Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012. december. 21.

2011.09.14

2012. december. 21.

 

Maya naptár

 

4 maya kódexet fedeztek fel, ezek közül 3 múzeumokban, míg a negyedik magánkézben található. A Drezdában felfedezett kódex ír konkrétan a 2012 december 21-i dátumról (58.oldalon), illetve néhány oldallal később beszél a végítéletről, de ez nem köthető egyértelműen a nevezett dátumhoz.

 

Thoth-ot, aki Egyiptom uralkodója volt, száműzték, és az Amerikába érkezés volt a naptár kiindulópontja, i.e. 3.113 augusztusában. Ő alkotta meg a naptár algoritmusát, az akkor már működő Nippur-i (i.e. 3.760) első naptár alapján.

 

(Megjegyzés: a sumer Thoth mágikus száma, az 52, és a 60-as számrendszerben gondolkodott. A Nippuri naptár szorosan kötődött a csillagászathoz, csillagjegyek együttállásához, ezeket az időpontokat mindig sorsdöntő időpontoknak tekintették a múltban.) 

A maya naptár sajátossága, hogy periódusokban gondolkodik, ezeket a periódusokat Teremtésnek nevezi, és a jelen periódus, 2012 december 21-én, a téli napfordulóval végződik. Ebben a naptárban nem világvége jön, hanem lenullázódik a számláló (13.0.0.0.0.) és az ötödik Teremtés (periódus) kezdődik.

 

 

  

 

Mi történik a csillagászatban?

 

December. 21, téli napforduló, a nap az évben a legkevesebb ideig fog ragyogni az északi félgömb egén. Ez az egyik legnagyobb sámán ünnep, a fény születése a sötétből.

Továbbá kb. 26.000 évente a Nap a Tejútrendszer középpontjának vonalában helyezkedik el, eltakarja a galaxis középpontját. Ez pont akkor lesz.

 

2012-re növekszik a napkitörések intenzitása a maximumra, tartalmazza a NASA tanulmánya.

2012. december 21-én a Vénusz éppen napnyugta előtt tűnik el a nyugati horizonton, megjelenik az Orion és a Fiastyúk a keleti horizonton. (A maya társadalom nagyon kötődött a Fiastyúkhoz).

 

Egy sorba rendeződik a Mars, a Nap, a Merkúr, a Vénusz és a Jupiter. Fogalmunk sincs, hogy az így keletkező erők milyen hatással lersznek a Földre. Annyit azonban tudunk, hogy amikor a Nibiru elhaladt a Föld mellett, mindig árvizeket, tengerszint - mozgásokat okozott, illetve egy-egy kisebb jégkorszak végét (kezdetét), azaz konkrét hatása volt a Földi életre.

 

Mit mond a múlt?

 

„Valahogy” régen mindent tudtak. Ma, mikor modern, „okos” ember él a Földön, nem tudunk semmit. Pontosabban nem akarunk tudni semmit. Becsukjuk a szemünket, és azt mondjuk, nem látunk semmit. „Modern” gondolkodásunk tele van korlátokkal. Darwin, vallás, fogyasztói társadalom, stb. Így nem akarunk foglalkozni a múlttal, nevezzük az mesének, mitológiának. Egy apróság: minden mesének van valós alapja.

 

Úgy a spirituális tanok, mint a maya és egyéb ősi népek tudása (sumer, egyiptom, etruszk), az élet periódusosságáról szólnak. Az élet ismétlődik egy-egy felsőbb szinten, mintha egy rugón haladnánk felfele. Ilyen a napi életünk is, napi, havi, éves periódusokkal.

 

A maya naptár ehhez az időponthoz egy időszak végét köti és egy új időszak kezdetét (a számláló átfordul nullára). Lehet ez a világrend gyökeres megváltozása (alaposan rá is férne), amilyen volt, pl. a szocializmus bukása (ennél vélhetően radikálisabb), de lehet ez éghajlatváltozás, a Föld túlnépesedésében beálló radikális változás, stb. Világvége csak annak lesz, aki valamilyen anyagi dolgért él. Például aki egész életében a csak a pénzt hajtotta, és az egyik pillanatról a másikra megszűnik életcél lenni, az illetőnek tényleg világvége. A pénzre épülő virtuális „jólét” biztosan átalakul. Viszont székelyföldön Józsi bácsi, aki együtt él a természettel, szinte fogalma sincs, hogy milyen országban él, nem tudja, hogy mi a pénz fogalma, de van háza, ennivalója, lelki békéje, észre sem fogja venni, hogy történt valami. Miért, történt valami? Ő éli továbbra is a természet rendje szerinti életét, 100 éves koráig, gyógyszermentesen, stressz nélkül, betegségek ismerete nélkül.

 

Tapasztalható továbbá egy spirituális ébredés, itt nem azokra gondolok, akik pénzt akarnak ebből csinálni, hanem akik saját életüket úgy alakítják, hogy mernek a jövőbe nézni. Ez kb. 1995-től igen intenzív jelleget ölt. Az emberek 60%-a spirituális, azonban így is hal meg, mert nem tud mit kezdeni vele.

