Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Semmiből Minden

2010.05.08

 

Kép  

A világmindenséget a polaritás mozgatja, s így minden és mindnyájan mozgásban vagyunk. Mi mindent létrehozott az energiaáramlás a pólusok között! A bolygókat, élőlényeket, tudatot, érzéseket, akaratot, és mindezekből a Hitet.

Hihetetlen, milyen csodálatos a Teremtő! Az újabb és újabb energiaáramlás létrehozza az újabb és újabb teremtést és gyönyörködhetünk megnyilvánulásaiban.

Miért is lennénk, ha nem azért, hogy gyönyörködjünk benne és éljünk ennek a mindenható életenergiának a lehetőségével, és persze ismerjük meg minél jobban, hogy hasznunkra fordíthassuk.

Minden energiát, minden áramlást az életenergia, szeretetenergia mozgat. Ha jól érezzük magunkat, akkor az energia teljében vagyunk, ha nem, akkor az, az energia hiánya.

Egyedi energiacsomagok vagyunk, és egyedi módon működtetjük magunkat. Míg meg nem ismerjük működési elvünket, addig az energia hiányos állapotok fájdalmakat, testi-lelki szenvedést okozhatnak. Minél jobban tudatában vagyunk, mit-miért teszünk, érzünk, reagálunk, annál nagyobb mértékben tudjuk hasznosítani a szüntelenül felénk áramló életenergiát.

 

Kép 

 

 

Ki, milyen frekvencián rezeg, ezt megtudhatja egy alapos auravizsgálattal.

Az aura egy elektro-magnetikus mező, amely mi magunk vagyunk, és ennek az energiának a materializálódása az emberi test. Az aurából érkező információk (gondolatok, érzelmek, megtapasztalások ), csakráinkon ( energia központokon ) keresztül folynak testünkbe, és azok töltöttségi állapotától függően dolgozik agyunk, torkunk, szívünk és egyéb szerveink.

Az aurafotó olyan egyedi, mint az ujjlenyomat, vagy tenyerünk barázdái, amiből nemcsak a múlt olvasható ki, de utal a jövőnkre is. Információkat közöl testünk, lelkünk és szellemünk együttműködéséről ugyanúgy, mint személyiségünkről és csakráink töltöttségi állapotáról. Kiderülhet, milyen rejtett okok vezettek betegségeinkhez, megoldatlannak tűnő- és gyakran visszatérő- problémáinkhoz, majd figyelemmel kísérhetjük gyógyulásunk folyamatát.

A  BOLDOGSÁGOT  és  SZERETETET  akarjuk mindnyájan. Érthető, és ezért meg kell tenni egy pár lépést. Önmagam megismerésével tudjam meg, hogy mi motivál, mi mozgat, mitől érzem jól magamat és mitől nem.

Ehhez a legnagyobb segítség, hogy egymással, egymás között vagyunk, s a megélt eseményekből, tapasztalásokból és érzésekből tudjuk meg határainkat. Hálásak lehetünk egymásnak mindezért, mert valamilyen úton-módon mindegyikőnk hozzátettünk egymás felismeréseihez. Mindezekből következik, hogy egyre helyesebben döntünk és egyre stabilabb a személyiségünk. Egyszóval. egyre Boldogabbak vagyunk!

 

 

Cseri Melinda--okleveles auraelemző

www.szivarvanyaura.atw.hu