Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beszélgetés az angyalokkal

2011.08.03

Beszélgetés az angyalokkal

 

Mi mosógépben mosunk. Ti mivel tisztítjátok a ruháitokat, magatokat?

- Fénnyel.

- De mikor piszkolódtok össze? Fönt nem lehet más csak tisztaság.

- Mikor lejövünk, a sűrűbb energiák közé, rezgéseik ránk is hatnak valamelyest, így azokat le kell mosnunk, mielőtt visszatérnénk.

- Hogyan?

- Isteni fénnyaláb alá állunk, ami úgy működik, mint egy tisztító zuhany. Kívül-belül megtisztít, s ezután visszatérhetünk otthonunkba.

  

Mi az ember fő feladata?

- Az önzetlen szeretetben való létezés megtanulása.

- Hogyan érhetjük el?

- Önfejlesztéssel.

- Isteni terv beteljesítése önmagadban. Az egység megtalálása szívedben. Visszatérés a középpontodba, hogy onnan kiáradhass a Mindenségbe, minek akkor már nem része, hanem teljessége vagy.

 

- Igen, ez kollektív feladat. És az egyéni?

 

- Amit a cél érdekében kijelölsz segítőiddel. Erről utad során folyamatosan jelzéseket kapsz, attól függően, hogy hol állsz. Ha lemaradtál, olyan jelzések jönnek, mik ösztökélnek feladatod elvégzésére. Ha túl gyorsan haladsz, akkor a jelek pihenésre, s elmélkedésre bíztatnak.

 

- S a kétségek, mik emberként bennünk élnek?

 

- Hit – Szeretet – Ima. Választ adnak, s eltörlik a kétségeket. A szeretet Istenében hinni sosem hiba, hisz Ő a Minden. Bármiben hiszel Benne hiszel, Benne vagy. Akkor higgy igaz valójában, Benne, a Szeretetben. Ha erre gondolsz, sosem lesznek benned kétségek. Mindig Szeretettel! Hittel! Imával! Kételkedni csak földi dolgokban lehet. Az isteni mindenek fölött való, így a kétségek fölött is. Nincs rá hatással, mert a kétség, csak ezen a szinten létezik, s nem juthat feljebb, mert magasabb tartományokban kioldódik, feloszlik, eltűnik, átalakul magasabb dolgokká. Vagy visszatér ahonnan jött. Ha a szív, melyből kiszállt, már nem fogadja vissza, mert teret nyert a szeretet, a kétség is szeretetté válik a szív által, s csak akkor lesz újra kétség, ha engeded. 

 

A Való

 

            Az ego mit magára vesz, s támadásnak vél, akár sérelem, vagy bántás formájában, nem való. Az igaz szellemre ez nem vonatkozik, mert nem valója, bár része az.

 

Az igaz Szellem az Egység Valója a Szeretet. S bár minden mi létezik része, de mégsem valója. Csak leképeződése, korlátozott megjelenése.

Valója az igaz Szeretet. Más nem. Mi ebből leképeződött, s bárhogy megnyilvánul, de szeretet nincs benne, az csak része, de nem Való-ja. Az mind az ego által teremtett egyéni valóság.

Mikor a részek visszatérnek az Egy-be, az igazi Szeretetbe, akkor válnak Való-vá, s megszűnnek részeknek lenni. A részek azok, mik mindent magukra vonatkoztatva fognak fel, s így nem a Való-ban élnek. Mi részre vonatkozik – nem az Igaz Való-ra vonatkozik, csak a részére (bár az benne van). Ha Egy-ként él benne, rész nélkül, akkor lesz minden Való, miben megnyilvánul. Mert az Egy-ből(nézve) minden Való, de kívülről, csak rész.

Ez a feladat. Újra Való-ként létezni, s átélni!

  

- Voltatok-e már emberi testben?

 

- Anael: nem.

- Sybill: igen.

- Romanel: nem.

 

- Emlékszel rá?

