Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kristályok és Angyalok

2011.06.06

 

lotusz-angyala.jpeg

 
Az elementálokon és állatokon kívül, a természet a kristályok birodalmát is rendelkezésünkre bocsátja gyógyító erőként. Ide tartoznak az olyan kristályok, amelyek képesek megnövelni az angyali energiákat, mint ahogy az órákban, a rádiókban alkalmazott kristályok az energia más formáit erősítik ki.
 
Tapasztalataim szerint a kristályok nagyszerűen alkalmazhatók az Angyalokkal való kommunikációban. Mint a hangszórók, felerősítik a kommunikációs jeleket és a gyógyító energiákat, amit az Angyalok küldenek nekünk. Sok kristály olyan minőségeket hordoz, ami különösen összehangolódik az angyali világokkal.
 
Kvarc kristály – Nyakláncon viselhetjük, vagy két szemünk közé illeszthetjük, a harmadik szem területére. Olyan érzést kelt, mintha kirázna a hideg, vagy a légnyomás megváltozna körülöttünk. Ez azt jelenti, hogy a kristály, prizmaként küldi felénk az angyali energiákat.
 
Rózsakvarc – Csodálatos kristály a szív csakra, a szeretetközpont megnyitására. Minél inkább megnyílik a szív csakránk, annál inkább nyitottak leszünk az isteni szeretet áradására, amit Isten és az Angyalok küldenek hozzánk.
 
Sugalite – Ezt a gyönyörű lila követ gyakran „szeretet kristálynak” nevezik, mert magas szintű szeretet érzését sugározza. Véleményem szerint tökéletesen harmonizál Michael Arkangyal energiáival.
 
A sugalite nagyszerűen segít a torok csakra megnyitásában, hogy tisztábban, és erősebben kommunikáljunk.
 
Ametiszt – Ennek a gyönyörű lila kristálynak nagyon magas a rezgésszáma, és vannak, akik azt tapasztalják, hogy a kávához hasonló energiaerőket ad nekik. (Nem mindenki tud ametiszttel dolgozni.) Nagyon hatékony a korona csakra megnyitásában, ami a tiszta felismerések, és tiszta tudás energiabázisa. Segít abban, hogy tisztábban vegyük át az információt Isten Univerzális Tudatától, vagy a kollektív tudattalantól.
 
Holdkő – Gyönyörű, opálos kő, amely segít spirituális frekvenciánk emelésében. Segíti az összekapcsolódást az angyali világok magas energiaszintjével. Szinte olyan, mint az Angyalok áttetsző szépsége.
 
Lápisz – Királykék kő, nagyon hasznos a tisztánlátás felébresztésében, segít a nem-fizikai világ és a magasabb dimenziók észlelésében. Magas intenzitású, magában hordozza az igazság, bölcsesség, türelem, inspiráció, integritás, lojalitás, felfedezés és elmélkedés energiáit.
 
Danburit: Magas rezgésszáma gyorsan és örömteli módon ráhangolja érzékeinket az angyali birodalomra. Megnyitja és megtisztítja a korona csakrát és a szív csakrát, és éber álmokat idéz elő. Enyhíti a szenvedést, fényt, megtisztulást és tisztaságot ad az aurának, Gyógyít.
 
Akvamarin: Elősegíti az angyalokkal való kommunikációt. Javítja a pszichés képességeket és más dimenziókkal való kapcsolatot. Élesíti az intellektust és oldja az energiablokkokat.
 
Citrin: Örömöt és vidámságot hozz az életünkbe. Feltölt önbizalommal, lelkesedéssel és önbecsüléssel. Feltölti a nap csakrát és a mentál testet.
 
Spectrolite (AKA Labradorite) – Ez a gyönyörű zöldeskék kő a gyöngyház leggazdagabb színeire emlékeztet engem. Kiváló intuíciónk erősítésére, és arra, hogy minden helyzetre egy Angyal szemével nézzünk. Segítségével felülemelkedhetünk alacsonyabb énünkön, és mindent egy magasabb nézőpontból leszünk képesek látni.
 
Iolit: A látomások és próféciák köve. Bevezet a misztériumukba és titkokba, Raziel arkangyal fennhatósága alá tartozik. Teljes fizikai aktivitás és integritást biztosit, de csak ha az öt alsó csakra tökéletesen kiegyensúlyozott.
 
 
Lorian Angel blogja