Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Horoszkóp színekben

2013.08.17

 Horoszkóp színekben

asztro--1-.jpg

Több közük van egymáshoz a színeknek és a tizenkét csillagjegynek, mint gondolnánk.

Valamennyi jegyhez tartozik olyan szín, amely a legtöbb erőt, kisugárzást, szépséget és elégedettséget hozza ki a jegy szülöttéből.

Kos - Vörös – a szerelem és temperamentum színe. Hiszen a Kos szenvedélyes, keresi a kalandot és a kihívást. Vonzó: a Szűz világoszöldje. Ugyanis a Szűz földön jár, ezért jól kiegészítik egymást a Kossal. Kedvezőtlen: a Bak kékeslilája. A Bak gyűlöli a meglepetéseket, ellentétben a spontán Kossal.

Bika - Vérnarancs – a tűz és a féltékenység színe. A Bika szeret birtokolni, és könnyen érezi úgy, hogy elhanyagolják. Viszont hűséggel, megbízhatósággal és türelemmel jutalmazza a partnerét. Vonzó: a Bak kékeslilája. A Bak karriervágya jól egészíti ki a bika temperamentumát. Kedvezőtlen: a Skorpió kékje – a Skorpió is igen féltékeny.

Ikrek - Narancsszín – az energia a színe. Éppen a szeles Ikrekhez való. Az Iker bármihez nyúl, arany lesz belőle. Viszont az érzelmektől és a szoros kötődéstől irtózik. Vonzó: a Mérleg sötétzöldje, mivel kiegyensúlyozza. Kedvezőtlen: a Halak pirosas lilája. Az Ikrek jegyében született gyakran megy el a lehetősége határáig.

Rák - Sárgásnarancs – a gondoskodás és az oltalom színe. A Rák szívesen zárkózik el a külvilágtól. Vonzó: a Halak pirosas lilája, és az ehhez kapcsolódó gyengédség, érzékenység, figyelem. Kedvezőtlen: a Nyilas királykékje. A Nyilas a kötöttségektől a szabadságba menekül, ami nehezen egyeztethető a Rákok otthonszeretetével.

Oroszlán - Sárga – a Nap és az életöröm színe. Ez az öntudatos Oroszlán eleme. Aki olyan vonzó, hogy bárki szívesen táncol úgy, ahogy ő fütyül. Vonzó: a Nyilas királykékje. Mindketten nagyvonalúak és kalandvágyók. Kedvezőtlen: a Bak kékes lilája. Ugyanis a Bak, spórolós, viszont az Oroszlán, költekező.

Szűz - Világoszöld – a tisztaság színe. A Szűz két lábbal a földön jár, gyakorlatias lélek. Csak olyan célokat tűz ki, amelyek megvalósíthatók. A rend boldoggá teszi, az életében nincs helye káosznak. Vonzó: a Bak kékes lilája, mindketten reálisak és megbízhatók. Kedvezőtlen: a Halak pirosas lilája. A praktikum összeütközik az álmodozással.  

Mérleg - Sötétzöld – az erdő, a nyugalom színe. Épp ez illik a Mérleghez, aki halk léptekkel halad a világban. Nála nincs veszekedés, ajtócsapkodás, ordítozás: ő a harmónia embere. Vonzó: a Vízöntő lilája – mindketten nyíltak és tisztelik a másikat. Kedvezőtlen: a Kos vöröse. A Kos szereti ütköztetni az eltérő nézeteket. A túlzottan alkalmazkodó partner nyomasztja.

Skorpió - Kék – az életvidámság és a jókedv jellemzi a Skorpiót. Nagyon érzéki ember, aki partnerként szenvedélyes és odaadó. Viszont tökéletes egyetértést követel. Vonzó: a Rák sárgásnarancsa. Egyszerre nyújtanak egymásnak erőt és oltalmat. Kedvezőtlen: a Bika vérnarancsa. A Bikát idegesíti a Skorpió féltékenysége.

Nyilas - Királykék – a merészség és kíváncsiság színe. Ez jellemző a Nyilasra, aki minden lehető helyre eljut és minden kihívásnak elébe áll. Nagy célok lelkesítik, és a részleteket másra hagyja. Vonzó: a Kos vöröse. Két hódító, aki tiszteli egymást. Kedvezőtlen: a Skorpió kékje. A Nyilas a szabadságot, a Skorpió a birtoklást vágyja.

Bak - Kékeslila – a komolyság és tartózkodás színe. A Bak számító: akkor szeret, ha az jó befektetés. A befektetés előtt informálódik. Vonzó: a Szűz világoszöldje. A Szűzzel együtt céltudatos, miközben két lábbal áll a földön. Kedvezőtlen: a Rák sárgásnarancsa. A Rák szenved a bak hűvösségétől.

Vízöntő - Lila – az önbizalom és a művészi tehetség színe. A Vízöntő szívesen független, ugyanakkor keresi a barátai közelségét. Egyszerre toleráns és tudálékos. Vonzó: az Ikrek narancsa. Összeköti őket a nyitottság és jó kapcsolatteremtés. Kedvezőtlen: a lila és az Oroszlán sárgája üti egymást, mert mindketten csodálatra áhítoznak.

Halak – Pirosas lila – a gyengédség és romantika színe. A Halak ugyanis érzékeny lélek, aki nagy szerelemről álmodozik. Gyakran fogja meg az ezoterika és a vallás. Vonzó: a Rák sárgásnarancsa. Tőle megkaphatja az otthonosság érzését. Kedvezőtlen: a Skorpió kékje. A Skorpió hatalmaskodásával szemben a Halak védtelen.

 

asztrologia2.jpg