 

- Nem, csak az érzésekre, melyek segítenek jobban megérteni az emberek tetteit, választásait. Megértem, miért döntenek így, vagy úgy. Az emlékek érzés szinten maradtak meg. De ezeket az érzéseket ne hasonlítsd a földi érzésekhez, mert más szinten rezegnek. Az emlékeim hozzáférhetők számomra, s ha engedélyt kérek, s kapok, újra átélhetem őket. De feladataim kezdetekor ezeket le kell tennem, s újra elzárják előlem, hogy ne befolyásoljanak. Ez így helyes. Mindig az a tudás a hozzáférhető, mire szükséged van feladatod elvégzéséhez.

 

- Ti is szoktatok meditálni?

 

- Igen, mi is tisztulunk, de nem abban a formában, mint ti. Közös imákat mondunk, hol Isten fénye és Jézus szeretete van jelen, tisztít és megáld bennünket. Valamint, minden angyalnak van egy olyan szent helye, hová félrehúzódva, a Mindenség szavát hallgatva, összekapcsolódhat Istennel. Erőnket tőle kapjuk. Feladatainkat az angyalmesterektől.

 

- Azok kik?

 

- Az angyalokat irányító mesterek, kik összefogják az angyalok feladatait.

 

- Nem az arkangyalok azok?

 

- Ők nem tartoznak a mesterek alá. Ők közvetlenül Jézusnak tartoznak beszámolni. A rendszer tökéletes, mert szeretetre épül. Mindenki tudja a feladatát, mert „időben” értesül mindenről. 

Emberi kapcsolatok

 

- Család: mindig új, és új szituációkat kell megélniük együtt. Mindegyikük változik, fejlődik, ugyanakkor egymásra is hatnak. Ezért egyéni fejlődésük kihatással lesz a család többi tagjára is. Aki képes, egy bizonyos határig-szintig, emelheti a többit. Adott frekvenciatartományon belül, de a továbblépéshez már a másik akarata, hajlandósága is kell.

 

- Ez nem veszélyezteteti a családi békét?

 

- A magas rezgésű lélekben nem, mert nem hat rá úgy az alacsonyabb, mint fordítva. Ha nagyon eltávolodnak a rezgések, az alacsony szinten rezgőt „irritálja”, idegesíti a másik. Ekkor lehet konfliktus, az „Úgy megváltoztál!”- kezdetű szemrehányással.

 

- Mit lehet tenni?

 

- Folyamatosan, őszintén tájékoztatni egymást arról, merre tart a másik, mik foglalkoztatják, mik történnek vele. Elfogadni a másik szuverenitását, s megérteni, hogy ez egyáltalán nem veszélyezteti az egymás iránt érzett szeretetet. Meghallgatni s megérteni, amennyire lehet, a másik fél érzéseit, gondolatait. Megérteni, hogy mik foglalkoztatják. Ez kölcsönös. Bizalomra, szeretetre, elfogadásra épül. Segítsük a másikat egyéni fejlődésében, s magunkon is segítünk. Segítve – megértve. Hallgassuk meg a másikat, de utunkban mi döntsünk! Mondjuk el mi is véleményünket szeretteinknek, de semmit ne erőszakoljunk rájuk. Éljünk egymással szabadon, egyenlő társként

 

- Barátok: utunk barátait mindig behívjuk magunknak. A gondviselés gondoskodik róla, hogy támogassanak, ahogy mindenki támogat valakit, valakiket, életei során. Mindig bizalommal és szeretettel viseltess barátaid iránt. Ők ideiglenes tanítóid. Úgy tekints rájuk, mint tanulótársaidra, kikkel együtt fejlődtök, míg utatok, feladatotok is egy. Ha egy barát elmarad, őrizd meg szeretetteljes emlékét szívedben, s köszönd meg segítségét, akár távolról is. Az újakat pedig, kik új utad részei, köszöntsd ugyanilyen szeretettel. Tőlük is tanulsz, s őket is tanítod. Örök barátság az égben, tanulótárs a Földön.

