Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ANGYALTÁBOR élménybeszámolók

2011.06.19


Angel-szárny.jpg


„Szeretném megosztani mindenkivel azt a csodát, amit másodszorra élhettem át a Mátrában.

Köszönöm a szervezést és a fáradhatatlan munkát Angyalkámnak és Zsoltnak!

Köszönöm a házigazdáknak a csodaszép környezetet, amit megosztanak velünk!

Köszönjük az Univerzumnak a csodálatos időt, amivel hozzájárult a felhőtlen kikapcsolódásunkhoz!

4 nap csodában volt részünk, hogy együtt lehettünk olyan emberekkel, akik kimerik mondani és mutatni a szeretetüket. 

Megismerhettem újra fantasztikus embereketJ Hálás vagyok érteJ 

A Mátrában hatalmasakat kirándultunk, jártunk, csodás szent helyeken ... J 

Esténként a " fiúk " nagyon finom vacsikat főztek nekünk bográcsban. 

Olyan energetikai megtisztulásban volt részem, egyik társunknak köszönhetően, amit még sosem tapasztaltam, ezúton is köszönöm neki.... J

Már most várom a következő lehetőséget, hogy együtt lehessünk. 

Mindenkinek köszönet, aki velünk volt és csatlakozott a csapathoz. 

Millió puszi és ölelés, Erzsi Budapestről”

  

Angel-szárny.jpg

„Amikor megyek valahová, akkor már előre arra gondolok, milyen csodálatos lesz, nagyon jól érzem ott magamat. Most is készültem, gondolatban sokszor "ott" jártam.

Felidéztem a gyönyörű helyeket, amit újra meglátogathatunk. Szeretettel gondoltam azokra, akikkel együtt leszek, az ismerősökre, és az újakra. 

Örülök, hogy megismerhettelek Benneteket, akik először jöttetek. 

Szeretettel gondolok azokra, akik megosztották velem életüket, élethelyzeteket ismerhettem meg.

Köszönöm a beszélgetéseket, azt a sok szeretetet, amit Tőletek kaptam. 

Köszönöm a Tündének az Angyalsimogatást. Nagyon megérintette a lelkemet. 

Köszönöm azoknak, akik akkor ebben részt vettek. Ennyi szeretetet átélni, megtapasztalni, eddig máshol nem volt lehetőségem, mint itt a táborban. 

Megköszönöm a kéttagú szervező Angyalnak a szeretetteljes, gondoskodó munkáját.

Reggelente míg mi aludtunk, ők már mentek a friss pékárúért mentek, és készítették a reggelit.

Nekünk már csak a terített asztalhoz kellett leülni, reggelizni.

Köszönöm, a sok ráfordított időt, amit a tábor megszervezése igényelt. 

Szuper volt minden! 

Isten segítsen Benneteket, hogy még sokáig segíthessetek sok embernek!

Szeretettel:

Kati, Székesfehérvárról

 

Angel-szárny.jpg

„………………… 

Elbúcsúztunk azzal, hogy találkozunk az Angyaltáborban. Ahogy teltek a napok és hetek,a meditációk segítségével a gyógyszeradagom csökkent. Megtanultam megnyílni és beengedni a szeretetet. Elfogadtam magam és a helyzetemet, hogy nincsenek véletlenek, és mindennek oka van. Nekem a leírtakat meg kellett élnem, el kellett fogadnom a változást.

Elérkezett május 26. Indulás a táborba. Izgatott voltam, hogy miként viselem majd a lakás biztonságot nyújtó falainak hiányát, hogyan fogadnak majd az emberek, mert a pánikbetegeket sokan nem értik, hogy mitől félnek? Lesz-e ott keresnivalóm? Bizony volt!!! 

Megérkezésünk pillanatában Barátnőmet már toporzékolva várták, majd ölelték, hiszen neki ez már a negyedik tábor volt. Én meghúzódtam a háttérben. Mindenki ismert már szinte mindenkit, engem, pedig nem, így elkerülhetetlen volt, hogy bemutatkozzam. Az addigi szorongás és izgalom egyszeriben elmúlt. Úgy éreztem, hogy otthon vagyok. Csodálatos volt, amikor mindenki szeretettel fogadott és megölelt. Az olyan embereknek, mint én, furcsának tűnhet, hogy idegen emberek megölelik első találkozás alkalmával, holott ehhez nem vagyunk hozzászokva.

Elkezdődött hát 4 nap csoda. Nyugodtan jelentem ki, hogy csoda történt velem és hiszem, hogy ez bárkivel megtörténhet! Gyönyörű, festői környezetben tölthettem el 4 napot, szeretetre méltó és szeretni tudó emberekkel, angyalokkal. Olyanok Ők, mint egy nagy család. Igaz, őszinte emberek, akik befogadnak és elfogadnak olyannak, amilyen vagyok, akik feltétel nélkül tudnak szeretni, és bátran kimondják, hogy „Szeretlek”. A mai világban ez a szó elcsépeltnek tűnhet, de az ember érzi azt, ha ez őszinte és mélyről, tiszta szívből szól. Én éreztem! 

