Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Angyaltanfolyam – mi is ez valójában?

2011.11.13

Angyaltanfolyam – mi is ez valójában?

 angyal-templomban.jpg

 

Hogyan kezdődött?

 

Amikor először kapcsolatba kerültem az angyalokkal, az ő világukkal, olvastam könyveket, cikkeket, akkor hallottam én is először arról, hogy van olyan képzés, ahol megismerhetem még jobban és még mélyebben őket.

 

Elvégeztem több tanítónál, többféle képzést, melyek nagyon hasznosak voltak, tapasztalatokkal lettem gazdagabb, tudásom bővült.

 

2005-ben jelent meg mellettem egy olyan segítőm, aki rajtam keresztül üzent, automatikus írás formájában. Ez az a módszer, amikor egy ceruzát vagy tollat vesz valaki a kezébe, s kéri az információt égi segítőitől. A toll megmozdul a kézben, a nélkül, hogy mi magunk mozgatnánk, s teljesen a mi írásunktól eltérő módon, formában, jeleznek nekünk szavakkal, mondatokkal, vagy akár folyamatos szöveggel.

 

2005 novemberében, az egyik ilyen csatornázásnál kaptam a következő felkérést: Tarts Angyaltanfolyamot, mindenben segítünk!

 

Nehezen hittem el akkor, hogy képes vagyok erre, ez a feladatom, úgy éreztem, kicsi vagyok, jelentéktelen, én erre nem vagyok képes.

 

De alig telt el pár nap, a belső hang újra jelzett, írni kezdtem ismét, s kaptam az égiektől a meditációkat, a tematikát, mit, hogyan szerkesszek bele a tréningbe, hogyan alakítsam a megtapasztalások folyamatát.

 

Teljesen felkészülve, izgalommal, várakozással tartottam meg az első tanfolyamot, barátaimnak, próbának. Remekül sikerült! Energiák, élmények, oldások, szeretet, fény!

 

Ezen felbuzdulva, a fizikai síkon és a szellemi síkon lévő barátaim biztatására kezdtem el tanítani, megismertetni az embereket önmagukkal és az angyalokkal.

 

Bátram kijelenthetem, hogy életfeladatom lett ezeknek az élményeknek az átadása, annak a környezetnek a megteremtése, melyben a legnagyobb angyali segítségeket megkapva, mindenki átélheti, megérezheti, hogy van valami más is a fizikai síkon túl, valami, mely nem megfogható, de tapasztalható, érezhető.

 

 kek-angyal--1-.jpg

 

Mi történik egy Angyaltanfolyamon?

 

Azt ismertetem Veled, kedves Olvasó, hogy az én képzésemen mit csinálunk, az én anyagom hogyan is állt össze. Ez az anyag semmilyen rendszerhez nem kötődik, csakis a szeretet elvén alapszik és működik.

 

Két fő vonalat követünk a két nap során.

 

Egyik az önmagunk megismerése, az elfogadás, megbocsátás, elengedés megértése és gyakorlása. A megfelelő energetikai tisztítások, aura és csakrák tisztítása, illetve az energetikai védelmek technikáinak megismertetése.

 

Miért fontos ez?

 

Amikor az angyali világgal kerülünk kapcsolatba, fontos, hogy energetikailag tiszták legyünk. Ezáltal érhetjük el azt, hogy rezgésszintünk emelkedik, közelebb kerülünk a másik dimenzió rezgéséhez, így a távolság kisebb lesz a mi rezgésünk és az angyalok rezgése között. Ezáltal sokkal könnyebben tapasztalhatjuk, érezhetjük az angyali jelenlétet, nyitottabbá válunk az érzékelésre, felkészültebbek leszünk a találkozásokra, a velük történő kapcsolat felvételére.

 

Másik fő vonal természetesen az angyali szféra megismerése. Elméleti szinten is, és a gyakorlatban is.

 

Átbeszéljük azokat az alap információkat, melyeket ismernünk kell ahhoz, hogy pontosan értsük, tudjuk, miről is van szó. Körbejárjuk a témát, ismertetem azt, kik is az angyalok, mit lehet róluk tudni, hogyan tudjuk őket megérezni, tapasztalni, hinni, hogyan kérhetünk tőlük, hogyan alakítsuk ki a kommunikációt velük.

 

Ezután következhetnek olyan angyali meditációk, szellemi, képzeleti megjelenítési gyakorlatok, melyek során fizikálisan is érezhetjük, láthatjuk, hallhatjuk őket, amikor megnyilatkoznak a résztvevőknek, üzeneteket küldenek, segítenek, terelgetnek utunkon. Találkozhatunk az őrangyalunkkal, a négy nagy arkangyallal, s más segítő fénylényekkel.

 

Az angyali jelenlét érzése, ennek teljes át-és megélése hatalmas érzelmi energiákat szabadít fel, gátakat, korlátokat segít elengedni, rossz beidegződéseket feloldani.

 

A célom az, hogy a két nap során mindenki átélje az angyalok esszenciáját, szeretetét, gondoskodását, gyógyítását, hogy teljessé váljon saját megtapasztalások által az a hit, hogy vannak, léteznek, segítenek!

Szeretném elérni azt, hogy mindenki átélje az igaz szeretet minőségét, s az angyalokkal való együttmunkálkodás során szebbé, könnyebbé, boldogabbá tegye az életét!

 

Ha te is kíváncsi vagy, szeretnéd mindezt átélni, ha szíved mélyén érzed a fénylények hívását, szeretettel várlak egy tanfolyamra!

  

           Szécsi Ildikó

   angyalterapeuta, sorselemző

 

www.angyalszarny.eoldal.hu