Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az angyaloltár

2012.02.21


Az angyaloltár

angyaloltar-2.jpg

Mi is ez tulajdonképpen?

Egy olyan hely, mely összeköttetés, kapocs lehet közöttünk és az angyali szférák között.

Egy kis szentély, egy oltár, melyet azért hozunk létre, hogy önmagunk és angyalaink számára is örömet szerezzünk. Mellette meditálhatunk, imádkozhatunk, kérhetünk, nyitott és őszinte szívvel fordulhatunk égi segítőink felé. Gyertyát gyújthatunk, kívánságainkat, vágyainkat közvetíthetjük, feltöltődhetünk energiával, gyógyulhatunk, lelkünket ápolhatjuk.

Amikor elkezdtem az angyalokkal foglalkozni, azonnal természetessé vált, hogy én is készítek angyaloltárt. Szerettem volna egy olyan szép helyet, ahol én megtisztelhetem az angyalaimat, s ahol, ami mellett végezhetem spirituális munkáimat, élhetem és járhatom a Fény felé vezető utat. 

Mára bebizonyosodott, mennyire jó is az oltár, annak energiája, szépsége, harmóniája, hiszen az angyalok is szeretik a szépet, a szeretetet sugárzó, helyeket. 

Hol készítsd el az angyaloltárod? 

Lehet ez egy asztal, egy polc a szekrényen, polc a falon, egy szekrényke teteje, vagy éppen a természetben is el lehet készíteni, egy virágos kert részében.

Legyünk találékonyak, keressük a helyet, hagyatkozzunk a megérzésekre. Biztosan mindenki házában, lakásában vagy szobájában lesz olyan akár picike hely, ahová a saját oltárát elkészítheti. Nem a mérete számít, hanem a tiszta szándék! 

A mi nappalinkban, ahol a tanfolyamokat, klubokat, segítségnyújtást, gyógyításokat végezzük, adott volt egy nagy asztal a szoba közepén, melyet erre a célra alakítottunk ki, s időnként változtatva a rajta lévő tárgyakat, folyamatosan az angyali szeretet esszenciákat jelenti nekünk. Szépséget és harmóniát, energiát sugároz, erősíti a hitünket, és angyalokkal való kommunikációban is segít.  

Mi legyen az oltáron? 

Én vallom, hogy bármilyen olyan tárgy, amiről úgy érzed, jó helyen van ott, mely hozzájárulhat az angyalvilággal kapcsolatos szándékaid megvalósításához. 

Nézzük, mik lehetnek ezek: 

- Az oltárt terítsük le egy szép terítővel!

- Angyali jelképek, lehet ez kép, szobor, angyalfigura, bármi olyan, mely az angyalokat jelképezi, elhelyezhetünk  itt. 

- Mindenképpen javaslom gyertya vagy mécses tartó, benne gyertya, mécses, elhelyezését, hiszen minden munkának, melyet a fénylényekkel végzünk, szoros velejárója, hogy gyertyát gyújtunk. Ezzel jelképezzük a fényt, a védelmet is egyben, s aki folyamatosan használja ezeket, egy belső meleget, nyugalmat, biztonságot is adnak. 

- Tehetünk az oltárra kristályokat, kisebbeket, nagyobbakat, akár marokkőként, akár medálként. A kristályok megfelelő energiái is segítő szerepűek, hiszen támogatják az angyalokkal való folyamatos kontaktust. A hegyikristály, az ametiszt, a rózsakvarc, tökéletes spirituális kristályok, de minden számunkra valamiért kedves nemes kő is tökéletes. 

- Én szeretem, ha az oltáron van virág. Lehet ez egy cserepes növény, vagy éppen vágott virág. A fontos, hogy mindig friss virág legyen, ha hervad, cseréljük ki. 

- Aki szereti a füstölőket vagy éppen az illóolajokat, bátran teheti az angyaloltárára a füstölő tartót vagy a párologtatót. 

- Szeretteink, de önmagunk fényképét is felhasználhatjuk oltárunk szépítésére, jelezve az angyaloknak azt, hogy kérjük önmagunkra és szeretteinkre a segítő energiákat, a gyógyítást vagy áldást.

