Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csillagos- csókok

2008.01.03

 

Kép

 

CSILLAGOS CSÓKOK

 

Hogyan csókolnak a különböző csillagjegyek szülöttei?

 

 

 

KOS:

Egyáltalán nem zavarja a nyilvánosság,viharosan tör előre és csókol akár villamoson,akár otthon.Alaptulajdonsága:a fejjel a falnak-a csókolózására is érvényes.Támad és nyer.Igazi profi csókoló,aki mellett szinte levegőhöz sem lehet jutni.

 

BIKA:

Nyugodtnak és lazának tűnik,lassan közeledik választottja ajkai felé.A csókja először nagyon gyengéd és érzéki,aztán mikor belelendül,másodpercek alatt kitör a szenvedélye,és nincs semmi,ami kizökkentené.Csókolózás közben is szereti birtokolni partnerét.

 

IKREK:

Világos és egyértelmű jelekre van szüksége,mert ettől érzi biztonságban magát.Ekkor mercsókolni.Első csókja félénk,amolyan puha puszi,leginkább a Múzsa csókjára hasonlít.Aztán amikor belejön,eluralkodik rajta a szenvedély.Vigyázat,ikrek párunk nehogy csókolózás közben ,fél szemmel már másik partnert keressen!

 

RÁK:

Mint mindig,csók közben is szeretné a másikat kényeztetni,babusgatni.Ajka érintésében benne van az egész lelki világa.Csók közben gyakran simogatja,ölelgeti párját.Csókjának íze annyira erős,hogy a bizsergést sokáig az ajkán érezheti párja.

Előfordulhat,hogy csókolózás közben is hangulatváltozás áll be nála,ez csókja erősségében és milyenségében is megnyilvánulhat.

 

OROSZLÁN:

Mint mindenben,a csókban is király!Tudatosan veti be hódításkor a szexepiljét.Amikor akcióra kerül a sor,vadul,féktelenül csókol,és nincs olyan,akit ez a viharos,szenvedélyes viselkedés ne ragadna magával.Csókolózás közben is uralkodni akar,övé a vezető,irányító szerep.

 

SZŰZ:

Az első csókja kissé hűvös,ugyanis magában azt gondolja,először várjuk ki,mi fog történni.Ám a hűvös külső alatt kitörni készülő vulkán rejtőzik.Lassan ízleli meg kedvese ajkát,hogy utána tökéletesen elmerülhessen az élvezetében.Csókjai alaposan megtervezettek,kivitelezésük precíz.Első helyen áll nála a száj tisztásága.Kritikus a partner csóktudását illetően is.

 

 

MÉRLEG:

Szereti,ha az első csók romantikus környezetben csattan el.Ugyanis a jegy szülötteinek fontos az esemény helyszíne,és ugyanilyen fontos,hogy közben tökéletes látványt is nyújtsanak.Ezért csókjuk rendszerint kamerakész.Csókja közben egyenrangúnak tartja partnerét.Élvezik a csókot.

 

SKORPIÓ:

Biztos,hogy a csók előtt nem teszi fel a kérdést,hogy „szabad a csók?”Szinte ráveti magát áldozatára.Kérdés nélkül,gátlásait elveszítve nem is csókol,hanem valósággal felfalja a másikat.Jegyéből adódóan csókolózás közben is a mélységekig hatol.Szenvedélyes,erőteljes csókjaival elindítja a folyamatot a testiség felé.

 

NYILAS:

Csókja olyan,mint Napóleon ellenállhatatlanul hódító hadserege: kíváncsian,célratörően halad előre,majd a győztes csata után visszavonul és kivár.A csókon keresztül is ismerkedik partnerével.Mindig a megfelelő időben és megfelelő helyen csókol.A csókot felhasználva megérző képességüket vetik be a társsal szemben.

 

BAK:

A hosszú,végtelen csókok bajnoka.Ajka érintése rugalmas,feszes,mindenkihez alkalmazkodó.Kezdetben félénk,szerény,túlságosan kritikus önmagával szemben,ezért nem mer csókolni.Aztán az óvatos kezdeményezés után az összes általa ismert csókvariációt ki akarja próbálni.Csókjai mögött is a cél lebeg szeme előtt.

 

VÍZÖNTŐ:

Nincs sem helyhez,sem időhöz kötve a csók.Akkor és ott osztogatja a csókjait,ahol legkevésbé számítunk rá.Mindig keresi az újat.Vele nem lehet unatkozni,mert amikor azt hisszük,hogy a csók összes változatát kipróbáltuk,ő megint újat nyújt.Lázadó,esetleg excentrikus vonásait a csókolózásba is beleviszi.Viszont ilyenkor is megtartja a szabadságát,az ő célkitűzései irányítanak a csókja közben.

 

HALAK:

Csókja nyomán az ajak úgy bizsereg,mint a gyöngyöző pezsgő után.Ehhez azonban gyengéd érzelmekre,szerelemre van szüksége.Ekkor úgy elengedi magát,hogy a csókjai nyomán úgy érezzük,hogy álmainkat vele valóra válthatjuk.Csókjaiban benne rejlik nagyfokú érzékenysége.Teljesen feloldódik a másikban.Egyben belső álomvilágát is megéli egy csókolózás közben.