Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan tudnak segíteni az angyalok

2008.05.14

 

  

Hogyan érzékeljük az angyali jelenlétet? ... Csakratisztító meditációt végezhetsz az angyalokkal együtt is... Megérted az Angyalok üzeneteit?

 

 

Hogyan tudnak segíteni az Angyalok?

 

Kép Talán már benned is többször felmerült ez a kérdés, amikor elakadtál valamiben, és problémáidat szeretted volna megoldani, mert már úgy érezted, hogy semmi más nem segíthet?

 

Az Angyalok mindig körülötted vannak, akkor is, ha nem látod, illetve érzékeled őket.

 

Ők mindig szeretettel vesznek körül, és gyógyítják sajgó szíved minden bánatát, miközben csak arra várnak, hogy...

 

 

 Hogyan érzékeljük az angyali jelenlétet?

 

 

Kép Minden ember másképp érzékeli az angyalok jelenlétét.

Kezdetekben ez némi gyakorlást is igényelhet.

Van aki látni szeretné őket, hallani, tapintani...

 

Ők minden esetben akkor érzékelhetők, ha befogadó állapotban vagy, mely nem transz állapotot jelent, hanem elméd elcsendesítését.

 

Mindenki számára abban a formában jelennek meg ami az illető számára a legelfogadottabb.

Van aki szeretné látni őket, még sem látja. Ennek egyik oka az lehet, hogy valójában fél a látványuktól, nincsen még felkészülve rá.

Megjelenésük formája számtalan lehet, hiszen csak a mi kedvünkért öltenek alakot e csodás fény lények. Hiszen ők a szerett eszenciájából állnak, ami tulajdonképpen egy érzés.

 

Éppen ezért nem kell azon csodálkozni, ha egyszerre több ember előtt jelenik meg egy angyal, és azt mindannyian másnak látják. Ez az oka annak is, hogy minden képen, másképp ábrázolják őket.

 

Van aki a magasabb rezgéseiket érzékelve tudja hogy jelen vannak, de lehet, hogy csodás illat formájában jelentkeznek.

Amikor jelenlétüket érzékeled, megnyugtató, biztondágos érzés árad szét benned, és tudod, hogy semmi baj nem történhet veled.

 

Csakratisztító meditáció Angyalokkal

 

Kép Csakratisztító meditációt végezhetsz az angyalokkal együtt is.

A testünket körül ölelő energiák, az aura rétegei, a csakrák, meridiánok, szabad szemmel nem láthatóak. Aki azonban elkezd ezekkel az energia rendszerekkel foglalkozni, az megtanulhatja érzékelni ezek rezgéseit, kisugárzását.

 

Ennek a legegyszerűbb lehetősége meditáció közben történik. A meditatív állapotban történő aura, csakra vizsgálatot mindenki elsajátíthatja, egy kis gyakorlással önmagán.

 

Ehhez nem kell mást tenni, mint valamilyen lazító, technika segítségével, ellazulni. Arra mindig ügyelni kell, hogy a meditáció közben a kezek és a lábak ne keresztezzék egymást. (ebbe nem tartozik bele a törökülés, lótuszülés)

 

Meditáció közben a gyökércsakrától kiindulva, (ami a gerincoszlop aljánál van) felfelé, az összes csakrát egyenként meg kell próbálni, megjeleníteni, érzékelni, attól függően, hogy kinek mi megy könnyebben.

A megjelenítés, érzékelés, történhet a csakra színe szerint, forgása, formája – dudor, görbület, vékonyabb vastagabb részek – szerint, a tapintás állaga – hideg, nyúlós, ragacsos, fénylően síkos – szerint. A legjobb ezeket intuíció szerűen végig csinálni, hogy kialakíthasd a saját módszered.

 

Az érzékelés után, pedig kérd Őrangyalaid, vagy valamelyik csakra Angyalát, betegség Angyalát, hogy tisztítsa meg a csakrádat. Vigye el tőled a csakra szennyeződéseit, a mennybe, ahol átalakulhat fénnyé szeretetté.

Utána érezd, amint a szeretet - fényként aláömlik, beterítve egész tested, aurád.

 

Végül köszönd meg az Angyali segítséget.

 

Saját tempódban gyere vissza a jelenbe.

 

 

Mielőtt a csakratisztító meditációba bele kezdesz, ismerkedj meg előtte a csakrák funkciójával, elhelyezkedésükkel, színükkel, stb. ez megkönnyíti a meditációt.

 

Megérted az Angyalok üzeneteit, melyek válaszok kéréseidre?

 

 

Kép   „Olyan sokszor érzem az angyalaim jelenlétét, és tudom, hogy olyankor valamit közölni próbálnak velem, de én nem tudom, mi az üzenet. Hogyan halhatnám jobban az angyalaimat?”

 

 

 

 

 

„Hogyan jöhetek rá, hogy mi az életcélom?”

 

„Hogyan lehetek boldogabb?”

 

„Valóban hiszek abban, hogy minden ima meghallgatásra talál, de olyan sokszor nem kaptam rájuk választ. Imádkoztam azért, hogy egyik szerette, életben maradjon, mégis meghalt. Boldog házasságért imádkoztam, mégis elváltam. Miért nem kapok választ az imáimra?”

 

„Úgy érzem, hogy a munkám fogja vagyok, amely nem jelent számomra semmit. Tényleg szeretnék változtatni a világon, de nem engedhetem meg magamnak, hogy feladjam az állásomat. Mit tehetek azért, hogy akár munkát változtassak, vagy akár, hogy a munkám nagyobb értelmet nyerjen, vagy több örömöt találhatnék a jelenlegiben?”

 

„Honnan tudhatom, hogy a jelenlegi szerelmem a lélektársam?”

 

„Azon gondolkozom, hogy önálló üzleti vállalkozásba kezdek, de nem vagyok benne biztos, hogy helyesen tenném-e. honnan tudhatom meg, hogy a magánvállalkozás jó lenne-e vagy sem?”

 

„Honnan tudhatom, hogy elhunyt szeretteim jól vannak?”

 

A válaszok megjelenhetnek, kép, hang, illat, vagy akár, egy könyv formájába is. Az angyalok, mindig megkeresik a kérő számára legjobban elfogadható segítséget.

Ezek az üzenetek mindig segítőszándékkal és mély szeretettel érkeznek hozzánk.

A válaszokban pedig minden esetben benne van a megoldás, mely segít a kérdéses probléma megoldásában.

 

Talán naponta többször felteszel Te is ilyen, vagy ehhez hasonló kérdéseket, és az Angyali világ rögtön segítségedre siet.

 

 

Fénnyel teli napokat kívánok Neked!

 

Szeretettel:

 

B Nagy Magdolna