Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Dimenzió - korszakváltásról kicsit komolyabban

2013.07.01

 Dimenzió - korszakváltásról kicsit komolyabban.

dimenziokapu.jpg 

Állandóan hallgatom és olvasom az interneten, hogy most már átmentünk az 5. vagy 6. dimenzióba, sok esetben, amikor erre rákérdezek, azt a választ kapom, hogy „már átmentünk csak nem vettük észre”.

Ilyenkor megkérdezném, hogy akkor ennek mi az értelme? J

Amikor a „nagy 2012” bumm elmaradt, egy ilyen hölgyet megkérdeztem, hogy most akkor mi van? Tudjátok milyen választ kaptam?
„Azért maradt el a nagy változás, ami katasztrófával jár, mert – ő se gondolta volna – akkora volt az imájának ereje, hogy emiatt elmaradt”! No comment!
 

Amikor rákérdezek a sok „okostojásra, hogy meséljenek már erről az 5. dimenzióról azért nagyon sokat nem tudnak mondani. Mert ő maguk sincsenek tisztában vele!

A Korszakváltás nem dimenzióváltással fog járni, hanem az egész Kozmosz (Kozmoszok milliárdjainak) megemelkedett rezgésével, ami azt jelenti, hogy azok az emberek (szellemi lények), aki a cselekedeteikkel, tetteikkel, gondolataikkal minősítik magukat – azaz önmaguk Bírási és nem Isten ítélkezik felettük – saját magukat lerezegtetik, és átkerülnek egy alsóbb Napkörbe. Ezt hívhatjuk a gyengébbek kedvért egy másik Kozmosznak,  pár milliárd évig itt lesznek, hogy lehetőséget kapva újra a nulláról indulva, megtisztítva újra kezdjék szellemi evolúciós útjukat.

Innen fognak majd felkerülni újra egyszer a Föld nevű bolygóra. Ezt hívják Kegyelemnek!

Most folyik a kiválasztás, mindenki vizsgázik szellemi értettségéből. Halkan megjegyzem, hogy azért itt több élet eredménye számít, de nagyon befolyásolja az „érettségi vizsga”, ami éppen most zajlik.

A Bibliában is szó van erről a János Jelenésekben, csak erre az igaz magyarázatot a szellemi közlések adják számunkra. Majd lesz még egy hasonló „menet” később, de most erről nem érdemes beszélni.

A változás nem csettintésre fog történni, hanem lassú átalakulással, ami egyre jobban begyorsul, nagy eséllyel sokan még ebben az életükben ezt megélik, átélik.

Azért is vagyunk most ilyen sokan, mert most van még egy utolsó lehetőség bizonyítani!

 

Akkor nézzünk pár érdekességet, hogy hogyan történik majd a változás! 

Szellemi közlések beszámoltak az 1990 –es években (Zita médium), hogy 2000 – és 2010 között egy tenger alól feltörő nagy katasztrófa fogja beindítani az utolsó – visszavonhatatlan – időszakot. Ez volt a Tsunami 2004 december 25.-én, és azóta szinte mindennaposak a katasztrófák, alakul át a Föld.

A Vénusz és a Szaturnusz már több energiát sugároz ki magából, mint amennyit a Naptól felvesz. Vagyis megkezdődött az átalakulásuk, hogy egykor Nappá válva megkezdhessék önálló életüket, hivatásukat, s talán naprendszerünk holdjaiból alakítanak ki saját bolygórendszert. A szemünk láttára forog a világ kereke, és a fejlődés a célba érkezésig - megállíthatatlan. 

Körülbelül 10 éve egy csillagászattal foglalkozó oldalon olvastam, hogy a Nap a számítások szerint kb. 50 ezer évig fog energiát kibocsátani, és a Szaturnusz elkezdett változni, és elképzelhetőnek tartotta a cikk írója, hogy talán átveszi egyszer a Nap helyét, és funkcióját!

Persze ezt is sokan cáfolják, hogy lehetetlen, mint eddig sok mindent, ami azóta VALÓSÁGÁ vált!

 

Ez a tájékoztatás bizonyítja, hogy a Naprendszerünk is át fog alakulni a Korszakváltás elérkezésének teljes idejére, és az Aranykor működését pályaeltolódásokkal, bolygóátalakulásokkal fogja biztosítani, nemcsak a Föld fog átalakulni. A Földön lévő emberekre, és magára Földdel kölcsönhatásban állnak a bolygók.

 

Erről a szellemi közlések számoltak be 100 évvel ezelőtt első alkalommal, hangosan nevettek rajta (és rajtam amikor ezt leírtam 10 éve) a tudósok és okosok!

 

Valami furcsa dolog történik a Nappal
http://www.origo.hu/tudomany/20130517-nap-napfoltok-napkitoresek-napfoltmaximum-2013-maunderminimum.html?source=hirlevel

 

Arra is emlékszem, amikor az Énok –kulcsokban a 60-as évek végén, amikor megjelent, szó volt a pólusváltásról, és mindenki, aki kicsit tudósnak tartotta magát hangosan nevetett és cáfolta!

A Föld mágneses mezője kelet felé tolódik
http://boldognapot.hu/blog/a-fold-magneses-mezoje-kelet-fele-tolodik/

 

Írta:

Karsay István

Budapest, 2013-05-19