 

- Ismerősök: alkalmi tanítók. Ráébredsz összefüggésekre, s leckéket oldasz meg általuk. Mivel szoros kapcsolatod nincs velük, ezért nem tulajdonítasz nagy figyelmet a velük történtekre, pedig jó, ha figyeltek, mert sokat tanulhattok általuk. Mivel „nem ismeritek őket jól”, velük kapcsolatban általánosítotok, s így olyan összefüggésekre jöhettek rá, melyek mindenkire vonatkoznak, s nincsenek benne olyan személyes érzések, melyeket barátoknál hajlamosak vagytok figyelembe venni (valakivel elnézőbb vagy, mert kedveled, vagy éppen jobban haragszol rá, mert tőle nem vártad volna…). Mindenből lehet tanulni, csak figyeljétek, és értsétek meg üzenetét. Van segítség J.

 

Napok megszentelése

 

            Fontos, mert így lesz áldás rajta. Minden reggel mondjatok hálát és köszönetet Atyátoknak e szent napért. Kérjétek segítségünket, útmutatásunkat az egész napra, sőt a nap folyamán előforduló feladatokban is. Ha szeretnétek, minden napnak adhattok feladatot, vagy nevet: Ma mindenkire mosolygok, mert ez a mosoly napja!

Tegyetek érte, hogy erre emlékezzetek a nap folyamán. Álljatok meg néha, és mondjatok újbóli köszönetet Atyátoknak, s küldjetek áldást, kinek szeretnétek. Küldjetek áldást mindenkinek!

 

Az ima erejéről

 

            Az ima, mi megszentel mindent Atyánk akaratából. Az ima, az energia forrása, mi életet ad.

 

- Hogyan?

 

- Hogy összekapcsol a Teremtő erővel, ezáltal szellemed s lelked összeköttetésbe kerül. Árad és áramlik az Őserő, Ősenergia, Egylét, Fény, vagy aminek hívni akarod. Feltölt téged. Lelked, s ezáltal tested is.

 

- Olyan, mintha feltöltenél egy akkumulátort?

 

- (J mosolyognak) Találó észrevétel. Igen, ha folyamatosan imádkozol, és a meditáció is egyfajta ima, tested és lelked egy állandó energiaforráshoz jut. Nem vetted észre, hogy ekkor kevesebb étel is elég kondíciód fenntartásához?

 

- De igen.

 

- Ez az, ami életenergiával lát el téged, s közben tudatod is fejlődik, tágul. Ugyanis az ima, vagy meditáció alatt, nemcsak ősenergia, létenergia érkezik hozzád, de tudás, tanítás is. Őszinte, imában feltett kérdésre válasz érkezik. Ezért fontos, hogy őszinte szívvel, saját szavainkkal imádkozzunk. Belőlünk jövő igazsággal és szeretettel. Akkor megkapjuk imánk által, amire szükségünk van. Léleknek és testnek. Ha csak néhány percre is, de kössétek össze magatokat az Isteni csatornával. Merítsetek belőle erőt, tudást, kegyelmet, áldást. Minden nap! Ezzel megszentelitek azt! Bármit elmondhattok imában, hisz nincsenek titkok! Az őszintén megnyíló szív jó befogadó. Könnyebb neki átadni az energiát, nem vész el belőle.

 

- Ezt, hogy értitek?

 

- Ha valaki kér, kap. Ez törvény, ha nem ellenkezik magasabbal (Isteni terv). De ha ezt a lesugárzott energiát, nem nyitott, őszinte szívvel várja, az energia egy része arra „pazarlódik”, hogy szívét megnyissa a fennmaradó befogadására. Így nem a teljes energiát kapja. Így ér csak részinformációt, mi egészként indult, s így jut a kért-ből sem egész. Fontos a szív megnyitása és az őszinte szeretet imánk tárgya felé!

 

- Vágyaink mikor visznek jó irányba, s mikor csak ábrándozások?

 

- A szív érzi az igaz utat. Ha vágyaidat leküldöd szívedbe, s ott újra éled, megmarad belőle mi igaz, mi utad része, mi irányba visz, s eltűnik belőle, mi emberi vágyakozás, egó. A szív képes a szétválasztásra. Az isteni tartalmat mutatja, a többit „rádhagyja”.

 

- Most akkor mi is van az ábrándozással?

