Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Így hívd az angyalod!

2009.06.11

Kép    

Az angyalok körülöttünk vannak, csak a figyelmünk túl szétszórt ahhoz, hogy észrevegyük őket.

 

Megfelelő koncentrációval, szeretettel szólítva őket kérésünket meghallgatják és segítenek minket.

 

Az angyalok a szellem síkján élő lények, egyszerre több helyen is jelen tudnak lenni. Képesek rá, hogy akár mindig velünk legyenek, ha erre kérjük őket.

 

Minden angyalnak más-más színű az aurája, s minden színnek bizonyos rezgése van. Az adott angyal sokkal könnyebben meg tud jelenni a környezetünkben, ha jelen van a térben egy az aurája rezgéséhez hasonló, vagy azzal azonos tárgy, vagy szín.

 

Ahhoz hogy a hívott angyalt észrevegyük nekünk magunknak is megfelelő tudati állapotban kell lennünk. Ehhez el kell távolodnunk a hétköznapi gondoktól, tudatosan kell irányítanunk a figyelmünket, hogy megérezzük az angyal közelségét.

 

Az angyalunk nem úgy kommunikál velünk, mint mi egy másik emberrel, hanem sugalmaz nekünk gondolatokat. Ha hozzá fordulunk segítségért, sose mondjuk neki konkrétan, hogyan segítsen, ő sokkal jobban fogja tudni milyen megoldás lenne számunkra a legjobb. Ha egy ötlet, vagy gondolat többször is eszünkbe jut, gondolkodjunk el rajta, lehet-e a megoldás ez a problémánkra.

 

Válasszunk olyan időpontot az angyal hívásához, amikor senki sem zavar meg minket. Teremtsünk nyugodt környezetet, próbáljunk ellazulni. Ha megnyugtatja lelkünket, gyújtsunk meg egy levendula, vagy tömjén füstölőt, illetve párologtassunk ilyen illóolajat. Vegyünk fel hasonló színű ruhát, mint az angyalunk aurája, vagy tartsunk a kezünkben egy marokkövet, amely az angyal aurájának felel meg. Esetleg viseljünk az angyalunk aurájának megfelelő ásványból készült karkötőt. Ha van, akkor egy kis angyalfát is az asztalra állíthatunk a füstölő, vagy párologtató mellé.

 

Ha kellőképpen ellazultunk és képesek vagyunk a figyelmünket koncentrálni, gyújtsunk meg egy fehér gyertyát. Ezután mondjuk ki az angyalunk nevét háromszor. Azért háromszor, hogy az angyal biztosan tudja, hogy őt szólítjuk, és nem csak véletlenül mondtuk ki a nevét.

Megkérhetjük az angyalunkat, hogy segítsen lebontani a körénk emelt negatív energiát, hogy hozzánk tudjon érni a gondolata. Ezt mondhatjuk akár sima szavakkal is, de én egy kis igét szoktam mondani, ami saját szerzeményem. Tapasztalatom, hogy versbe szedett varázsigével, sokkal hatásosabbak a varázslatok.

 

Most közzéteszem az én angyalhívó versikémet:

 

Őrangyalom, most ez órán

Jöjj el kérlek, ide hozzám,

Égből szállva, földre érve,

Repülj lelkem közelébe.

 

Segíts, hogy a gondok fátylán,

Ha magamtól nem is látnám

Fényed hozzám átragyogjon,

Kedves lelked körbefogjon.

 

Oldd fel szívem száz bilincsét,

Hozd el hozzám most a békét,

Hogyha szólsz azt meghallhassam,

Vagy ha jelt adsz megkaphassam.

 

Úgy legyen.

 

Az angyalunk közelségét biztosan megérezzük, bár látni először még valószínűleg nem fogjuk. Mondjuk el bátran ami a szívünket bántja, biztos meghallgatásra találunk. Az angyalok nagyon kedves, szerető lények, akik maximálisan hisznek az emberekben, akkor is ha nem minden ember hisz bennük.

 

Érezni fogjuk mikor vessünk véget a szertartásnak, mikor kell eloltanunk a gyertyát.

 

Eztán figyeljünk magunkra, figyeljük az esetleges visszatérő gondolatainkat, hátha így üzen az angyalunk, hogy sugalmazza nekünk a megoldást.

 

Nekem még egy egyszerű módszerem van arra, hogyan hívjam szellemi segítőimet, ha bajban vagyok. Tényleg csak végszükség esetén alkalmazom ezt a módszert, amikor már magam nem látok megoldást, kiutat. A falra rajzolok egy szívet az ujjammal, és a tenyeremet ebbe a szívbe helyezve kérem szellemi segítőimet, hogy jöjjenek el, és segítsenek nekem.

 

Ezzel kapcsolatban megosztom egy nagyon személyes élményemet. Anyukám teljesen el volt keseredve, kb. két évvel ezelőtt mikor váratlanul elveszítette az állását, apukám is nem sokkal azelőtt halt meg, így érthető hogy végtelenül depressziós lett, és az öngyilkosság gondolatával foglalkozott. Én lebeszéltem és ígértem, hogy lesz megoldás. De magam sem tudtam mitévő legyek. Honnan szerezzek másnapra állást az anyámnak, ahogy megígértem, hogy holnapra minden rendbe jön. A fent leírt módszerrel hívtam a segítőimet, és könnyek között mondtam el nekik a problémámat. Még aznap délután, pár órával a segítségkérés után véletlenül kezembe akadt egy hirdetőújság, benne egy álláshirdetéssel, ami éppen megfelelt anyukámnak. Egy idős nénihez kerestek gondozót ottlakással. Még abban az órában felhívtam a megadott telefonszámot és megbeszéltem az állást anyukámmal és a hirdetővel egyaránt. Anyukám egy kedves, szerető családhoz került, akikkel még a mai napig tartja a kapcsolatot, bár már új állása van.

Természetesen hálásan megköszöntem a segítőimnek, hogy megtalálhattam ezt a lehetőséget.

Magam is készítek angyalfákat, Arisa, tanítómesterem útmutatói alapján, és azoknak az embereknek, akik már kértek tőlem ilyet az a tapasztalatuk, hogy valóban érezhetően pozitív irányba változott az életük.

Ezzel a kis történetemmel most zárom is ezt a cikket.

Remélem segíteni tudtam szerény tapasztalataim megosztásával.

Minden kedves olvasómnak köszönöm a figyelmet.

Áldott, békés napot kívánok!

 

-Andonika-

www.interno.hu