Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szeretet és Tudás - A SZÍV Világrendje

2014.06.01

 

Szeretet és Tudás - A SZÍV Világrendje

 i--pet-goat-ii.jpg

 

Nem szeretnék belegázolni senki hitébe, és értelmetlen vitákat sem célom indítani. Nyitott, kereső elméknek ajánlom az alábbi soraimat. Az írás az "I, Pet Goat II" - animáció margójára született. https://www.youtube.com/watch?v=vGsUJ5hE0_A

A film egy nagyon mély, több rétegű alkotás, tele szimbólumokkal. Nincs szándékomban kivesézni most ezeket, inkább egy kulcsot adnék a jobb megértéshez: Anubisz - az ókori egyiptomi hitvilágban az alvilág és a holtak oltalmazója - gondoláján utazó Jézus alak valójában nem Jézus személye, hanem az a Krisztus Tudat, mely mélyen alszik az emberekben a sötétség korában, és amely a végén majd a Világban, az eszmélő emberekben felébred. (Krisztus Tudat dióhéjban = EGYségtudat, "Szeressétek egymást, miként én szerettelek titeket")

A gondolán tehát nem Jézus utazik, hanem az emberek lelkében mélyen alvó Krisztus Tudat. Jézus földi életében nem azt akarta elérni, hogy egyházak dogmákat faragjanak belőle, és élettelen tanításokat, halott templomokat emeljenek az Élőnek, hanem hogy minden ember felemelkedhessen abba a tudati állapotba, amiben a Teremtő SZERETET létezik. Akár már itt a Földön, és nem majd, valamikor, valami ködös, bizonytalan, hamis-jutalom mennyországban. Hogy az emberi tudatban felszabadulhasson végre a Teremtő ragyogása. Hogy megvalósulhasson bennünk a SZERETET törvénye.

Minden ennek az elfojtására telepedett rá a halak világkorszakában. A Bibliába is sok helyen belenyúltak ezért, hogy eltorzítsák a tanítását, és felhasználható lehessen az emberek ellen, sőt valójában eleve úgy alakították, hogy mindez lehetségessé váljon a segítségével. (lásd a kereszténységet máshogy értelmezők pápa általi kiátkozása, üldözése, inkvizíció, ősi kultúrák megerőszakolása az "igaz hittel", messiás kultusz, mely valójában a "kiválasztott nép" öröksége stb.) A világi és egyházi hatalmak egyaránt a sötétség szolgálatába álltak. (hatalomról, eszméről beszélek, soha nem emberek felett ítélkezek) Tudom, durva lehet ezt elolvasni bigott-vallásos világnézettel, és a legtöbben azért képtelenek értelmezni ezt a filmet. De Jézus nem egyenlő egyetlen vallással sem, sőt még azzal a sok értelmezéssel sem, amit 2000 év alatt összehordtak róla, javarészt azért, hogy a hatalom mágiáját éltethessék általa. Pedig Jézus nem erről tanított, persze erről hallgatnak a vallások, az egyházak, a modern "írástudók", mert ha beszélnének róla, akkor a saját hatalmi, közvetítői szerepük válna feleslegessé.

Aki még nem tapasztalta meg azt, hogy a Teremtő bennünk van, mi Őbenne, és mi IS Istenek vagyunk, az valószínűleg nem értheti még meg mindezt. Jó hír viszont, hogy eljön mindnyájunk számára előbb vagy utóbb az EGY-ÉNi megtapasztalás, megélés ideje. Addig is vallási fanatizmus helyett, esetleg olvassuk el a Bibliából az ide vágó részt: 

"Jézus folytatta: "Hát nincs megírva törvényetekben: Én mondtam: istenek vagytok? Ha már azokat is isteneknek mondta, akikhez az Isten szólt, és az Írás nem veszítheti érvényét, akkor hogy vádolhatjátok káromlással azt, akit az Atya megszentelt és a világba küldött, azért mert azt mondtam: Isten Fia vagyok?" (Jn. 10, 33-34) Kicsi az esélye annak, hogy ez a rész hamisítás lenne, mivel a mindenkori, torz emberi, világi, egyházi hierarchia alól húzza ki a szőnyeget.

