Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan segíthetünk az angyaloknak?

2013.11.24

 Hogyan segíthetünk az angyaloknak?

 

wowww.jpg 

 

Ha angyali segítséget kapunk, nagyon fontos tudnunk, hogy a saját testi-lelki öngyógyító folyamataink kapnak égi segítséget. Az Isteni (a Mindent teremtő) szikra, amely mindannyiunkban lakozik, külső támogatást kap, mert az egészségen kívüli állapotban, nehezen vesszük észre a létezést átható igazságot : EGYek vagyunk, egységesek - egész-ek.. egész-ségesek.  

A segítség rendkívül hatásos, de tudatában kell lennünk annak, hogyan segíthetünk magunknak, ezen csodálatos kívülről érkező hatást felerősítve, és állandóvá téve. Az energiablokkokat mi magunk hozzuk létre ismétlődő negatív gondolatokkal, cselekedeteinkkel, viselkedési mintáinkkal. A hogyanokat nem hiszem, hogy részleteznem kell ...  

Elég egy tipikus blokk-gyártó mondat : "persze, már megint nekem kell elintéznem ezt a randa ügyet, mert a ... ( szemtelen szomszéd, érzéketlen főnök, pénzeszsák miniszterelnök, a buta férjem, a szöszi titkárnő...) csak a száját járatja, és nem csinál semmit,... "  

A blokkjainkat eleinte csak a testünket körülvevő energiamező őrzi, visszük magunkkal mindenfele, amerre csak járunk. Kitartó ismételgetéssel olyan szép nagyra növelhetjük ezeket a negatív csomagjainkat, hogy elérik fizikai testünket, betegségeket, állandó rossz érzeteket okozva. Fenti példánál maradva: ennek a gondolati mintának a gazdája esténként biztosan sokat masszírozgatja önkéntelenül is megmerevedett, fájó vállait és nyakát, és gyakran keres a szekrényben fejfájás-csillapítót.  

Amit mi, IET terapeuták teszünk, az az "Aspirin-hatás" az energiatestre kivetítve - az angyalok megszüntetik a blokkot, és a negatív energiacsomag helyére beültetnek egy tökéletesen működő pozitív EGÉSZség-mintát. 

CSAKHOGY!!! Amíg a negatív gondolatok megint ugyanúgy ismétlődnek a fejben, az a csomagocska ugyanúgy elkezd növekedni - de nem is ugyanúgy, hanem sokkal-sokkal hamarabb növekedve - mert agyunk egy csoda - minden ismerős emlékhez és gondolathoz AZONNAL hozzárendeli a megfelelő érzelmi töltést, és már kész is van a mi kis esti nyakfájásunk....  

Ezért az angyalok azt kérik mindannyiunktól, hogy éljünk, tegyünk, gondolkozzunk tudatosabban - hiszen életünk, egészségünk, jólétünk kulcsa mi magunk vagyunk. MI MAGUNK - mi teremtjük a pozitív dolgokat, és a negatív dolgokat is életünkbe. "Kérjetek és megadatik" ... nem csak a kedves, kellemes gondolatok számítanak kérésnek... legyünk tudatosak! Lássuk, hogy életünkért mi magunk vagyunk a felelősek, akár jó, akár kerülő úton haladunk.

Haás Ági

lilas-2.jpg