Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sandalfon arkangyal

2008.11.17

 

Kép

 

 

Sandalfon arkangyal azon angyalok közé tartozik, akiknek nem „el”re végződik a neve.

Ógörögül a – sandalphon – szó ’fivér’-t jelent.

Valószínű, hogy ez a jelentés, az angyal égi ikertestvérére, Metatronra utal. Ők ketten azok, akik a többi arkangyaltól eltérően, eredetileg halandó emberek voltak.

Sandalfon nem más, mint Illés próféta.

Isten, a földön végzett értékes munkájukat halhatatlansággal jutalmazta, és az arkangyalok közé emelte őket, így a mennyben örökké folytathatják áldásos tevékenységüket.

Illés próféta a Biblia szerint egy izzó, lángoló szekéren emelkedett az égbe, amelyet két tüzes ló és vadul örvénylő forgószél röpített magasba.

 

Sandalfon fő feladata eljuttatni Istenhez az emberek azon imáit és fohászait, amelyekre vélhetően válaszolni kell. Az imák angyalának is nevezik.

Olyan magasnak említik őt, hogy a Földtől a Mennyekig ér energiája.

 

Szandalfon nagy angyalfejedelem. Ő felügyel a szeráfoknak adott sokféle hatalomra, úgymint: erő, bőség, szépség, életöröm.

Sandalfon a szerencse angyala. Megerősít abban, hogy az anyagi világban is lehetséges az isteni szférával való egybeolvadás.

Segít a leendő gyermekek nemének meghatározásában, és zenei téren is lehet rá számítani.

Erősen kötődik a föld energiáihoz azért, hogy emlékeztessen minket arra, mennyire fontos a biztos alap, s az, hogy ebben a világban vagyunk.

 

Segít abban, hogy biztonságos kapcsolatot építhessünk ki a Mennyek és a Föld között.

Ő a legmegfelelőbb arra a célra, hogy a spirituális energiákat lehozzuk a földre.

Tudatában van annak, hogy néha nehéz a fizikai világ részének lenni, ez azonban olyan létezési forma, amelyet magunk választottunk, és örülnünk kell annak, hogy itt lehetünk.

Ez az arkangyal biztonságot nyújt nekünk, s megtanít minket arra, hogy ezt ne önmagunkon kívül keressük, hanem nézzünk önmagunkba, s higgyünk angyalainkban, akik vigyáznak ránk.

 

Gyógyítja az agresszív hajlamokat is.

 

A hatalom és a dicsőség angyalaként is számon tartják.

 

A kabbala szerint a Föld uralkodó angyala. Feladata a Föld gyógyítása és a távgyógyítás is.

 

Sandalfon arkangyalhoz tartozik az első, a gyökér csakra. Az arkangyal segítségét kérhetjük, hogy tisztítsa és gyógyítsa ezt az energiaközpontunkat.

 

Sandalfon aurájának a színe türkiz. Kristálya is a türkiz.

 

A szantálfa-illóolaj és füstölő segítségével könnyebben léphetünk kapcsolatba Sandalfonnal.

 

 

Fohász Sandalfon arkangyalhoz:

 

Szeretett Sandalfon arkangyal, imák és válaszok közvetítője! Kérlek most, légy az én segítségemre! Kérlek, minél előbb továbbítsd fohászomat Istenhez!

Kérlek, tudósíts Isten válaszáról egyértelműen, hogy megérthessem azt! Kérlek, hozd tudomásomra, ha nekem is tennem kell valamit!

/Most mondd el imádat, fohászodat, kérésedet!/

Köszönöm kedvességed, közbenjárásodat, ó, szeretett Sandalfon!

Ámen