 

- Az ábrándozás is teremt, de az emberi mivoltod szerint teszi. Emberi vágyaid szerint, mik nem tiszta tudatodból, hanem emberi berögzüléseidből, tanulásaidból, hiedelmeidből táplálkoznak. Ezért megvalósulásuk e hiedelmek, elgondolások szerinti célt szolgálják. Ez emberi utad, mi Istenid része ugyan, de ha azt szolgálni akarja, nem állhat meg e szinten. Továbblépésedhez, Isteni utadat szolgáló célokat kell kitűznöd. Tiszta vágyakat kell behívnod, szíveden át. Azon át kell megteremtened őket. Tudatosan. Ábrándozásaidat ismerd fel, s formáld át őket, hogy vágyaidat szolgálják. Hagyd meg belőlük, mi utad része lehet, s töröld ki, mire nincsen szükséged. Tudatosítsd, mi nem szolgálja célod, különítsd el, s ajánld fel Istennek, vegye magához, hogy téged el ne térítsen utadról. Ezért időnként tarts efféle önvizsgálatot, érzelmeid, vágyaid, ábrándjaid között. Itt is kell a takarítás, nem csak a lakásbanJ. 

 

Szeretetsarok

 

            Minden otthonban alakítsatok ki saját tudatsarkot, mely olyan, mint egy sajátságos kis oltár, hová olyan áldott dolgokat tesztek, melyek állandóan utatokra, feladatotokra emlékeztetnek titeket, s melyekből szeretetet meríthettek. Lehetnek ezek képek, kövek, tárgyak. Ez a hely a tisztaságot, s az igaz akaratot is jelképezi. Merítsetek erőt belőle, s időnként, ha úgy gondoljátok, rendezzétek újra kedvetek, szívetek szerint. De mindig az legyen rajta, mi szívetek szeretetét, hiteteket, utatokat tükrözi. Itt állandó tudati- és szeretetenergiák áradnak. Isteni fény veszi körül, s áldás járja át.

Hasonló ez, mint szívetek oltára, mi Bennetek található. Áldott mind! Vigyázzatok rá!

 

Emberi mivoltotok

 

            Elfogadása éppolyan fontos, mint lelketek épülése. Ha testben nem törekedtek egyensúlyra és elfogadásra, lelketek sem lesz harmóniában. Ne ítéljetek testetek, emberi mivoltotok felett sem. Most ugyanúgy részetek az, mint nékünk fényszubsztanciánk. Nélküle mi sem lennénk teljesek. Ez most lelketek és szellemetek anyagi kivetülése, belőletek van! Ápold, szeresd, vigyázz rá, tisztelettel bánj vele, csakúgy, mint lelkeddel! Szellemed őket egésznek tekinti, s együtt fejlődnek igazán. Ha lelked ápolod, de emberi mivoltod, érzéseid, kinyilatkoztatásaid, gondolataid nem fogadod el, s érted meg, az visszatartó erő,  fejlődésed útján. Tested, lelked temploma. Hiába ragyog belül, ha omladozó külseje emberként riaszt. Mert mint emberek, először azt látjátok, a külsőt, s a belsőt is hajlamosak vagytok ekképp ítélni. Ha figyelmeteket ráfordítanátok e kettősség másik felére is, teljesebb képet kapnátok. Szánjátok rá figyelmeteket a teljes megismerésre! E téves képet megelőzhetitek, ha testetek éppúgy szeretitek, s törődve vele azt is ápoljátok. Így hírnöke lesz lelketeknek, s a templom kívülről is ragyogni fog. Mutatja híven belső ragyogásotokat, külső kisugárzásotok által. Ne a cicomára gondoljatok, vagy a puccos öltözékekre. Tiszta, harmonikus, sugárzó testre. Akkor a legegyszerűbb ruha is igazodik hozzátok. Érzéseiteket, gondolataitokat, ugyanígy tekintsétek valós részeteknek, tanulásotok segítőinek. Nem rosszak, vagy eldobandók. Ha figyelitek, s megértitek őket, ugyanúgy dolgozhattok rajtuk, mint lelketek fejlesztésén, spirituális utatokon. Felismerhetitek, mikor nyilvánulnak meg megszokásból, társadalmi beidegződésetek, tanult sémák eredményeiként. Ekkor megérthetitek és átformálhatjátok őket. Feloldhatók lesznek ezek a kötöttségek. S kis odafigyeléssel, gyakorlással ezek átalakíthatók, szívből jövő, igaz érzésekké, gondolatokká. Akkor ez válik természetessé, ez lesz reagálásotok útja, s belőletek az Isteni megnyilvánulás szól! Törekedjetek ennek az útnak a megismerésére és éljetek Benne. Így váltok teljessé Istenben: test – lélek – szellem.

