Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Angyali jelek 3: Angyalgyertyák

2019.07.11

Angyali jelek 3: Angyalgyertyák

 

angyali-jelek-008.jpg              angyali-jelek-010.jpg

 

Akik járatosak az angyalozásban, már sokan tudják, hogy az angyalok gyakran üzennek jelek formájában.

Az angyaltollakról írt cikkemet itt olvashatod:

http://www.angyalisegitok.eoldal.hu/cikkek/irasaink--folyamatosan-bovul-/angyali-jelek-2.--angyaltollak.html

Az angyalfelhőkről az írásom itt találod:

http://www.angyalisegitok.eoldal.hu/cikkek/irasaink--folyamatosan-bovul-/angyali-jelek-1.--angyalfelhok.html

A mostani témánk: az angyalgyertyák.

A spirituális úton járók, főleg az angyalosok, gyakran gyújtunk mécseseket, gyertyákat. A gyertyafény meghittséget ad, nyugalmat áraszt, szeretjük a fényét, ahogyan beragyogja a teret. A fény, mint tűz-elem, védelmet is biztosít, képviseli az Univerzum, az isteni és az angyalok fényét is. Hiszen tudjuk, az angyalok fénylények, fényenergiák.

Gyakran tapasztaljuk, hogy legfőképp gyertyák égése és leégése során, a megfolyt viasz alakot, szimbólumot, vagy formát ad ki.

Véletlen lenne? Mi tudjuk, hogy nem az. Még egy ilyen jelre mondhatjuk: véletlenszerűen folyt le. De amikor az én és az angyalosaim folyamatosan kapjuk a gyertyás jeleket, akkor pontosan tudjuk: így IS üzennek nekünk!

Mi lehet az üzenet? Mindig a forma, az alak határozza meg. Szív alak? Szeretnek, szeretve vagyunk. Angyalszárny vagy angyal alak? Veled vagyunk, segítünk, óvunk, támogatunk. Mária vagy épp Jézus alak? Isteni gondviselés. Galamb, forma? Béke, szeretet, hit. Kisbaba, forma? Gyerek szerepe, vagy gyermekáldás. Ahány szimbólum, annyi féle jelentés.

 

angyali-jelek-018.jpg                angyali-jelek-002.jpg

 

Nagyon fontos! Mindig annak szól a jel, az üzenet, aki kapja, akié a gyertya! Az előző hasonló cikkeimben említettem, hogy mindegy ki, mit gondol, mit mond! Ha te, akkor és ott úgy érzed, hogy neked JEL, akkor AZ! Ha van hozzá ÉRZÉSED, megérinti a szíved, meghatódottságot okoz, akkor hidd el bátran: Neked üzentek!

Számtalan képem van nekem is, teszek is be a cikkbe néhány gyertya-jel képet. Van, amit én kaptam, vagy tanfolyamok alatt kaptuk, vagy barátaim küldték el nekem a fotót.

Érdekesség lehet, hogy például ugyanolyan gyertyák, ha ég több is egyszerre, egyik megfolyik, a másik nem. Vagy az egyik ilyen formát ölt, a másik olyat….

Másik csoda dolog, amikor ugye nincs légmozgás, nincs huzat, szellő, mégis folyik a viasz oldalra és a tartóban jelet hagy.

Ha úgy érzed, kérd az égi segítőket, adjanak neked is, gyertyák általi jeleket is! Üzenjenek, erősítsék a hitedet! 

Legjobb egy kis jénai alátét, arra rácsöpögtetve leállítani a gyertyát és ott hagyni elégetni. Legyél türelmes, ha nem is az első, de a sokadik gyertyánál lesz jeled neked is, ha szívből kéred és akarod!

 

angyali-jelek-001.jpg                   angyali-jelek-004.jpg

 

Néhány helyen azt tanítják, sajnos félelmet keltve, elültetve, hogy nem szabad a gyertyát eloltani addig, amíg az el nem ég. Kérem szépen:

  1. Az angyalok mindent elfogadnak, nem tiltanak! A félelem keltés, a tiltás NEM az angyali oldalról fakad! Szeretnek, feltételek nélkül, tehát nem szabnak feltételt! Ezt szabad, ezt nem szabad, ilyen náluk nincs! Tiszteletben tartják a szabad akaratot. Tehát bátran oltsd el, amikor már nem tudsz a gyertyád közelében maradni, s majd újra gyújtod.
  2. Egy közepes gyertya is 6-8-10 órán át, ég. Ugye senki sem gondolja, hogy ennyi időt ott tudsz tölteni a gyertya mellett?

Összefoglalva:

Minden úgy jó, ahogyan csinálod, ha az tiszta szívből és lélekből fakad! Az angyalok szeretnek és elfogadnak feltételek nélkül!

 

angyali-jelek-003.jpg               angyali-jelek-005.jpg                    

angyali-jelek-013.jpg      angyali-jelek-012.jpg          

Ha nektek is vannak gyertyás fotóitok, szívesen veszem, ha elkülditek nekem erre az email címre: angyalszarny68@gmail.com, vagy facebookon privát üzenetben! Aki küld és engedi, a képekből szívesen csinálok cikket, és névvel, vagy monogrammal, vagy épp név nélkül kitesszük a weboldalainkra.

KÉRJÉTEK, VÁRJÁTOK ÉS FOGADJÁTOK AZ ANGYALI JELEKET!

/Még több kép a cikkben lentebb!/

Szécsi Ildikó

Hajdúszoboszló, 2019. 07. 10.

A cikket, a tartalmat elviheted, de csakis a forrás megjelölésével, kitől, honnan hoztad, a tartalmon nem változtathatsz!

 

angyali-jelek-006.jpg   angyali-jelek-013.jpg    angyali-jelek-007.jpg      

 

 angyali-jelek-011.jpg     angyali-jelek-019.jpg

   angyali-jelek-015.jpg                angyali-jelek-017.jpg

   angyali-jelek-016.jpg   angyali-jelek-009.jpg