Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gyógyító angyalok

2008.05.13

 

 

Kép

Hogyan lehetnek segítségünkre az angyalok, életünk minden területén? Nem a képzelet játéka ez. Az angyalok valóban köztünk vannak. Most sokkal inkább, mint valaha, és nem csak a reklámokban.

 

Egyre többen számolnak be az égi lényekkel való találkozásukról. E találkozások alkalmával az angyalok időszerű üzeneteket, gyógyító recepteket, életmentő tanácsokat közvetítenek. Mi lehet az oka annak, hogy mostanában ilyen gyakran jelennek meg az angyalok bolygónk körül? Részben az égi segítségért fohászkodó imáink, részben pedig az, hogy Isten és az Angyalok tudják, hogy eljött az ideje önmagunk, életünk, világunk meggyógyításának. Miközben átlépünk az ezredfordulón, az angyalok segítenek abban, hogy kigyógyuljunk betegségeinkből, melyek megakadályoznak bennünket lehetőségeink teljességének megélésében.

 

– A Szabad Akarat törvénye szerint az angyalok nem avatkozhatnak bele az életünkbe kifejezett engedélyünk nélkül. Ez alól egyetlen kivétel létezik: ha életveszélyes helyzetbe kerülnénk, mielőtt még lejárt volna az időnk. Minden más esetben kérnünk kell a segítséget. De hogyan kell kérni? Semmilyen formális megidézésre nincs szükség ahhoz, hogy az angyalok segítségét kérjük. Csak rájuk kell gondolnunk – Angyalok! – és azonnal válaszolnak.

 

Mindenkit két vagy több őrzőangyal kísér, születésünktől halálunkig. Semmi olyat nem tudunk tenni, mondani, vagy gondolni, ami miatt elhagynának, vagy kevésbé szeretnének bennünket. Irántunk tanúsított szeretetük hatalmas és feltétel nélküli! Kérhetjük azt is, hogy még több angyal legyen körülöttünk. Vagy Istent kérjük, hogy küldjön hozzánk angyalokat, vagy fordulhatunk közvetlenül az angyalokhoz is. Mindegy melyik utat választjuk, hiszen az angyalok mindig Isten akarata szerint cselekednek. Az pedig mindig Isten akarata szerint való, hogy amikor csak kérjük, angyalok vegyenek körül és támogassanak bennünket.

 

– Ahhoz, hogy Isten és az angyalok helyrehozhassák problémáinkat, teljes mértékben fel kell ajánlanunk nekik gondjainkat. Olyan ez, mintha egy levelet postáznánk: a levelet ki kell adnunk a kezeink közül ahhoz, hogy a posta eljuttathassa a címzetthez. Gyakran fordulunk az éghez segítségért. Mégis ahelyett, hogy engednénk a változást megtörténni, ragaszkodunk az adott helyzethez, és ezzel megakadályozzuk az angyalokat a közbelépésben. Ha valóban segítséget akarunk, teljes mértékben adjuk át a problémát Istennek és az angyaloknak.

 

– Nem adhatunk Istennek és az angyaloknak egy listát, amelyben felsoroljuk, milyen lépéseket tegyenek helyzetünk orvoslása érdekében. Bíznunk kell abban, hogy Isten végtelen bölcsessége és kreativitása olyan jó megoldásokat eredményez, amilyenekről az emberi elme még álmodni sem képes. Soha ne feledjük: Isten akarata az, hogy boldogok legyünk.

 

– Miután felajánlottuk problémánkat Istennek és az angyaloknak, arra kérhetnek bennünket, hogy tegyünk meg bizonyos lépéseket a megoldás érdekében. Ezek az utasítások érkezhetnek hang formájában, álomban, vízióban, a tudás biztos érzetével, vagy intuitív módon. Ha bizonytalanok vagyunk az üzenet forrásában, kérjük Istent, hogy hitelesítse az üzenetet számunkra. Isten és az angyalok mindig szerető, támogató üzeneteket küldenek, ha tehát félelmet keltő, bántó utasításokat kapunk semmiképp se tegyünk eleget nekik! Ha szívünkben és tudatunkban ragaszkodunk Istenhez, nem kell aggódnunk úgynevezett bukott angyalok látogatásai miatt. Isten mennyei szeretete az egyetlen valóságos hatalom. A félelem és sötétség gondolatformái illúziók, melyek csak akkor "árthatnak" nekünk, ha hatalmat adunk nekik. Miután segítséget kértünk az angyaloktól, legyünk nyitottak az égből érkező üzenetekre, melyek eligazítanak bennünket kihívásaink megoldásában.

 

-Mandala-Véda-