Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gyógyuljunk angyalokkal!

2019.10.14

Gyógyuljunk angyalokkal!

 

gyogyulj-angyalokkal-01.jpg

 

1. Helyezkedjünk el kényelmesen, ott, ahol senki sem zavarhat meg bennünket.

2. Képzeljük el, amint ágyban fekszünk, és keressük meg testünkben a beteg felületet. Ha a lelkünket érezzük betegnek, akkor természetesen oda koncentráljunk.

3. Küldjünk tudatosan gyógyító energiákat erre a területre, majd kérjük meg Rafael arkangyalt, hogy küldjön hozzánk gyógyító angyalokat, akik segíthetnek a gyógyulásban, s legyen velünk Ő is, mint a Szent Gyógyító.

4. Próbáljunk teljesen ellazulni, és tudatosítani a körülöttünk lévő gyógyító energiákat. Ha az segít, akkor azt is vizualizálhatjuk, amint angyalkák röpködnek a beteg testrészünk felett, és csillogó fényükkel energiát bocsátanak felénk. Igyekezzünk elengedni minden fájdalmat, sérelmet.

5. Egy idő után tudatosan érezni fogjuk, hogy elkezdődik a gyógyulás, a fájdalom már nem olyan erős, az érzelmi viharok csökkenni látszanak. Ekkor köszönjük meg az univerzumnak, hogy angyalokat küldött a gyógyulásunk elősegítésére. Érezzük továbbra is magunk mellett az angyalokat.

6. A végén számoljunk el ötig, lélegezzünk mélyeket, majd nyissuk ki a szemünket.

Sokkal jobban fogjuk érezni magunkat, és érzékeljük azt is, hogy mennyire feltöltődtünk energiával, gyógyultunk, szeretet energiában fürödtünk.

 

gyogyulj-angyalokkal-02.jpg