- Elhelyezhetjük itt a kívánságdobozunkat, benne a felírt vagy megjelenített kéréseinkkel, vágyainkkal. 

- Itt tarthatjuk angyalkártyáinkat is, ha van, hiszen azokat akár napi szinten is használhatjuk eszközként az angyalokkal való kommunikációra. 

- Az oltáron helyezhetjük el azt a könyvet, amit éppen olvasunk.  

Bátran be lehet tenni olyan dolgokat, melyek szívünknek kedvesek, hagyatkozzunk a megérzéseinkre! Én mindig azt mondom, érezni kell, hogy jó helye van-e ott egy tárgynak, az, jól érzi-e magát ott, vagy adott időben esetleg nem.

Mint a berendezési tárgyakat, itt is lehet változtatni az oltárt, a kinézetét, mi hová kerüljön, mi az, amitől éppen aktuálisan szépnek, harmonikusnak érezzük a kis helyet.

iby-oltara.jpg


   Hogyan használjuk, mire használjuk angyaloltárunkat?

Amikor úgy érezzük, van időnk nyugalomban pár percet, vagy többet is, eltölteni az oltár mellett, akkor gyújtsunk mécsest vagy gyertyát, akár füstölőt, párologtassunk illóolajat. Tegyünk be egy lágy zenét, mely segíti az elmélyülésünket.

Figyelmünket fordítsuk az angyalok felé, s üljünk le az oltár mellé. Akár figyelhetjük az oltárt, a rajta lévő tárgyakat, a gyertya fényét, s nyitott szívvel engedjük, hogy az angyali energiák megtapasztaltathassák magukat velünk. 

Hívjuk meg angyalainkat, akár általánosságban, akár valamilyen cél érdekében.  

Elmélkedjünk el azon a dolgon, amiért éppen angyali segítséget kérünk. 

Meditálhatunk, relaxálhatunk is, akár vezetett meditációra, akár csendes ürességben. 

Imáinkat, kéréseinket elmondhatjuk gondolatban, akár hangosan kimondott szóval, akár ezeket le is írhatjuk. 

Görcsösség és akarat nélkül adjuk át magunkat angyalainknak, hogy minden információt be tudjunk fogadni, amit felénk küldenek segítőink. Érkezhetnek ezek fizikai érzet, kép, hang, gondolat, érzés, színek, fények, szimbólumok, illat, belső megérzés, vagy bármilyen formában. 

Kérdezzünk bátran angyalainktól, kérjünk útmutatást, jeleket. 

Húzzunk kártyát, ha van, mely segíti előrehaladásunkat.

Kérjünk gyógyítást, megtapasztalásokat, vagy éppen a mi életünkben aktuális dolgot. 

Bátram mondjuk el égi segítőinknek problémáinkat, de az örömeinket is

Nyilatkoztassuk ki köszönetünket, hálánkat, mutassuk meg, mennyire szeretjük mi is őket, s milyen hálás a szívünk minden közbenjárásért, jelért, támogatásért!

Megtehetjük, hogy oltárunk mellett kapott angyali fényenergiát, a végtelen szeretet esszenciáját gondolatban szívünkből továbbküldjük azok felé, akiknek erre szüksége van.

Én mindig azt mondom, tanítom, küldjük ezt válogatás nélkül mindenre és mindenkire! Az isteni szeretet gyógyító fénye érje el azokat, akiknek erre szüksége van. 

Angyali oltárokat létrehozhatunk, csinálhatunk valamely célra is, fogok erről is írni. 

Fontos tudni azt, hogy az angyalokat nem kérik, hogy oltárt, kis szentélyt készítsünk nekik, ők akkor is feltétel nélkül szeretnek minket. De ha nekünk fontos, úgy érezzük, ettől szeretet telibben tudunk velük kapcsolatot fenntartani, akkor bátran, saját örömünkre készítsük el az angyaloltárt, mely fénysegítőnknek is boldogságot hoz, hiszen ők éppen olyan boldogok, mint mi, hogy foglalkozunk velük!

Szécsi Ildikó

angyaloltar.jpg

A cikket elviheted, megoszthatod másokkal, de csak a forrás megjelölésével:

www.angyalszarny.eoldal.hu

www.angyalisegitok.eoldal.hu