Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzenet az angyalok világából

2008.01.17

 

 

 

Kép Ugye te is érezted már, mennyire nagy szükséged lenne mennyei, angyali üzenetre?

 

Mindannyian, akik hisszük és tudjuk az angyalok létezését, voltunk már olyan helyzetben, hogy azt éreztük, életünk olyan pontjára érkeztünk, amikor szükségünk lenne angyali jelre, üzenetre, segítségre.

 

Vannak olyan esetek, amikor nem is várjuk, ezek mégis eljutnak hozzánk. Az üzenetek érkezhetnek látás, hallás, megérzés, intuíció által, érzésekben és érzetekben, vagy akár álomban, meditációban is.

 

Másik út, amikor konkrétan mi kérünk üzenetet égi segítőinktől. Ennek is többféle módja létezik, találomra kinyitsz egy könyvet és elolvasod az adott oldalt, kártyalapot húzol, ingázol stb.

 

Az angyalkártyákat hasznosnak tartom erre a célra is. De erre a témára itt most nem térek ki részletesebben.

 

Két éve kezdtem el gyűjteni különféle üzeneteket, könyvekből, internetről, levelekből. Minden egyes ilyen kis üzenetet külön kinyomtattam, majd összehajtva elhelyeztem egy szép kis kosárban.

 

Tanfolyamokon,összejövetelek alkalmával, barátaink ittlétekor mindig előkerül a kosár, ahonnan húzunk egy egy üzenetet. /Megjegyzem, van olyan ismerős, aki nem hisz benne, mégis, mikor nálunk van vendégségben, nincs olyan alkalom, hogy ne kérdezné meg: Húzunk a kosárból? :)

 

Tapasztalataim azt mutatják nekem, hogy a dolog tökéletesen működik! Az esetek 95%-ában a személy épp olyan üzenetet kap, amire adott élethelyzetében vagy épp a kérésére, szüksége van.

A maradék 5%-nál azt érzem, hogy ők is azt kapják, ami épp nekik kell a továbblépéshez, fejlődéshez, de ők nem tudnak, vagy nem akarnak mélyen önmagukba nézni és szembesülni az üzenet valós tartalmával.

 

Kérdezhetnénk: véletlen csupán? Nem hiszek a véletlenekben. Mindennek oka van és egy hatalmas rendszer apró részeiként kapcsolódunk egymáshoz.

 

Úgy gondolom, aki hisz benne, annak tökéletesen fog működni ez a fajta üzenetkérés is. Aki pedig nem hiszi, annak a nézeteit és hitét is elfogadom, tudomásul véve, hogy ők nem fognak kártyát húzni vagy ily módon segítséget kérni.

 

Érdekesség még, hogy ismeretleneknél is működik a dolog. Nem tudok róla semmit, nem tudom élethelyzeteit, mégis találó az üzenet. Ráhangolódom, elmondom az angyaloknak, hogy ki kér segítséget ily módon, s velem kihúzatják azt a gondolatot, amit az illetőnek szántak.

 

Ha bárki úgy érzi, szüksége lenne egy angyali megerősítésre, kérje tőlem a fórumban, én szívesen továbbítom!

 

Amikor megkapod az üzenetet, kérlek, köszönd meg, gondolkodj el rajta és építsd be az életedbe!

 

--Angyal--