Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Angyalok üzenete a mindszentek kapcsán

2019.11.30

Angyalok üzenete a mindszentkek kapcsán

 

Emlékezés és köszönet

  

naplementes-angyal.jpg

Kedvesek!

 

Ez a hét az elhunyt hozzátartozók emlékének a hete. Legyetek alázatosak most, és fejezzétek ki szereteteteket és köszöneteteket azoknak, akik már fizikai testben nincsenek veletek!

 

Érezzétek és higgyétek, hogy a fizikai test halálával nem vesztettétek el őket! Mindig voltak, vannak, és lesznek is nektek!

 

A fájdalom, a gyász és az emlékezés, természetes része az emberi létnek. Ezért kérünk titeket, bátran éljétek meg, éljétek át azokat! Mindeközben legyen ott a tudat, hogy a lélek hallhatatlan, a Fény Bársonyában ott vannak Ők, figyelnek, segítenek és szeretnek!

 

Bár távolinak tűnhetnek nektek, valójában a közeletekben vannak, s elég egy csendes nyugalom ahhoz, hogy ismerős energiájukat, jelenlétüket meg tudjátok érezni. Nyissátok meg igaz szíveteket, és a héten kérjétek, jelenjenek meg nektek, öleljenek körbe szeretet energiájukkal, érezzétek, lássátok őket!

 

Az őszinte szeretettel teli szív, a Lélek Kelyhe befogadja az ő energiájukat, s csodás megtapasztalásokban lehet részetek, ha kéritek, hagyjátok, engeditek.

 

Szerető útmutatások susogását halljátok majd, gondolatokban és érzelmekben. Lelketek Kertjében újra kinyílnak majd azok a színes virágok, melyeket ők ültettek el, gondoztak, ápoltak, s melyeket azért hagytak itt nektek, hogy tovább óvjátok és gondozzátok őket, ezzel is folyamatosan fenntartva az ő lényüket, fényüket.

 

Aki úgy érzi, tegye tiszteletét a síroknál, vigyen virágot, gyújtson gyertyát! Igen, mi angyalok tudjuk, hogy Nektek a test is fontos volt, a szeretteitek teste is része volt életeteknek!

 

Aki, pedig úgy érzi, elég, ha csendes emlékezésben ontja Szíve Fényét rájuk, akár otthon, békés nyugalomban, egy gyertya fénye mellett, akkor tegyen így!

 

Kérünk titeket az Isteni Kegyelem nevében, gondolatban rendezzétek le velük az érzéseket, fájdalmakat, problémákat, hiszen így a Létezés lehetővé teszi számotokra, hogy a lelkek harmóniába kerüljenek, az energiák egyensúlyba forduljanak.

 

Az Égi Szent Fény, angyalok millióit küldi most el hozzátok, hogy ezekben a napokban is vigyázzanak rátok, segítsenek titeket!

 

Éljétek át a Tisztelet, a Megbocsátás, az Örökkön tartó Szeretet misztériumát!

 

Az Örök Kegyelem Áldása Rátok!

gyertyak-2.jpg