Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ha eltörik egy angyalod….

2016.02.24

Ha eltörik egy angyalod….

 

angyal_1.jpg

 

Többször is felmerül az emberekben ez a kérdés, mit kezdjünk az eltört angyalunkkal?

Előfordul, hogy egy kristály, egy angyalszobor, egy angyali dísz, sérül. Nekikoccan valaminek, nekiütődik, leesik, megreped, sérülékennyé válik.

Energetikai szempontból a törött tárgyak már nem jó energiát rezegtetnek ki, ezért ha fájó szívvel is, de érdemes tőlük megválni.

Egyes vélemények szerint, ha egy angyal eltörik, lejár, feloldódik egy karmánk, egy nehéz felvállalt feladatunk. Így adják tudtunkra az angyalok, hogy befejeződött, megváltódott egy karmikus feladat.

Kerülni kell a ragaszkodást, és gyakorolni kell az elengedést ebben a formában is, még akkor is, ha az angyalhoz emlékek, események, személyek köthetőek. Minden tárgy csak átmenetileg a mienk, ha átlépünk a szellemi létbe, semmit nem viszünk magunkkal, ezeket a tárgyakat sem.

Maguk az angyalok, mint fénylények, mint fénysegítők, mindig ott voltak, ott vannak, és ott lesznek nekünk, tárgyak nélkül is. Persze szeretjük ezeket a szimbólumokat, egy-egy szépséges angyalt formázó, szobrocskát, és ez jól is van így. Fizikai síkon így az őket formázó tárgyak képében is velünk vannak. Minket megnyugtat a látványuk, akár a lakásban vannak kinn, vagy akár mondjuk egy ékszert, egy medál formájában magunknál hordjuk őket.

Mit tegyünk hát, ha mégis sérül az angyalunk, már nem ragaszkodunk görcsösen, ha készen állunk az elengedésre?

A véleményem szerint s legjobb és legnemesebb módszer visszaadni Földanyának. Földanya, Gaia, tiszta isteni minőség, anyai, női, befogadó energiákkal, gyógyító rezgésekkel. Szeretettel öleli körbe a neki átadott sérült angyali tárgyakat.

 

fluorit_angyal_figura2.jpg

 

Ha van rá lehetőséged, udvaron, kertben, egy rövid szertartás keretében add át, ásd el a sérült, törött angyalodat.

Gyújts egy mécsest, áss egy kis mélyedést a földbe, és egy hálaimával vagy éppen saját szavaiddal búcsúzz el tőle. Köszönd meg, hogy volt neked, s köszönd meg, hogy kifejtette szimbolikus és áldásos hatását, majd temesd el. Tudd, hogy Földanya Szíve szeretettel körbeöleli, és tudd, hogy a legjobb helyre került.

Ha úgy érzed, tehetsz mellé egy kis virágot, vagy egy leírt köszönő imát. Ajánld fel Földanyának az angyalod! Gondolatban vagy hangosan, mondd ki háromszor: átadom –elengedem - felajánlom!

Ha teheted, ültess felé egy virágot, hiszen az mindig jelzés lesz neked. El kell fogadni, hogy neki ennyi dolga volt veled, s ha a jelzése az, hogy lejárt egy karmikus feladatod, akkor ez mindenképp pozitív üzenet.

Ha nincs udvarod, kerted, kiviheted valahova a természetbe, egy erdőbe, egy rétre. S ott ugyanezt a leírt módszert megcsinálhatod. Vagy egy cserépben is megteheted mindezt.

S ami nagyon fontos! Ezt a cselekedeted is az ÁRAMLÁS része! Adok – kapok! Legyél biztos abban, hogy amit most felajánlottál, hamarosan máshonnan, más formában, más módon, de VISSZATÉR hozzád!

Figyeld meg a történéseket, s érezd az angyalaid szeretetét, mert ők feltételek nélkül, tisztán szeretnek, MINDIG!

 

Szécsi Ildikó, Hajdúszoboszló, 2016. 02. 23.

www.angyalisegitok.eoldal.hu

www.angyalszarny.eoldal.hu

 

A cikket, a tartalmat elviheted, de csakis a forrás, a weboldal megjelölésével, kitől, honnan hoztad, a tartalmon nem változtathatsz!