Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Angyalok üzenete: Gondolkozz másképp!

2012.01.18

 

Angyalok üzenete: Gondolkozz másképp!

 

 gondolkozz-angyal-3.jpg

 

Nagyon fontos, hogy mindenhez a helyes szemlélettel állj hozzá. Nem tudsz fejlődni és kiterjeszkedni, ha a hozzáállásod negatív, és az életben csak a nehézségeket és az akadályokat látod.

 

Minden helyzetnek meg van a jó oldala is, csak időt kell áldozni arra, hogy megtaláld. Akkor vagy képtelen meglátni saját helyzetedben a legjobbat, a körülötted lévő lelkekben a jót, és ezt a csodálatos életet, ha a szívedből hiányzik a szeretet.

 

Ha a sorsodon és a múlt történésein keseregsz, akkor csukott szemmel jársz, és szem elől téveszted mindazt a csodát, ami körülvesz téged. Hozz egy döntést és nyisd ki a szemed.

 

Csendesedj el, és ebben a csendben engedd meg, hogy minden megmutassa neked az igazi arcát. Hidd el, hogy nagyon meg fogsz lepődni! Tégy egy próbát! Most!

 

 gondolkozz-galambos.jpg

 

Nincsen emberi cselekedet hibázás nélkül. Szeresd ezeket a botlásokat, mert kellő vizsgálat után a fénybe emelnek téged!

 

Vizsgáld meg hogy hányszor bántottad magad azért, mert nem úgy sikerültek a dolgok, ahogy te vagy mások elvárták! Nézd a mi szemünkkel ezeket a cselekedeteket, s meglátod majd, hogy nincs rossz döntés vagy elhibázott cselekedet.

 

Tapasztalás van, mely nélkül nincs változás és fejlődés.

 

Öleld hát magadhoz az általad hibásnak ítélt lépéseidet, és hála telt szívvel, szeresd magad!

 

Áldás rátok!