Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A facebook kapcsolataimról

2017.02.28

A facebook kapcsolataimról

 

szeretet-2.jpg

 

Mostanában sokat nézegetem a face falam, a régi beírásokat, posztokat. Elsősorban a tisztogatás miatt megyek vissza akár évekkel ezelőttre is. Erről, a pangó, idejét múlt energiatisztításról ebben a cikkemben olvashatsz: http://www.angyalisegitok.eoldal.hu/cikkek/irasaink--folyamatosan-bovul-/energetikai-tisztitas-a-facebookon-is.html

Örömmel nézegettem a sok évvel ezelőtti beírásaim. No nem az ego miatt J Hanem boldogság töltötte el a szívemet, mégpedig a likolók és hozzászólók, hozzászólások miatt.

Annyira jó látni, kikkel voltam kapcsolatban már évekkel ezelőtt is, és még mindig. Csodálatos érzés, amint megpillantva egy – egy nevet, tágra nyílik a szívcsakra, és melegség önti el a szívet!

Persze a valóban ismerőset is jó felfedezni. Mégpedig azért, mert azt érzékelhetjük, hogy a szeretet kapcsolat megmaradt. Ha az idő és a távolság akár el is választ minket, de a szeretet fonál: marad. Van, akivel halványodik, van, akivel erősödik az évek során, de VAN.

Hálás szívvel köszönöm mindenkinek, akik kitartottak mellettem!

S nagyon jó látni, olvasni, hogy a személyesen nem ismert face ismerősök is megvannak még jó sokan! Velük is maradt a szeretet kapcsolódás, és az idő egyre inkább azt mutatja: olyan a kapcsolat, mintha személyesen is ismernénk egymást. A napi internet kapcsolat, egymás kiírásainak a követése, már – már sokszor szorosabb köteléket hoz létre, mint egy – egy valódi ismeretség.

Az ember ÉRZI a másikat, s örömmel tetszik- el, vagy szól hozzá egy poszthoz.

A hála folyamatos bennem irántatok, akik követtek, olvastok, jelzéssel éltek felém, örültök az örömeimnek, s velem vagytok esetleges bánatomban is. Hálás vagyok, hogy ismerhetlek benneteket, hogy fényes lelkünk szeretettel kapcsolódik egymáshoz.

 

szeretet.jpg

 

Vannak olyanok, akikkel a kapcsolat megszakadt, megszűnt, akár személyes, akár face kapcsolatról van szó. Feléjük is hálámat fejezem ki, hogy egymás életének, energiájának részesei voltunk, lehettünk. Amikor már nincs egymással dolgunk, akkor elválnak az életutak, s mindenki, fejlődésének megfelelően halad tovább, s találkozik új emberekkel.

Sokszor nehéz elengedni ezeket a kapcsolatokat, de az elfogadás segíti a megértést, a megértés segíti az elfogadást, elengedést.

S bizony vannak olyanok, akik újként érkeztek ismerősnek, s velük is csodás kapcsolat alakult ki. Köszönet neki, és az égieknek is, akik egymás útjába sodortak minket.

Naponta kapok köszönő üzeneteket, melyben kifejtitek, milyen jó, hogy vagyok, milyen jó olvasni az írásaimat, mennyit töltekeztek belőle, vagy épp mennyire segít egy – egy helyzet megoldásában, megértésében.

Én köszönöm, hogy ilyen módon is segíthetek, s akár nem is tudva, megérzések, sugallatok alapján posztolva, sok emberhez eljut az információ, és támogat, utat mutat.

A cikkeimben is, azok megírásánál is a fő célom az, hogy amit én gondolok, érzek, tapasztaltam, tanultam, átadjam másoknak. A nélkül, hogy bárkit is a saját igazságomról akarnék meggyőzni. Az információ átadása sokat segíthet, rávilágíthat dolgokra, megértést hozhat, vagy megoldások felé viszi az olvasót. Vagy egyszerűen csak bővíti az ismereteket, melyek által mindig többek vagyunk, leszünk.

Hálásan köszönöm tehát, hogy követtek, olvastok, jeleztek, szerettek, megbecsültök. Én is ezt teszem felétek: HÁLÁS VAGYOK, KÖSZÖNÖM!

 

szeretet-3.jpg

 

Végül összefoglalva: Csodálatos dolog a régi és az újabb, vagy új emberekkel is szeretet kapcsolatban lenni! Emel, felemel, többé tesz, tanít, fejleszt, folyamatosan emlékeztet az egyik életfeladatunkra, mely mindenkinél ugyanaz: SZERETETET ADNI ÉS KAPNI!

KÖSZÖNÖM, HOGY SZERETTEK, KÖSZÖNÖM, HOGY SZERETHETEK! HÁLA!

 

Szécsi Ildikó, 2017. február 27.

 

A cikket, a tartalmat elviheted, de csakis a forrás, a weboldal megjelölésével, kitől, honnan hoztad, a tartalmon nem változtathatsz!