 

Szintén a múltat elemezve, ha megnézzük, egy-egy társadalmi rend fennállásának idejét, akkor látványosan csökken az évek száma, szinte feleződik. A sumer társadalom fennállása kb. 3.000 évet jelentett, a görög és római birodalmak 1.000 éves nagyságrendben mérhetők, ez tovább csökkent a középkor esetén, majd az ipari forradalom párszáz évet jelentett, a szocializmus 40-45 évet, az utána megjelenő „emberarcú kapitalizmus” kb. 20 évet élt. Kérdés, hogy mi jön és meddig? 

 

2012 mai szemmel

 

Hollywood, filmek, világmegmentő hősök, kasszasiker, és birkáknak nézett emberek. Az időponthoz szinte kizárólag olyan hírek kötődnek, melyek félelemmel töltik el az embert. Mindenkit kérek, hogy NE olvasson el egyetlen emailt vagy hírt sem, ami félelemmel tölti el. Ha ez a cikk is rossz érzéseket gerjeszt, akkor ezt se olvassa tovább. A félelemkeltő írások óriási károkat okoznak az emberi lelkekben, ugyanis elterelik a figyelmet a valóságról, és valami felé mozdítanak, ami nem valós cél.

 

Tudni kell, hogy a teremetésben a szeretet az alapértelmezett. Bármilyen változás csak egy átmenet, és nem büntetés. Persze aki büntetésként akarja megélni, az úgy is fogja. Éppen így találták ki az emberek maguknak a pokol fogalmát, a bűnt, büntetést, stb.

 

Ahogy közeledünk 2012-höz, havonta jelentkezik néhány természeti katasztrófa, mintha a természet visszaütne A természet magában hozza a megtisztulást. A cunami a thaiföldi szexipart mosta el, a földrengés Haitin a fekete wudu központját. Szecsuán tartományban (ahonnan sok katona ment Tibetbe leölni szerzetes embertársaikat) földrengéskor sokan haltak meg. A Katrina hurrikán ott tarolt, ahonnan sok katona ment idegen földekre háborúzni. Egy földrajzi területet sújtó, vagy éppen ellenkezőleg, csodálatos módon elkerülő természeti katasztrófák szoros összhangban állnak az ott élő emberek tudatszintjével. 

 

Az átmenet nem egy pillanat, hanem egy hosszabb út. Néhány év. Már el is kezdődött, ebben az évben. Mostantól nem kizártak a radikális változások. Azonnal és mindent elseprő módon. Ezt csak belső békével, sámáni kiegyensúlyozottsággal lehet igazán megélni. Fontos a megérzés, az intuíció.

 

Nyakig csődben álló országok, gazdaságok, akik egymás nyakába húzzák a kötelet. Mindezt mosolyogva. Túltermelési válság, minden téren. Itt az ideje a megtisztulásnak. Az átmeneti időben pillanatok alatt mehetnek csődbe és tűnhetnek el olyan vállalkozások, amelyek a félelemre épülnek.

 

Ugyanakkor újak születhetnek csodálatos módon csak úgy, véletlenszerűen. Hallgassunk a megérzéseinkre.

Olyan sokrétű változásról van szó, amely mindenki életében nyomot hagy és kisöpri a szemetet, a feleslegest az élet minden területén (materiális, pszichés, kapcsolatbeli). Célja az újjászületés. Ehhez előbb meg kell halni. 

 

A következő néhány évben minden, ami értéktelen, hamis, nem tiszta az radikálisan összeomlik. Azért, hogy a helyén egy új, egy magasabb szintű életminőség szülessen meg.

 

Fontos a szellemi megtisztulás. A negatív, félelemkeltő információk főleg a televízióból, újságokból jönnek. Ne nézzünk tévét. Csak butít, rombol, zombivá alakít.

 

A televízió túl azon, hogy hipnotikus hatásán keresztül értelmetlen dolgokra ösztönöz (vásárlás, agresszivitás), tönkre teszi az intuíciót, gondolatainkat, véleményünket, látásmódunkat, elszigetel a többi embertől. Ha nem tévézünk, kiderül, hogy van családunk, barátunk, szomszédunk. Végre élhetjük saját életünket, a sok bugyuta sorozat helyett.

A jövőt tekintve nagyon fontos lesz a kis létszámú közösségek szerepe!!!

 

A világmindenségben rend van. Nem léteznek szabályok. A mi világunkban teljes a rendetlenség és ezt rengeteg szabállyal akarjuk kompenzálni. A szabályokat is szabályozzuk. Annyi a szabály, hogy élni sem lehet. Ahogy az Omega énekli: „ahogy lélegzel, úgy vétkezel”.

 

2012 decemberében az átalakulás, a megtisztulás nem ér véget, így a félelemmel várt világvége is elmarad. Egy folyamat elkezdődött és még évekig tartani fog.

Biztos, hogy megrendül a jelenlegi világrend, a pénz mindenhatósága, a rabszolgatartó rend.

