Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az én FACE – családom

2018.04.24

Az én FACE – családom

 

az-en-face-01.jpg

 

Érdekes lehet maga a cím, de mégis ezt a párhuzamot tudtam hozni abban a témában, ami a facebook - os kapcsolataimat illeti.

A saját, vér szerinti családom adott, a családi kapcsolat rendszerek adottak. Akár pozitív, vagy akár negatív, problémás a kapcsolati rendszerünk, vagy egy – egy emberrel való viszonyunk, mindkét esetben érezzük a családi kötelék fontosságát, vagy legalábbis azoknak létezését, valóságát.

A Facebook, mag a rendszer, óriási lehetőség új kapcsolatok kiépítésére, találkozásokra, illetve a valós vagy virtuális kapcsolatok ápolására.

Amióta használom a Face-t, rengeteg új ismeretség alakult ki, s vannak, akikkel évek óta követjük egymást, s mondhatni szoros kötelék, kapcsolat alakult ki közöttünk. Vannak olyanok, akikkel olyan az „ismeretlen” ismeretség, mintha valóban ismernénk egymást.

Tulajdonképp ezeket az embereket, ezeket a kötelékeket nevezem én a Face – családomnak. Erős szeretet – szálakkal kötődünk egymáshoz, mi, a lelkek. Ezt a szeretet – szálat általában mindkét fél érzi, lehet, hogy nem egyforma erősséggel, de érzi.

Időnként olyan lehet, mintha egy hozzászólásnál, megnyilvánulásnál, vagy privát üzenetnél szinte halljuk a másik hangját a nélkül, hogy élőben bármikor hallottuk volna egymást. Ismerős rezgések jönnek át a másik felől, érezzük a lelkét, a kisugárzását, barátként, vagy szinte családtagként tekintünk egymásra.

A lelkek közötti kapocs nagyon erős. Hitem szerint ezek a lélekkötelékek, szeretet kapcsolódások, előző életekből hozott emlékek, mégpedig pozitív emlékek ezekben a fentebb említett esetekben. Ismeretlenül, / fizikailag ismeretlenül / a lelkek egymásra ismernek, s közvetítik egymás felé a szeretetet, elfogadást, odafigyelést.

Valószínű, hogy a legtöbb ilyen kapcsolódásnak „csak” annyi a feladata erre az életre, hogy pozitívumot, jó energiákat, szeretete vigyünk egymás életébe. Ez egy csodálatos, feltöltést hozó feladat, melynek teljesülése mindkét fél számára örömet és boldogságot hoz. Egyformán hozza az örömöt az adás és a befogadás is. Egyszerre adunk, és kapunk másoktól, mások irányából érkező pozitív energiát.

 

az-en-face-02.jpg

 

Szerencsés helyzet az, amikor ezekből a Face kapcsolódásokból személyes találkozás is lesz. Ekkor még több, sokrétűbb a feladat a lelkek között. Felvállaltuk a személyes találkozást, kontaktust, mégpedig a szeretet energián kívül tanuló feladatokat is hordozunk. Mindig egyszerre vagyunk tanító és tanítvány. Mindig, mindenkitől van tanulni valónk. Személyéből, tulajdonságaiból, tapasztalásaiból, életéből, tudunk tanulni, vagy látottakat, hallottakat beépíteni saját életünkbe.

Nagyon szerencsés vagyok, mert virtuális Face kapcsolatból lett már személyes találkozás, tapasztalás.

Amikor kiteszem a napi posztjaimat, vagy éppen egy – egy csoportos munkára való felhívást, vagy saját gondolatot, a legnagyobb boldogság, amikor több száz / !!!! / ember hozzászól, hozzá ír. Ilyenkor azt érzem, itt van, most csatlakozik össze, vagy éppen hozzám, az ÉN FACE CSALÁDOM.

Ez óriási öröm, boldogság, szívnek és léleknek, hogy együtt vagyunk. Szeretet - szálaink összefonódása hozza az összetartozás érzését, a fizikai helyek, testek fölött álló kapcsolódási energiát.

Csakis hálásak lehetünk ezért! Én érzem a közöttünk lévő összeköttetést, az elmék, de legfőképp a szívek összeolvadását, és érzem a hálát és köszönetet azért, hogy ez VAN, hogy ez létrejön, és megajándékozzuk egymást saját létünk csodájával.

 

az-en-face-03.jpg

 

Kérlek, amikor a szívedben te is érzed mindazt, amiket eddig itt leírtam, akár velem kapcsolatban, vagy bármelyik Face – kapcsolódásban másokkal, adj hálát! Köszönd meg, légy hálás azért, hogy ennek a gyönyörű tapasztalásnak a részese vagy! Lásd és érezd mélyen ennek a szerepét, a feltöltését! Érezd és köszönd meg, hogy kapsz, és folyamatosan adsz!

Add a szeretetet, figyelmedet, s érezd, amikor te is ezt kapod! A hála töltse el a szívedet, lelkedet, mert hidd el, ettől több leszel te is, és a másik fél is! Kölcsönös jótett ez, mellyel mindenki fejlődik, tapasztal és előre halad az útján.

Az én egyik életfeladatom, hogy ezekben a Face – családom – kapcsolósokban is elsősorban tanítsak, nemes feladat, nem könnyű, de felemelő. Egy – egy napi idézetem, angyali üzenetem, saját gondolataim, segíthetnek nektek. Előre vihetnek, kiemelhetnek egy rossz napodból, célokat adhatnak, erőt, reményt! Vagy épp megerősítést életed helyzeteidre, fényt vagy utat mutathatnak.

Ez csak a kezdet, ennyi az én szerepem, a többit már neked kell folytatnod! Óriási öröm, amikor akár hozzászólásban, akár privát üzenetben kapom: Köszönöm, ez pont nekem szólt, pont jókor jött, köszönöm, mert segített, köszönöm, mert megértettem, köszönöm, hogy vagy…..

Miközben ez a tanítás folyik, iránymutatás jön létre, én is folyamatosan tanulok mindenkitől. Köszönöm!

Összegezve:

Én érzem és tudom, VAN FACE – CSALÁDOM, hálás vagyok a szeretetért, a tanításokért, a jó szóért, a kapcsolódásokért! Köszönöm, ha ezen az internet által adott lehetőségen keresztül, de VAN ez nekem, nekünk! Légy hálás te is, s olvasva az írást, küldjünk most is tiszta szeretet fényt egymás felé! Legyünk tőle mi magunk és mindenki: TÖBBEK!

KÖSZÖNÖM! ÁLDÁS!

 

Szécsi Ildikó

Hajdúszoboszló, 2018. 04. 24.

 

A cikket, a tartalmat elviheted, de csakis a forrás, a weboldal megjelölésével, kitől, honnan hoztad, a tartalmon nem változtathatsz!