A tábor szervezői élményekben gazdag és meglepetésekkel tarkított programokat szerveztek. Köszönet érte nekik és mindenkinek, aki részt vett bennük! Ellátogattunk olyan csodaszép helyekre, ahol én még nem jártam eddig. Én, aki 2 hónapig a négy fal rabja voltam, minden reggel vidáman ébredtem és készítettem a csomagomat, mert indultunk kirándulni, túrázni.

Gyógyszeradagom a harmadára csökkent a 4 nap alatt, mert szükségtelennek éreztem, hogy nyugtatót igyak naponta háromszor, mert jól éreztem magam és ez ma is így van! Aztán kellemesen elfáradva jöttek az esti bográcsolások, a nagy beszélgetések, a nevetés és minden pillanatban érezhető volt a szeretet jelenléte. Igaz barátságok születtek, még annak ellenére is, hogy az ország minden pontjáról érkeztünk és nem találkozhatunk minden nap. Mindenki tanulhat valakitől valamit, és ha nyitottak vagyunk, akkor képesek is, hogy befogadjuk a szeretetet.  

Részese lehettem az angyalsimogatásnak, melynek alkalmával ráébredtem, hogy nekem helyem és dolgom van e világon. Köszönöm Tünde! Átélhettem életem legszebb

Születésnapját, és mindenki együtt örült velem, hogy láthatták a csodát, amely velem megtörtént. Büszkék rám, és ami fontos, hogy végre én is az vagyok magamra! 

Sok dolgot megtanultam, de még többet kell. Gyógyulni akarásom segített és segít. Mert én egészséges vagyok, és le tudok küzdeni bármit, elsődlegesen saját magamat, a félelmeimet! Gondolataim egyre tisztábbak és hiszek az elme hatalmában. Hiszek önmagamban! Elindultam egy úton, haladok előre és tanulok még többet és többet. 

Ildikó és Zsolt csodálatos emberek! Szeretném, hogy azok, akik elolvassák a történetemet, és nem ismernek -akiknek nem adatott meg, hogy legyen mellettük egy segítő, mint nekem a Barátnőm-akik bármilyen testi vagy lelki problémával küzdenek, bátran keressék fel Őket! Tudnak segíteni, csak kérni kell! 

Még egyszer megköszönöm mindenkinek, hogy Veletek lehettem, és közétek tartozhatom! Millió ölelés! 

Lívia, Nyíregyházáról 

Angel-szárny.jpg

„Csak köszönni tudjuk azt a sok törődést és odafigyelést a legparányibb dolgoktól kezdve a lelkünk épülésének segítéséit. Minden pillanatban ott voltatok ahol "kellett" és adtátok, tettétek önzetlenül azt, amit éreztetek, gondoltatok.

Még egyszer nagyon-nagyon köszönjük, hálásak vagyunk a négy napért! Máskor is szeretnénk menni! „

 

Szeretettel: Ági, és Kati

 Angel-szárny.jpg

„Tökéletesen megtervezett, s kivitelezett tábor részese lehettem. Köszönöm! 

Fantasztikus, amit létrehoztál, amit csinálsz………….. Neked fontos dolgod az életben, hogy oly embereket segíts, kik hasonló síkon gondolkodnak, mint Te. 

Örülök, hogy részese lehettem egy más világnak!” 

Zsuzsa, Budapest

 Angel-szárny.jpg

„Szeretném megköszönni a hétvégi lehetőségeket! Azt, hogy megszervezitek, hogy különböző helyekről jövő emberek összetalálkozhassanak, elmondják egymásnak, amire épp az adott pillanatban szükségük van, ezáltal fejlődhessenek. Megláthassák mások viselkedését "tükörként" érzékelve saját erényeikre, hibáikra rájöjjenek. Átéljék azt, amit át kell, mindenki a saját fejlettségi szintjén, szűrőjén keresztül.

Köszönöm, hogy vendégként mindig befogadtok, és én is részese lehetek ennek a folyamatnak!

Legyünk ezután is egységben magunkkal és egymással!”

Márti

Angel-szárny.jpg

„Köszönjük az erőfeszítéseiteket, mindent, amit értünk tesztek, a lelkesedést, a szeretetet, minden energiát! Hiszen azért is vagytok ilyen népszerűek és sikeresek, azért történhetnek meg azok a csodás dolgok, amik megtörténnek (pl. Livivel vagy akár velem is). Ti vagytok ennek a csapatnak a lelke.”

 

Anikó

 Angel-szárny.jpg

„Ezúton szeretném nektek megköszönni, hogy részt vehettem veletek a feledhetetlen hétvégén!

Nagyon jól éreztem magam!

Szomorú szívvel gondolok arra: még soká találkozunk!”

Attila, Gyöngyös

 Angel-szárny.jpg