontos információhoz.

 

Ha valamit kérünk,az minden esetben megnyílást jelent a másik fél felé. Miközben megnyílunk,készen állunk valaminek a befogadására is. Átlépünk korlátainkon,és felfedezzük az életükben jelenlévő csodákat. Mindazt,ami körülvesz,csak eddig nem láttuk meg a szépséget,a szeretetet, a jóságot és a bölcsességet.

 

Ne korlátozd hát magad! Fedezd fel a csodát,ami te magad vagy!

A kérés nem jelent mohóságot,vagy követelést. Nyitottságot jelent,elfogadást. Azt jelenti,elfogadunk bármit,ami megjelenik előttünk,és bízunk abban,hogy a megfelelő időben mindenkinek megadatik,hogy pontosan megértse a dolgokat.

 

Az igazi kérés nem félelemből,agresszióból születik,hanem belülről jön,a bensőkből fakad. Ha az angyalokat kérdezed,biztos lehetsz benne,hogy megkapod a választ!

Az angyalok puszta jelenléte megváltoztatja a tudatállapotunkat,ezáltal olyan kapuk is megnyílnak előttünk,amelyeken a normális,éber tudat hiába dörömböl.

 

  -Molnár Klára-