Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lélekemelő gondolatok Csanyik Norberttől

2014.01.04

 Lélekemelő gondolatok Csanyik Norberttől

 feher.jpg 

A világ fordítva működik! A dolgok akkor kezdenek el javulni, ha elkezded magad jól érezni. Ne a jó dolgoktól várd, hogy majd boldogságot, vagy örömet okoznak! Légy boldog minden ok nélkül, ekkor elkezdenek áramlani feléd mindazon dolgok, melyekre az egod vágyik. Érezd jól magad a nehéz, vagy kellemetlen helyzetekben és akkor elkezdődnek rendeződni. Ne figyelj arra, hogy mi hiányzik az életedből, azt az energiát fordítsd magadra, légy boldog és akkor mindent megkapsz, amit hiányoltál! 
2013. 06. 15.
 

Minden és Mindenki változik. Te sem vagy az, aki voltál, csak te nem veszed úgy észre. Minden ember csak a tükröd, mindenkitől csak azt látod, ami benned van. Ne másokat figyelj, hanem önmagadat, és akkor meglátod a valóságot.
2013. 05. 31.
 

Pont azért kapod az áldást, mert jól érzed magad és boldog vagy, harmóniában van a lelked. 
Ha kellemetlenül éreznéd magad, akkor az áldások elkerülnek, sőt bevonzol kellemetlenségeket. A boldogság, az élet kulcsa, ha jól érezzük magunkat, akkor sorba kapjuk a jobbnál jobb dolgokat. Csak higgyünk önmagunkban, szeressük magunkat és legyünk mindig boldogok, ennyi a titka az áldásnak.
2013. 05. 31.
 

Nézd át, hogy miből mit kell megtanulnod. Minden nehézség érted van, segít megerősödni, és azért kapsz különböző helyzeteket, hogy felfedezd magadban a boldogságot mindenféle körülmények közt. A kellemetlenség a jel, hogy harmóniát kell teremtened magadban.
2013. 05. 13.
 

Ha azt szeretnéd, hogy másképp viszonyuljanak hozzád az embertársaid, légy Te magad a példa arra, hogyan kell viszonyulni egymáshoz, változtass a hozzáállásodon és a külvilág is megváltozik, légy Te a példa a változásra!
2012. 05. 05.

 gyonyoru.jpg

Ne akarj Te megfelelni senkinek, egyszerűen csak légy olyan amilyen és hagyd, hogy valaki ilyennek szeressen. Ne akarj megfelelni senkinek, ne keresd, azt hogy hogyan szólj hozzá valakihez, mindenkihez szólj úgy, ahogy jön, és hidd el, akad, aki azért szeret, amilyen vagy. 
2013. 05. 09.
 

Mi van a cél után? Ha az út nem erősíti a boldogságom fel, akkor a cél sem fog sokáig boldogítani, ezért kell minden nehézségnek örülni az úton, mert az tanít meg megbecsülni a célt. Könnyen megszerzett cél, könnyen el is vész! 
2012. 03. 28.
 

A cselekvéseknek van itt az ideje, aki nem cselekszik, elveszett, szóval nem elég sodródni az árral, ki kell lépni a megszokásokból, a kényelemből, és meg kell tenni azokat a dolgokat, amit szívünk súg, azt amire lelkünk legmélyén vágyunk, meg kell élni önmagunkat. Most van itt a cselekvés ideje, állj fel, és tedd a dolgod, ez mindannyiunk feladata itt a földön most, merjünk önmagunk lenni és tegyük azt, amit meg kell tennünk.
2012. 07. 07.
 

Nevessünk, amíg tehetjük, rövid az élet, most kell jól érezni magunkat, el kell engedni a szomorúságot, a boldogság bennünk van, és egyetlen mosollyal is elő lehet csalni. :))
2012. 04. 17.

Isten benned van. Isten nem más, mint a szeretet, és a Te cselekedeteid által, nyilvánul meg a jelenléte. Isten benned van, Te emeled ki magad a mocsárból, minden cselekedeted, amit szeretettel teszel, az, az Isteni cselekedet, szóval Isten kiemel téged, de a te cselekedeteid által. Arra gondolj minden helyzetben, hogy Te magad vagy Isten, cselekedj és szeresd magad!
2013. 05. 07.

Csanyik Norbert

A cikket, a tartalmat elviheted, de csakis az író és a forrás megjelölésével, kitől, honnan hoztad, a tartalmon nem változtathatsz!

 namaste.jpg