  

- Miért nem fogadják el az emberek a felajánlott segítséget(kegyelmet, áldást)? Talán nem kész rá a lelkük?

 

- A lélek mindig kész! A tudat az, mi ellenáll. Míg kavarognak benne az érzések, mikről nemrég beszéltünk, nincs helye másnak. A tudatot meg kell tisztítani! Ki kell söpörni, míg csak az isteni tudatosság marad. Ahogy tisztítod s hely szabadul fel, máris be tudod oda fogadni az áldást, kegyelmet, isteni tudati energiákat. Ezért fontos, hogy folyamatosan takaríts. Mindig szabadítsd fel a helyet tudatodban, hogy a teljesség töltse azt be. Ha az egész tudatod már az isteni teljesség fogja át, az Egységbe lépés megadatik számodra. Amíg kétségek, félelmek állnak ellen ezen isteni tudatenergiák befogadásának, addig a kegyelem, áldás sem lesz értelmezhető. Így ismeretlen „fogalomként” kezeli az emberi tudat. S mit nem ismer, ellenáll annak. A szív megnyitása segíti a tudat falainak ledőlését. A szív szeretete átitatja, s megvilágítja a tudatot. Ez a kulcs! A szívben van! Minden szívben. Az igaz tudat a szíven keresztül működik. Az köti össze a kollektív tudattal, s így vevő és adó lesz egyszerre. Kiben az isteni tudat már teret nyert, s jelen van, az megérti és elfogadja a segítséget, áldást, kegyelmet. S ha még többet enged magába, már kéri is azt. A teljes tudatosság az, mikor ezzel eggyé is válik, s nem kell kérnie vagy elfogadnia, mert Benne létezik, része az s ő része annak. Teljes – Bonthatatlan – Egy. Minden lélek isteni feladata ez. A tudat az, mit fel kell emelni arra a szintre, hogy ezt megértse, s céljává tegye. Magába fogadja. Magasztos cél, s becsülni, tisztelni való. Szeretünk ezért benneteket, s megértjük, hogy nehéz az út. De mindig van segítség. Éljetek vele! Kérjétek, fogadjátok be. Sugározzátok szét, s segítsetek ti is.

 

- Mi olyan nehéz az elfogadásban? Ti hogyan csináljátok?

 

- A nehézség az ellenállás, az elkülönülés. Úgy érzitek különállók, talán különbek is vagytok. Nem az egységben gondolkodtok. Igaz ugyan, hogy mint megtestesült lények egyediek vagytok, de ez az egyediség az Egy-ből származik, ahol nincs különbség, minden ugyan az. Az elfogadásban ez nektek a nehéz. Az a megértés, hogy minden egyedi ugyanaz. Utánozhatatlanul egyforma. Ha elfogadjátok az Egy megismételhetetlen sokszínűségét, s számtalan megjelenési formáját, melynek ti is részei vagytok, akkor költözik szívetekbe az elfogadás. Az ember egyediségén át, s abból tanulva, a sokszínűség világában halad a teljességbe, hol nincs elkülönültség. Mi szívvel látunk s megértjük, hogy minden ennek az Egy-nek az egyedi kifejeződése, s hogy a sokszínűség és különbözőség ugyan abból indul ki, s ugyan abba tér vissza. Belé, Istenbe. Mi így látunk. Mindent isteni megtestesülésében és kivetülésében. Szeretetben! Mi elfogadjuk Isten akaratát, s ennek alárendelve minden elfogadunk, mi Belőle származik. Mi is. Tudjuk, értjük, elfogadjuk. Ha ti is magatokra vonatkoztatva így elfogadnátok ezt, mi valójában maga Atyátok akarata, nem lenne ítélkezés köztetek. Ha egyéni akaratotokat feladva, az Egység szolgálatába állítanátok, megszűnne nem elfogadónak lenni, hiszen az Egy mindent elfogad, mert az Ő maga. Nem ellenkeznétek akkor saját akaratotokkal, mi maga az Egy. Először magatokban próbáljátok, s ne ellenkezzetek magatokkal! Mikor egy érzést követtek, ne magyarázzátok meg „ész érvekkel” miért nem jó az a döntés. Ne ellenkezzetek önmagatokkal! Ne osszátok meg magatokat. Legyetek teljesek kicsiben, hogy nagyban is azok lehessetek. Döntéseiteket, akármik is azok, fogadjátok el. Mert ti így vagytok teljesek. Testben és lélekben egészek. Minden pillanatban tökéletesek. Mindig az a tökéletes, amiben vagytok. Az a pillanat. Mire megítéled, már nem abban vagy! Hogyan is mondhatnál hát róla véleményt? Arról, mi elmúlt? Ezért a tökéletes pillanat az, mit el kell fogadni, s magatokévá tenni. Ha így gondoltok az elfogadásra, át tudjátok értékelni, mit eddig hittetek, vagy hinni véltetek. 

