Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy kívánság teljesült

2011.08.19

 

andras-1.jpg

 

Angyallal közösen vállaltuk András kívánságának a megvalósítását, egy baráti társaság együttes közreműködésével, segítségével.

 

Azért döntöttünk András kérése mellett, mert a kórházban és az otthoni lábadozásban a sporttól és a mozgástól el volt zárva, így a mozgás élményét és örömét szerettük volna visszaadni neki, ezzel az ajándékkal. Bíztunk abban, hogy a Cross Montenbike kerékpár egy nagyon jó választás az egészségének a megerősítésében.

 

Az ajándékot, Attila barátommal közösen vittük el Andrásnak egy kora délután.

 

Megérkezésünkkor, a fiú még nem tudott semmit, a szobájában játszott on-line a barátaival, az interneten.

Az édesanya fogadott bennünket, és csak nehezen akarta elhinni, hogy valóra vált egy  álma. Elmondta, hogy már régóta vágyott András arra, hogy a barátaival a közeli Szamos gátján együtt kerékpározhasson. Mindig arról beszél, hogy mindenütt jó, de legjobb otthon, és a hazai levegő, valamint a barátok, mekkora segítség neki a felépülésben.

 

Elérkezett az idő a kerékpár átadására.

andras-2.jpg

Mire kivettük a kocsiból és használatra kész állapotba hoztuk, addigra valamilyen égi sugallatra András előkerült a szobájából, és boldogan vette tudomásul, hogy mi azért vagyunk ott, mert teljesítjük a kívánságát. Az első pillanatokban még hihetetlennek tűnt számára, hogy az udvaron látható kerékpár az övé, de mondtuk neki, hogy nyugodtan próbálja ki, milyen érzés rajta ülni, és hajtani. Pár kört tett az utcában, majd sietve hívta a mobilján a barátait, hogy teljesült a kívánsága, és mehetnek egy hosszabb körútra, a településen.

 

Az édesanya még szerette volna, ha András velünk beszélget, viszont mi úgy éreztük, számára fontosabb, ha a barátaival és az álmával töltheti a délutánját, és hagytuk, hogy hosszabb távon is kipróbálhassa a kerékpárt.

Elköszöntünk tőlük, és gyógyulást, valamint jó egészséget kívántunk neki.

 

Tudtam, hogy jó helyre került a kerékpár, mert segít neki testének a megerősítésében, a lábizmainak a regenerálódásában.

 

András élj teljes életet, egészségesen, a mozgás örömével!

 

Zsolt és Attila

andras-3.jpg