Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AZ ANGYALI SZERETET ÉKSZEREINK HATÁSMECHANIZMUSA

2016.10.14

AZ ANGYALI SZERETET ÉKSZEREINK HATÁSMECHANIZMUSA

 

ekszerek-01.jpg

 

Az angyalos ékszereinkről:

Az ékszereink kristályokból készülnek, s elsősorban a rájuk jellemző megfelelő hatásokat rezegtetik és sugározzák ki. Minden kristály rendelkezik több féle, csak rá jellemző hatással. Ezt a kristályterápia, ősrezgésnek nevezi. Ezek a jellemzők bennük vannak születésüktől, keletkezésüktől fogva. A hatásaikat megtalálod az interneten, több száz oldalt böngészhetsz, ha rákeresel. Nagyon sok könyv is megjelent az ásványokról, , ezekben is érdemes keresgélni.

Mondok néhány példát, ami mutatja az adott kristályban mi is az ősrezgés?

Rózsakvarc: szeretet, szerelem, lélek, szív csakra harmonizálás stb.

Ametiszt: belső látás erősítés, harmadik szem csakra hangolás, álmok, intuíció növelése stb.

Citrin: bőség, jólét, szerencse, érzelmi harmónia, napfonat csakra harmonizálás stb.

Ha egy picit járatos vagy a kristályok világában, akkor tudhatod, vagy épp olvashattad már, hogy mindegyik kristálynak vannak testre ható, fizikai, lélekre ható, szellemi szintű, és mágikus hatásai is.

Összefoglalva: minden kristály összetett, sokrétű hatással rendelkezik. Ezeket a térbe sugározzák ki, így jutnak el hozzánk, átrezegtetve a teret, a testet, az energia burkot körülöttünk.

Így elsődlegesen a kristályok az általuk képviselt rezgésekkel és tulajdonságokkal hatnak ránk.

 

  ekszerek-02.jpg        ekszerek-03.jpg        

 

Második nagy része a hatásuknak az, hogy az angyali világot képviselik, jelképezik. Elsősorban szimbolikusan, például az angyalhívóinknál, védelmezőinknél angyali forma alakként, formaként. Illetve a hozzájuk tartozó lógó részek is jelképezik az angyali világot. /angyalka, angyalszárny/

Karkötőknél például a kis angyalszárnyak, melyeket beleépítünk a formába, vagy a lógók.

Tehát a hatásmechanizmus második fő vonulata az angyali szimbólum, jelkép.

 

  ekszerek-04.jpg                 ekszerek-05.jpg

 

Harmadik része a hatásuknak, amit szinte mindenki azonnal megérez, az, az, hogy minden ékszer úgy készül el, hogy a készítés helyén a tér angyali tiszta energiákkal telített, ezt felveszik programként az ásványok. Illetve minden ékszer energetikailag megtisztítva és megáldva kerül el tulajdonosához.

Az ékszerek megálmodója én vagyok. Az ötleteket és sugallatokat én kapom, a fizikai szintű elkészítésük a párom, Zsolt feladata. Az ő kézügyessége garantálja a precíz, szép munkát. Az ő spirituális képességei, tapasztalatai, tanulmányai, pedig hozzáteszik az előbb leírt plusz energetikai hatásokat.

 

A harmadik fő hatásvonaluk a tiszta, megáldott energia.

 

ekszerek-06.jpg

 

Fontos tudni! Az ékszerek csak közvetítők! Melléd vonzzák az angyali jelenlétet, az angyali védelmet, az angyali támogatást. De nem közvetlen ők felelősek az élethelyzetekért, dolgokért. Ők azzal, hogy hozzád kerülnek, a testedre akár, nyakadba, zsebedbe, táskádba, otthonodba, a segítő, pozitív energiákat sugározzák ki, mindazokat a hatásokat, amikről már beszéltem.

Így hatnak rád, s rajtad keresztül a külvilágra. Céljaid érdekében bátran viseled őket, de fontos, TE is tégy a célok eléréséért. Nélküled, szándékod elmondása, a kérések, és a cselekvő magatartásod nélkül az ő hatásuk kevés lehet. Ugyanakkor közös erővel, TE és ŐK, csodás dolgokra vagytok képesek!

Felmerülhet a kérdés a tőlünk vásárolt ékszerek tisztításával, programozásával, feltöltésével kapcsolatban, erről egy külön cikket fogok írni.

Akiknek már van tőlünk ANGYALI SZERETET ÉKSZERE, rengeteg pozitív visszajelzést kapunk, mennyire szereik őket, mennyire hatásosak. / Ha neked is van tapasztalatod, várom szeretettel az: angyalszarny68@gmail.com email címre! Erről egy külön cikket szeretnék írni. Ha segítitek ezt a munkámat, köszönöm! /

 

Hol találod meg ékszereinket?

Webáruházunk: http://www.angel-wings-design.com/

Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/328933913962178/

Két weboldalunk: www.angyalisegitok.eoldal.hu

www.angyalszarny.eoldal.hu

 

Szécsi Ildikó

Hajdúszoboszló, 2016. 10. 14.

 

A cikket, a tartalmat elviheted, de csakis a forrás, a weboldal megjelölésével, kitől, honnan hoztad, a tartalmon nem változtathatsz!