Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az egyik leghatásosabb kérés az angyalokhoz

2016.06.15

Az egyik leghatásosabb kérés az angyalokhoz

 

csodas-egeszseg.jpg

 

Számtalanszor kérdezik tőlem, hogyan kérjek az angyaloktól? Két cikket is írtam erről, ha tehetitek, olvassátok el a kérések különféle módjait:

Hogyan kérhetjük az angyalok segítségét? 1.

http://www.angyalisegitok.eoldal.hu/cikkek/irasaink--folyamatosan-bovul-/hogyan-kerhetjuk-az-angyalok-segitseget--1..html

Hogyan kérhetjük az angyalok segítségét? 2.

http://www.angyalisegitok.eoldal.hu/cikkek/irasaink--folyamatosan-bovul-/hogyan-kerhetjuk-az-angyalok-segitseget--2..html

 

Az egyik leghatásosabb, legegyszerűbb, de legcsodálatosabb módszer szerintem mégis ez:

Amikor benne vagyunk bármilyen problémás helyzetben, az egy ÁLDATLAN helyzet. A magyar nyelvben sokszor használjuk az –Áldatlan állapot!- kifejezést, talán nem is figyelve, milyen mély tartalma van!

Amikor azt kívánjuk, hogy jóra forduljon az életünk, egy élethelyzetünk, megoldódjon egy problémánk, vagy egészséget, bőséget, sikereket szeretnénk, akkor az ÁLDOTT állapotot kérjük. Szeretnénk, hogy az adott helyzet áldott legyen.

A kérés tehát hangozzon így:

Isten, és Angyalok! Kérem jelenlegi áldatlan helyzeteim ÁLDOTTÁ változtatását! Hála és köszönet!

Tudd, hogy az angyalok mindig veled vannak, munkálkodnak érted és veled! Mondj köszönetet nekik a feltételek nélküli szeretetükért, a támogatásért, a védelemért!

 

Szécsi Ildikó

Hajdúszoboszló, 2016. 06.15.

 

A cikket, a tartalmat elviheted, de csakis a forrás megjelölésével, kitől, honnan hoztad, a tartalmon nem változtathatsz!