Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az én angyali világom

2011.06.30


Pár éve vehetjük észre hangsúlyosabban, hogy egyre több ember érdeklődik az ezoterkus tanok, a spirituális ismeretek iránt. Ami régen úgymond titkos volt, az, ma már mindenki számára elérhető.  

Egyre többen foglalkoznak az angyalokkal is, mondhatni, divatba jött az angyalozás. Ennek több oka is lehet: a kíváncsiság, a miértek keresése, illetve az, hogy egyre több embernek van valamilyen megtapasztalása a láthatatlan, megmagyarázhatatlan világgal kapcsolatban.  

Nagyon sok előadás, tanfolyam érhető el ebben a témában, könyvek sokasága segít eligazodni az angyalok világában. Tanfolyamok segítenek az érzékelések fejlesztésében, a kapcsolat felvételében, a kommunikációban, velük. Az internet szinte végtelen lehetőséget biztosít, így nagyon újat mondani az angyalokról nem igen tudunk. 

Írásom célja az, hogy a teljesség igénye nélkül, átadjam azt a hitet, ami a sajátom, az én angyali világom.    

 

_original.jpg                   Angyal.JPG    

            
Kik is az angyalok valójában? 

Az egyik olvasható értelmezés szerint: Az angyal szó a görög ’angelos’ szóból származik, hírnököt jelent.   

Számomra, az én lelkemhez közelebb áll a másik feltételezés, miszerint az angyal szó, eredetileg Atlantiszi szóösszetétel. / Atlantiszban együtt éltek az emberek az angyalokkal és az óriásokkal. / ANG: élet, EL: isten fénye. Szabad fordításban: Élő Istenfény, Életet adó isteni Fény.  

Nagyon sok megfogalmazás létezik, és illik rájuk, melyek kifejezik valódi lényegüket. Néhány számomra tökéletes jellemzés:  

Fénylények, energiák. Isten küldöttei, Isten hírvivői. Isten, alakokba sűrített energiái. Ők testesítik meg a Létezés fényét, és sugarait bennünk és körülöttünk. Ők az Univerzum szellemi törvényeinek őrzői és hordozói. Ők kötnek össze a tökéletes léttel, az egységgel, a teljességgel, a végtelen szeretettel.   

Isten azért teremtette őket, hogy segítsenek az embereknek, de a karmánkba nem avatkozhatnak bele. Erejük és energiájuk végtelen. Mindig segítő szándékkal és szeretettel közelítenek felénk.

Az angyalok egy magasabb rezgésszinten léteznek, mint mi, ezért nem tudjuk, vagy csak nehezen, a megszokott módon, érzékelni őket. De ha rezgésszintünk emelkedik, képessé válunk arra, hogy könnyebben és erőteljesebben érzékeljük őket, vagy vegyük észre a jeleket, sugallatokat, melyeket tőlük kapunk.  

A legfontosabb, hogy akkor léphetnek az érdekünkben, ha azt kérjük! Egyébként tiszteletben tartják a szabad emberi akaratot.

Az angyalok nemtelen lények, csak a tudatunk fordítja le őket esetleg női vagy férfi képére.  

Mindennek és mindenkinek van angyala, számuk végtelen.

angyal3.jpg 

Hogyan érzékelhetjük őket?  

Az angyalok mindig olyan formában jelennek meg nekünk, ami számunkra elfogadható, amit fel tudunk fogni. Láthatjuk őket szabad szemmel, belső látással, gondolatok formájában. Megjelenthet testi forma, fény, szín, energia.

Hallhatjuk őket, kevésszer valódi hangon, inkább ez a hang egy belső hang, egy sugallat, érzés, gondolat.   

Fizikai érzeteink lehetnek, amikor angyali jelenlét van körülöttünk, hőmérséklet-változás, légnyomás-változás, sűrűsödő energiák, bizsergés, fizikai testünkön érezhető simogató energiák, melegség.  

Illatokat is lehet érezni, olyanokat, melyek egyébként nincsenek jelen az adott helyen, tehát nem egy virág illata a vázából.  

A fénylények leginkább a szívünkön keresztül nyilvánulnak meg, ezért is olyan nehezen megfogható az égi segítők világa. Béke és nyugalom, teljes hit és tudat, hogy itt vannak velünk, a végtelen, feltétel nélküli szeretet áramlása, a belső megérzések, intuíciók jelenléte.

Hogyan kerüljünk velük kapcsoltba?  

Több mód is lehetséges, későbbi írásokban gyakorlati módon is kitérek erre majd. 

Gondolati úton történő kommunikáció, szóban, írásban való kifejezés, szívünkön keresztül, meditációban, álmokban, belső hangként. Vagy valamilyen segédeszköz segítségével, ilyen lehet az angyalkártya, pálca, inga, vagy éppen a könyvek.

Hogyan kérjünk?  

Az angyalok azt mondják, mindig emberi mértékkel, léptékkel, de bátran, akár nagyokat álmodva is! Nincs olyan, hogy nem érdemeljük meg! Nincs olyan nekik, hogy kisebb vagy nagyobb kérés, hiszen minden, energia! A mihez képest viszonyítunk, csak az emberi elme által létezik. A választott sorsoddal összhangban segítenek, mindenben.  

A kérések sokféle módjáról is írok majd bővebben.  

Az angyalok csodálatos szeretet energiával bíró fénysegítők, akik mindig itt vannak, segítenek, védenek, gondoskodnak, irányt mutatnak. Csak észre kell venni őket! Nyitott szív, akarat, szeretet, kérés, s nemcsak olvasod, hanem magad is megtapasztalod a létezésüket, Kedves Olvasó!  

Kívánom, hogy az angyalvilág ereje, bölcsessége vezessen, segítsen életutadon! 

Szécsi Ildikó

www.angyalszarny.eoldal.hu