Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nagyon hatásos, egyszerű gyakorlat Teliholdkor

2016.09.16

Nagyon hatásos, egyszerű gyakorlat Teliholdkor

 

holdas.jpg

 

A Telihold időszaka az elengedési folyamatoknak kedvez. Elengedni mindazt, ami hátráltat, akadályoz a fejlődésemben, előre haladásomban. Lehet ez egy sérelem, egy fájó emlék, bűntudat, lehet ez a félelem, a bizonytalanság, egy helyzet vagy éppen egy személy is.

De olyan is előfordul, amikor nem is tudjuk tudatosan, mi akadályoz, esetleg egy előző életből hozott karmikus emlék, amire a tudatos elme nem emlékszik, mégis a most-ban visszatartó erőként jelentkezik.

Elengedni, de hogyan? Nehéz kérdés, nehéz feladat…..vannak rá technikák, vizualizáció, tisztítások, imák, írás-égetés…..de sokszor az ego annyira ragaszkodik, hogy bár azt hisszük, elengedtünk egy dolgot, aztán kiderül, mégsem….

Az elengedés mindig folyamat. Nem egy, egyszeri lépés. Amikor bármilyen elengedő gyakorlatot, meditációt megcsinálunk, akkor adott időben azt elvégezzük, de hatása csak később fog jelentkezni. Beépül, rendeződik, harmonizálódik az energia, dolgozik, s dolgoznak és segítenek az égiek is. Amikor valóban el tudtál engedni egy dolgot, helyzetet, tulajdonságot, szokást, embert, akkor azt kell érezned, hogy rád a jelenben már nincs negatív hatással.

Ott van, a múltadból nem tudod törölni, csakis a jelen hozzáállásod tudja felülírni. Ha már nem fáj, nem hasít beléd a fájdalom, nem szorul össze a gyomrod….CSAK egyszerűen VAN, akkor jól dolgoztál. Ennek egy magasabb szintje, amikor az adott dologra már tudsz szeretettel tekinteni….

Egy egyszerű gyakorlatot írok le nektek, melyet bárki megcsinálhat, nagyon hatásos, s tulajdonképpen kérjük és átengedjük a munkát, az energiatisztítást és harmonizálást a Teliholdnak, a Telihold angyalának és az összes égi segítőnek, angyaloknak, szellemi vezetőknek.

Mi a szándékunkat, akaratunkat és kérésünket tesszük bele, és rájuk bízzuk a megoldásokat, a hogyan-t és a mikor-t, az időt és a módot.

 

Lássuk:

Állj ki este a Telihold fényébe! Ha felhős az ég, akkor is, hiszen azért, mert te esetleg nem látod, attól még ott van! Ha nincs lehetőséged a szabadba kimenni, akkor gondolatban is elég, elképzeled, hogy kinn állsz az ég alatt, feletted a csillagos ég és a Telihold.

Emeld fel a két kezed a magasba, nyitott tenyérrel fölfelé! Add át magad az energiáknak, nyisd a szíved, érezd, hogy készen állsz az elengedésre!

Majd ha lehet hangosan, mondd ki háromszor: ELENGEDEM, ÁTADOM, FÖLAJÁNLOM!

Miután kimondtad, kérd gondolatban a Teliholdat, annak angyalát s az összes égi segítőt, támogassák az elengedési munkádat! Ne feledd, kinyilatkoztattad, hogy átadod, elengeded, fölajánlod mindazt, ami már nem segít, hátráltat, visszatart, akadályoz.

Engedd, hogy fénysegítőid tegyék a dolgukat, bízd rájuk magad, nyitott és tiszta szívvel állj készen a munkára!

Maradj ebben az állapotban pár percig!

Majd köszönd meg nekik a segítséget, szeretetet, támogatást!

 

Jó munkát kívánok!

 

Szécsi Ildikó

Hajdúszoboszló, 2016. 09. 16.

 

A cikket, a tartalmat elviheted, de csakis a forrás, a weboldal megjelölésével, kitől, honnan hoztad, a tartalmon nem változtathatsz!