"Istenek vagytok". Igen, de istennek lenni, istenné válni, istenként létezni nem egy zsarnokoskodó, uralomra törő istenkép alapján kell. Istennek lenni annyit tesz, mint felelősséget vállalni végre minden gondolatunkért, tettünkért és cselekedetünkért. A Teremtő szabad akaratot adott nekünk. Ezért fordulhat elő az, hogy FÉL-elemben élve, a szív bölcsességének valamint a tudás és a valódi látás hiányában ezt az erőt ellentétes céllal használjuk fel.

A Teremtő által kapott erő két pólusa, MINŐSÉGE: az iSTeNi és SáTáNi. Rajtunk múlik, hogy melyik pólusát működtetjük. Persze felelősséget vállalni nagyon kellemetlen, mert ha hülyeséget csinálunk, nem mutogathatunk többé a jó öreg SáTáNra. Fel kell nőnünk végre. Társteremtőnek lenni nagy feladat, nagy felelősséggel.

A film röviden tehát arról szól, hogy a halak világkorszaka után eljön a vízöntő korszaka (szerintem már benne vagyunk, a mostani kor a halak és a vízöntő metszéspontja) amelyben újra felragyog az emberekben a Teremtő Isteni Tudat a SZERETETben. Kinek füle van, hallja meg, kinek szeme van lássa meg!

Miért mondom azt ebben a korban, hogy az új "világrend" véget ért? Nem önámítás részemről ez, és arcátlan hazugság, az ébredezők félrevezetése? Nem egy teljesen jogosan értetlenkedő kérdést kaptam már az ébredezők körében. Álljon itt a válaszom erre a kérdésre:

Jelenleg minden jel arra mutat, hogy a mostani világhatalom egyre agresszívebben, minden eszközét bevetve menetel a még nagyobb, még globálisabb totalitárius világállam felé. Erre minden fizikai eszközt és propagandát fel is használ, hogy ezt a képet az emberi tudatban minél mélyebben bevésse. Eléggé nyilvánvaló, hogy még nem jutottunk el a szakadék mélyére, ami után a látványos felemelkedés, újjászületés bekövetkezhet. Látnunk kell ugyanakkor, hogy a korszakváltás arról szól, hogy miközben az egyik eléri csúcspontját, és utána hanyatlani kezd, aközben ezzel párhuzamosan a másik világkorszak már megjelenik, és egyre láthatóbbá lesz az arra érzékenyeknek. Konkrétan, egyre több ember kezd a mai világban feltenni kérdéseket, nem véletlen hogy lassan egész irányított "ébresztőipar" születik eme igény kielégítésére. Ömlenek a manipuláltabbnál manipuláltabb filmek ebben a témában is, ám egyet figyelmen kívül hagynak: bármi amiben megtalálható az igazságnak akár csak egy része is, az már azáltal hogy kimondásra kerül ÉLETre kel. Hazudhatok én bármennyit, ha közben egy-egy igazságmagot is elvetek, akkor ez már ha megfelelő talajba hull, kikel és termést hoz. Az Igazság nem mennyiség, hanem minőség kérdése. Megnézhetik például bármennyien a Zeitgeist filmet, és mondhatják rá, hogy van benne csúsztatás, van benne transzhumanizmus stb. de van benne igazság is, igen sok és ez táptalajra lel azok körében, akik továbbra is kérdéseket tesznek majd fel, és nem ragadnak le egy film, egy mozgalom, egy eszme szintjén. Természetesen lesznek olyanok is akiket mindez "félrevihet". De csak akkor, ha nincs meg bennük a vágy a további keresésre. Ha előre gyártott válaszokat várnak, előregyártott ébresztésre.