 

Tanácsok:

©      Beszélj rendszeresen őrangyalaiddal

©      Mindig légy hálás, s mondj köszönetet mindenért

©      Meditálj rendszeresen, s ha nincs rá módod, mindenképpen mondj imát

©      Szentelj meg minden napot, s akkor minden pillanata is az lesz

©      A meditáció mellett imádkozz rendszeresen szíved szavaival. Elég pár mondat,

        de azt őszintén tedd. Beszélgess Istennel, Ő mindig meghallgat

©      Kapcsolataid legyenek nyitottak és szeretetteljesek barátaiddal (testvéreiddel)

©      Olvass, mit kezedbe adunk, s gondolkodj el érelmén, érezd át a mondanivalót

©      Szemlélj mindent befogadón, az elutasítás nem vezet utadon. Nyitottan   kezeld mindazt mit látsz, hallasz, érzel

©      Mosolyogj, örülj az életnek, s mindannak mit nyújt számodra. Tudd, ez úton hazafelé haladsz, mi okod lenne hát keserűségre? Egyre közelebb a cél!

©      Legyél tudatában az állandó segítségnek. Mindig elérhető, csak kérj, s légy hajlandó befogadni.

©      Szeress! Elsősorban önmagad. Fogadd el léted ezen formáját is. MOST így vagy teljes. Ne hibát keress, hanem lásd erősségeidet, s a bennük rejlő lehetőségeket

©      Önmagad elfogadása, döntéseid elfogadásában is nyilvánuljon meg

©      Senkire rá ne kényszeríts semmit, saját utadat járd

©      Mások véleményét ne vedd magadra, legyen meg a sajátod a szeretetben

©      Segíts önzetlenül, ha szíved úgy diktálja

©      Törekedj a jóra, szíved mindig segít, s megsúgja, hogyan tedd

©      Figyeld a jeleket, mik néked szólnak s segítenek utadon. Kérd segítségünket, hogy felismerd őket

©      Mit megtanultál, el ne feledd s gyakorold azokat, hogy tudatossá váljanak

©      A félelmek feloldása szeretettel lehetséges. Szeretetet árassz magadon át, s magad körül. Az ima is segít, melyben békességet kérsz szívednek. Szeresd magad! Mondd ki! Hangosan. Szeretem magam! Őszintén, szívből. Ha a szeretet átjár s eltölt, ott nincs helye másnak!

©      Amennyire tudtok, legyetek sokat a természetben, s érezzétek át a növények, s az ott lakó állatok energiáját. Az elemek energiái, mik bennük együttesen érvényesülnek. Merítsetek erőt belőlük.

 

Áldás van minden szívben, melyben Isten lakozik, és áldás lesz minden emberen, ki megnyitja szívét és utat, teret ad Istennek.

 

--Pusztai Orsolya—

http://www.kristalycsakra.eoldal.hu