Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Angyalok: Kozmikus kívánságteljesítő szolgálat

2011.04.25

 Kép

Az emberek egy része hisz az angyalok létezésében, másik része nem.

 

Divatba jött az angyal kérdés, egyre több angyaltanfolyamon ismerkedhetünk ezekkel e fénylényekkel. Könyvek tucatjai jelennek meg róluk, segítőkészségükről, a velük való kommunikáció lehetőségéről.

 

Lássuk, hogyan segíthetnek az embereknek?

Mindenben és mindenhogyan segíthetnek, de szabad akaratunkat tiszteletben tartják. Csak akkor segíthetnek, ha kérjük őket. Csak olyanban, ami a választott sorsunkkal összhangban van. Fontos kérdés az is, hogy a vágyaink valóban a javunkat szolgálják-e. Akkor sem tudnak segíteni, ha sok más ember sorsával is összefügg a kérésünk, és nem mindenki szeretné azt, amit mi.

 

Tudnunk kell, hogy amitől a mélyben tartunk, az fog bekövetkezni; a "Remélem ez és ez nem történik meg velem..."- megfogalmazás pontosan a nem kívánt eseményeket fogja valósággá tenni. Tehát felejtsük el a "NEM és a SEMMI..-szerű nemleges rendeléseket. Erre a szabályszerűségre egyébként elvégezhetünk egy apró kísérletet is; üljünk le egy nyugodt sarokba, és szólítsuk fel magunkat arra, hogy két percig NE gondoljunk a jegesmedvére ... Valószínűleg ilyen intenzitással még sohasem láttuk magunk előtt például a jegesmedvét, mint ez alatt a gyakorlat alatt. Ha tehát azzal a kívánsággal ülünk le nyugodt sarkunkba, hogy most valami fontosat megrendelünk, ne tűzzük ki magunk előtt, hogy az ellenkezőjét azonban nem akarjuk! Egész idő alatt az ellenkezőjére fogunk ugyanis koncentrálni.

 

Avval sem mondok újat, hogy a hit és a bizalom a legnagyobb mágnesek, ez után következik az Univerzum bizonyítéka - megkapjuk, amire vágyunk. Amennyiben nem érkezik meg kívánságunk, biztosak lehetünk benne, hogy a felsőbbek jobban tudják: nekünk most valamilyen oknál fogva a megrendelés nem tenne jót. Lehet, hogy később ki is derül, mi lett volna, ha akkor azt az állást, lakást, partnert...megkaptuk volna. Sokan már tapasztalták biztosan, mennyire meg lehet bízni a véletlenekben. Ha pillanatnyilag nem is látjuk mi miért történik körülöttünk úgy ahogy történik, később visszanézve értelmet nyernek az egybeesések.

 

Lehet az is, hogy az Univerzum valami sokkal jobbat tartogat a számunkra, mint amit mi elképzeltünk. Első lépésként kezdjük kis dolgokkal, a bizalom nő miközben apró kívánságaink teljesülnek, ha pedig a bizalom nő, kívánságaink is könnyedén teljesülnek.

 

Megrendelhetjük a kívánt parkolót, a régen vágyott különleges estélyi ruhát, az egyébként állandóan kikölcsönzött videófilmet, a rögtön érkező buszt, vagy metrót. Amikor először bejön a kívánságunk, még tarthatjuk véletlennek is, amikor azonban az ötödik apróság is sikerül, bizony nagyot nő bizalmunk a Kívánságteljesítő Szolgálatban, az angyalokban.

 

Krízishelyzetekben megrendelhetjük a megoldást, amely hirtelen, intuitív módon meg is érkezik. Így idővel nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak leszünk, mindig ott a mellékajtó lehetősége hátunk mögött, ha mi pillanatnyilag nem látunk kiutat.

 

Hogyan adjuk fel tehát rendeléseinket? Egyszerűen, kedvesen, mintha éppen a telefonon adnánk fel egy sürgős megrendelést. Nem alázatos könyörgés formájában, hiszen minden mindig a rendelkezésünkre áll, csak utána kell nyúlni. Kérjük őket, de ne mondjuk meg a megoldás menetét és idejét. Azt ők sokkal jobban tudják nálunk. Csak a végkifejletet lássuk!!!!!!! Az Univerzumot nem kell naponta figyelmeztetni a tegnap már megrendelt dologra. Legjobb, ha nyugodt bizalommal szinte el is felejtjük a rendelést, ha nagyon "görcsölünk" közben, előfordulhat, hogy a bekövetkezést segítő véletlenek elillannak szemünk elöl.

 

Sikereinket nyugodtan megköszönhetjük, a hétköznapi életben is köszönetet mondunk valakinek, aki jó szolgálatot tett nekünk. Nyugodtan örülhetünk is, hiszen ez a célja kívánságainknak. Az egész világnak használunk, ha mi boldogok vagyunk, a kiegyensúlyozott, bizalommal teli ember csupa csodálatos energiát "ereszt el" a kozmoszba, az ilyen ember másokat is szeretne öröméből részesíteni, tehát a továbbadás is biztosított. Minden egyes sikerünk magában hordozza a továbbiak lehetőségét, egy idő  után technikánk is csiszolódik, megérezzük, melyik az a rendelési mód, amely nekünk a legjobban megfelel.

 

Mindezek után lelki terheink is enyhülnek, azok elengedésével emelkedik rezgésszintünk, s lassan közelít az övékéhez. Új távlatok és lehetőségek nyílnak bennünk. Higgyünk és a csodák valóra válhatnak….