Az igazságszomj senkiben nem ébreszthető fel. Az igazság szeretete, annak keresésének a vágya vagy ott van, vagy nincs valakiben. Akiben megvan, az tovább kutat, gondolkozik, kérdéseket tesz fel, és jutalmul a szelleme végül kiszabadul ennek a sötét korszaknak a torz, tudati hálójából. A másik dolog, hogy egy korszak nem mérhető emberöltőben. Egyáltalán nem biztos, hogy egy generáció bármi látványosra is elég lesz, mint ahogy ez a korszak sem 50-100 év alatt épült fel. De az igazság, a fény térnyerésével lassan, lépésről lépésre egyre jobban ki fog bontakozni az, hogy az új világrend már abban a percben bukásra volt ítélve, mihelyt valós uralomra jutott. Valójában az épülése az a látványos bukás egyben, mely magával rántja az Életet. De ez csak a látszat része, mert az Élet NEM pusztítható el, miként a Tudat sem.

Az új világrend a fekete mágia eszközeit is bőven használta(ja), hogy uralmat nyerhessen. Ha minél többen rádöbbenünk erre, akkor meg fogjuk érteni, miért kell tudatosan kimondjuk: az új "világrendnek" VÉGE. VÉGE. VÉGE! Ha kimondjuk ezt, azzal megjelenítünk egy képet. A médiamágusok folyamatosan azt szajkózzák, hogy így az új "világrend" úgy az új "világrend", folyamatos feszültséget, és tudati hipnózist gerjesztve ezzel.

 Ezután már könnyű az embereket rávenni bármire, mert azok a gondolatok, képek melyek a média és a tudatmanipuláció eszközeivel lettek az emberi fejekbe beültetve, már nem fognak senkire sem hatni a meglepetés erejével. Sokkal könnyebben fogadják az emberek majd el, hogy igen, természetes, hogy ez vagy az bekövetkezett. Hiszen már lehetett hallani, látni róla, még ha nem is hitte senki sem el, hogy megtörténhet.

Ha valami ellen küzdesz, ne feledd, mindig azt az erőt élteted. (Szeretet Metafizikája) Nekünk NEM valami ellen, hanem VALAMIÉRT kell cselekednünk.  Sokszor leírtam, elmondtam már, hogy a jelenlegi világrend miért NEM REND, és miért nem szőrszálhasogatás, hogy a fogalmakkal tisztában legyünk. Vegyük észre, hogy teremtő erővel rendelkezünk, melyet ha nem működtetünk tudatosan, felelősségteljesen az Élet szolgálatában, akkor annak egy ilyen korszak lesz a következménye.

Mondjuk ki hát a fentiek tudatában, hogy az új "világrendnek" VÉGE. Ezzel ugyanis azt a képet fogjuk erősíteni a tudatunkban, amit megvalósulni szeretnénk szellemi-lelki-anyagi szinten. Éltessük tehát félelem és rettegés helyet azt a már megszületőben lévő korszakot, melyet ugyan még eltakar a sok mocsok és szenny, de az aki képes felébredni - leásva mindennek a mélyére - látni fogja, hogy a változás már úton van. Itt van Bennünk.

Az új "világrendnek" VÉGE. A látszat ne tévesszen meg, a Jég egyre olvad, és ehhez Tűzre van szükség. Már itt kopogtat a SZERETET és TUDÁS - a SZÍV világRENDje. A Tudás SzeretetTELJES működtetésének, a SZÍVnek a korszaka itt van közöttünk megszületőben.  Az emberi szív és tudat a kulcsa mindennek. Kinek füle van, hallja meg, kinek szeme van lássa meg!

Szeretettel: Morgó Sapiens

http://kata.tars.ro/2012/07/11/szeretet-es-tudas-a-sziv-vilagrendje#.UvTww5TJoD0.facebook

 

a-siker-kulcsa.jpg