Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fernandó

2013.04.13

 Fernandó

 lelektars.jpg

Van egy csodálatos kislány Detty, akivel élek, és különleges képességei vannak, ami az új generációs indigó gyerekek egy részében is megtalálható.

Nemrég meglátogattam vele egy idősebb barátunkat.

A következő dolog történt a találkozón.

Drága barátomnak pár éve meghalt a kubai barátja. Nagy tragédia volt az életében, a barátom is 64 éves, a barátja Fernandó 20 évvel idősebb volt, de nagyon nagy vonzalom volt közöttük, amit nyugodt szívvel hívhatunk szerelemnek is. Amikor kiutazott hozzá, hogy pontot tegyenek a hosszú kapcsolatuk végére, azaz összekössék az életüket, Fernandó három nappal előtte egy autóbalesetben meghalt!

Barátomat nagyon megviselte nagyon, hozott tőle személyes emléktárgyakat is… 

Ahogyan beszélgettünk erről nagyon erős szellemi jelenlétet lehetett érezni, és egyértelmű volt, hogy Fernandó itt van velünk. Kiderült, hogy a sok emléktárgy, a meghalt barát napi emlegetése, a sok gondolat itt tartotta, és nem tudott elmenni!

A barátommal megértettük, hogy nem jó itt tartani a halott barátját, elmondta, hogy ezt Ő is tudja, de olyan nehéz elengedni, mert el se tudott búcsúzni tőle, és még ma is fáj az elvesztése.. 

Detty kapcsolatba lépett Fernandóval, és közvetítette, amit Fernandó üzent, majd gondolt egyet, és átengedte a testét Fernandónak, és ő rajta keresztül beszélt a kedvesével. Elbúcsúzott tőle, sok félreértést megbeszéltek egymással, és megkérte,, hogy engedje el!

Amikor Detty visszatért a testébe megbeszéltük, hogy a barátom elengedi Fernandót, megszabadul az összes emléktárgytól. Detty ekkor újra kilépett a testéből, és átsegítette Fernandót a szellemi szférába, ahova menni kellett. Segítet neki átmenni. 

Este elégettük Fernandó összes emléktárgyát, és barátom is könnyebb szívvel éli azóta életét, mert el tudott búcsúzni halott kedvesétől, és így a sok magyarázattal, amit kapott kedvesétől könnyebben fogja élni az életét ezentúl. Főleg, hogy már tudja, hogy a kedvese él, és várni fogja, vigyázz rá a másik világból. Felismerte, hogy a szeretetével itt tartotta, és pont annak ártott, akit a legjobban szeretet! 

Írta: Karsay István

www.karsayalarm.hu

lelektars-2.jpg