Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Angyali karma oltár

2012.02.23


Angyali karma oltár

karmaoltar.jpg

Saját oltárunk felállításával megteremthetjük a karma meditációk, gyakorlatok, utazások, elfogadás, a karmával kapcsolatos segítségkérés, a karma oldások fókuszpontját.

Ha van már például angyaloltárod, az is jó, azt is használhatod! Vagy át is alakíthatod, az aktuális feladatnak megfelelően.

Ha nincs, készíts oltárt a szent munkáidhoz! 

Maga az oltár elkészítése egy áhitatos tevékenység, mely előrevetíti a csendes légkör és az emelkedett lélekállapot létrejöttét. 

Az oltár és a rajta elhelyezett tárgyak egy szent helyet hoznak létre, mely fényként köti össze mindig a földi és a spirituális világot.

Oltárod lehet egy asztal, egy párkány, akár a szekrényed egyik polca. Biztosan találsz a lakásodban egy megfelelő helyet, nem baj, ha nem nagy a hely. 

Egy szép terítővel terítsd le az oltárod!

Helyezz el rajta neked kedves, a céljaid segítő tárgyakat! Angyal szobrot, Buddha szobrot, vagy épp Jézus képet. Odateheted magad, vagy a szeretteid fényképét is! Legyen az oltáron mécses tartó vagy gyertyatartó is! Füstölőnek hely, ha szereted és használod őket. Vagy egy kisebb cserepes virág, vagy épp váza, mindig friss virágokkal. Tehetsz az oltárra kristályokat is, szóval bármit, amit te jónak ítélsz meg, amit te ott látni szeretnél.

Amiket az oltáron elhelyezel, azok tulajdonképpen felajánlások. A karma szempontjából nézve olyanok, melyeken keresztül megérthetjük a karmát, saját spirituális képességeinket, utunkat. 

Karmikus szimbólumokat is tehetsz az oltárra. Lehet ez, például, két dobókocka, ami arra emlékeztet, hogy bár minden dobásnál a saját szabad akaratunk által cselekszünk, de az eredmény valamilyen eleve elrendelés, végzet hozza meg.

Tehetünk olyan képet az oltárra, ahol egy vízbe dobott kő vízgyűrűket hoz létre a vízen. Ennek szimbolikus magyarázata az, hogy minden tettünk, számtalan hatáson és következményen keresztül bontakozik ki.

A karma oltáron lehet angyalokról kép, ha teheted, nyomtasd ki Mihály arkangyal képét, vagy éppen Karmael arkangyalét, akik a karma oldásáért felelősek.

karmaoltar-2.jpg

A meditációkat, szellemi munkákat, gyakorlatokat, imákat, az oltárodnál végezheted el, alázatot és szeretetet kinyilvánítva ezzel az égi segítőknek! 

Kérheted a karma könnyítését és oldását az oltárodnál, az isteni terv szerint. Imákat mondhatsz el, felajánlásokat tehetsz, vagy egyszerűen minden problémádat és azok megoldásait is az istenire bízod.

Meditációban kérheted azt, mutassák meg az égiek karmikus feladataidat, azok megoldásához vezető utakat. Segítsenek neked abban, hogy ezeket el tudd fogadni, és legjobb képességeid szerint végre tudd hajtani.

Ha az életed megreked, nem tudsz továbblépni, kérd az oltárodnál az isteni beavatkozást, a negatív periódus megváltoztatását! Nyilatkoztasd ki, hogy megértetted, elfogadtad a helyzeted, de szeretnél továbblépni, kilépni az adott nehézségekből, s ehhez keresed és kéred a megoldásokat!

Felveheted a Karma Uraival az energetikai kapcsolatot, kérve az útmutatásukat, támogatásukat. Arra figyelj oda, hogy egy ilyen csendes elmélyülésben vedd észre az érkező üzeneteket, bármilyen formában is jelenjenek meg azok. Leginkább belső hang, gondolat és érzés formájában történik mindez. De kaphatsz képi formákat, szimbólumokat, energiákat, vagy egyszerűen csak ott lesz a megoldás előtted. 

Szeretettel teli imák és pozitív megerősítések ismétlésével megtisztíthatod negatív gondolataidat, pozitív gondolkodásra sarkallod az elmédet, ezzel jó karmát kérve és teremtve magadnak.

Végezhetsz előző életes meditációt, hogy kiderítsd, milyen életeid voltak, vagy a mostani emberek hogyan kapcsolódtak akkor hozzád, milyen szerepük volt, mi most a feladatod velük.

Légy kreatív, hozd létre karma oltárodat, és alázattal, tisztelettel, szeretettel végezd el mellette a szellemi munkáidat, legyen a mindennapjaid része a használata!

Szécsi Ildikó

A cikket elviheted, megoszthatod másokkal, de csak a forrás megjelölésével:

www.angyalszarny.eoldal.hu

www.angyalisegitok.eoldal.hu

 

karmaoltar-3.jpg