Ennek biztos jele, hogy rengeteg spirituális gyerek él ma a Földön. Őket nem érdekli a pénz. Mind hordoz nagyon értékes tudást, információt. Már most tudatosak arról, hogy mit kell tegyenek. Ha ezek a gyerekek nem kapják meg az otthon támogatását, akkor drogozni kezdenek. Ilyenkor, akár a sámánok, a drogok által elérnek magasabb létsíkokat. Ha sokáig érzik úgy, hogy ez a világ nem érti meg őket, akkor eldöntik, hogy nem jönnek vissza. Ez nem az ő világuk. Pedig csak megelőzik korukat.

 

 

Ha a történelemben megnézzük bármelyik társadalom bukását, akkor az, nem egy napon zajlott, hanem egy hosszabb folyamat volt. A maya naptár csak azt jelzi, hogy a számláló a 999-ről átfordul 000-ra, azaz egy új korszak indul, más értékrenddel.

 

Fontos az is, hogy nem mindenki egyszerre éli át ugyanazt. Lesznek, akik már napjainkban is másként élnek, gondolkodnak, míg sokan ragaszkodnak az anyagi birtokláshoz. Tíz-húsz évvel később változnak az arányok, de még tartani fog az átalakulás. Nem egyszerre változik az emberek tudata, hanem saját fejlettségi szintjüknek megfelelően.

A jövő felé ne nézzünk félelemmel, hanem várakozással, bizakodással, hiszen ami jön, az ennél csak jobb lehet.

 

Magasabb tudatszint

 

Nyugodtan mondhatjuk, hogy lassan kihoztuk jelenlegi világunkból a maximumot. A jelenlegi tudással. Ez azt is jelenti, hogy rengeteg korlátba ütköztünk. Korlátaink nagy része az agyunkban létezik. Ezeken túllépni, de egyáltalán észrevenni ezeket csak más tudatszinttel lehet. A korlátokon átlépni csak újfajta gondolkodásmóddal lehet.

 

Atlantisz

 

Az atlantiszi kultúra jellemzője a mágia (erőtan) tudatos alkalmazása, a kozmikus erők megcsapolása, magas tudatszint, spiritualitás.

Nincs fehér és fekete mágia, hanem fehér és fekete mágus. A mágus személye dönti el, hogy fehér vagy fekete. A mágia olyan, mint a kés. Csak egy eszköz. Aki használja, az dönti el, hogy kenyeret vág, vagy embert öl.

 

Az atlantiszi kultúrára jellemző volt a magas tudatszint, nagyfokú kozmikus integráció. Azonban mint minden társadalom, ez is túlfejlődött. Ennek következménye az emberi vonások előtérbe kerülése. Ezek, pedig egyenes úton vezetnek a bukáshoz.

 

Ha megnézzük bármelyik világháború után az emberek megváltoznak, a szeretet kap döntő szerepet. Majd 50 év múlva újra az embernek ember általi kizsákmányolásával találjuk magunkat szemben, akár napjainkban.

De ez nem jó és nem rossz. Az ember pont ilyen, és az egész pont így van jól.

Az élet, a nagy játszótér. Aki azt mondja, hogy az élet játék, az annak is éli meg. Aki életét harcnak és közdelemnek tartja, az, végig harcolni és küzdeni fog.

Ahogy a NOX mondja a Kolduskirályság c. számában: „bolond, ki minden nap harcol”

 

A múlt század elején rengeteg olyan ember élt, aki magas tudatszinttel rendelkezett, nagyot alkotott, azonban a társadalom nem volt kíváncsi eredményeikre, így vagy eltűntek nyomtalanul vagy kisemmizve élték le életüket. Szinte kivétel nélkül mind szabadkőműves páholyokhoz tartoztak, itt ugyanis iskolázni tudták spirituális képességeiket.

 

Wictor Charon (http://www.charonintezet.hu) – magyar fizikus, zeneszerző, aki tudatosan átjárt a negyedik dimenzióba. Élményeit fizikusi nyelven le is írta. Érdekes, hogy megfogalmazásai teljesen egyeznek a spirituális világ megtapasztalásaival.

 

Szent-Györgyi Albert egy különleges ember volt, spirituális, radikális újító. Azt tanította és bizonyította, hogy minden betegséget meg tud gyógyítani C-vitaminnal. Ezen felvilágosító munkássága olyan sikeres volt, hogy megfenyegették, később kompromisszumot kötöttek vele. Megkapja az amúgy is megérdemelt Nobel-díjat, és vissza vesz felvilágosító munkájából.

 

Dr. Royal Rife orvos, aki a daganat gyógyításával foglalkozott, mindezt elektromágneses rezgések segítségével. Sikerült azonosítani a daganatot még az 1920-as évek körül, illetve ő alkalmazott először biorezonanciás kezeléseket. Gépeket alkotott, gyógyítási technológiákat, mely mind a homályba merült.

 

Nikola Tesla – fizikus, villamosmérnök. Sok találmánya ismert, de a legfontosabbakról hallgatnak. A nullponti energia gyakorlatilag a kozmosz végtelen energiájának a megcsapolását jelenti, azaz korlátlan energiaforrás az emberiség számára. Atlantiszban is ezt alkalmazták. 

 

Forrás: www.integrativmedicina.hu