Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Energetikai tisztítás a facebookon is

2017.01.17

Energetikai tisztítás a facebookon is

 

facebook_new_logo_-2015-.svg.png

 

Elmerengtél már azon, hogy hány éve vagy tagja a face-nek? Mennyi ismerősöd van, lett, az évek során? Mennyit posztoltál, mennyi és milyen híreket, cikkeket osztottál meg, akár másoktól hozottakat?

Ideje átgondolnod az energetikai tisztítást itt, a face oldaladon is!

Minden, ami idejét múlt, ami már nem aktuális, amire már másképp tekintesz, mint akár évekkel ezelőtt, tisztítsd!

Minden álló, pangó energia gátol, vagy visszahúz. A régi berögződések, a múlt dolgai, melyek már nem aktuálisak, s minden, amire a mostani szemeddel másképp nézel…. Már felesleges!

Azt javaslom, amikor időd engedi, nézd vissza az idővonalad! Ha benn vagy a saját oldaladon és elindulsz lefelé, bal felül megjelenik vízszintesen több téglalap alakú ikon, amiben rá tudsz menni évek szerint, melyik évet szeretnéd nézni, majd ott hónapokra lebontva, melyik hónapot néznéd meg.

 

face.jpg

 

Nézd át a tavalyi, azelőtti, évekkel ezelőtti beírásaid! Ha idejét múlt, nem aktuális, ha úgy érzel, felesleges, csak a helyet fogja, akkor töröld! Tudod, új energiákat a régi, akadályozók helyére!

Ha olyan beírásokat osztottál meg, ami már nem állja meg a helyét, tartalmában, vagy hatásaiban, felesleges, töröld! A pár évvel ezelőtti, például, névnapi köszöntéseket, töröld! Úgysem nézi már senki. J

S bizony időnként az „ISMERŐSÖK” között is kell tisztogatni, legfőképp, ha nem is ismered, s vele SEMMILYEN kontaktod nem volt és nincs.

Érdemes megfogadni ezeket, mert amint dolgozunk ezen, azonnal érezni fogod, mennyire megkönnyebbülsz, leszakadnak rólad azok a régi energiák, akár negatívumok, amik eddig a facén keresztül hozzád kötődtek. Tudat alatt ezeket hordozzuk, szálakkal hozzájuk kötődünk, s ott van az oldalunkon, mint energia.

Szóval bátran tisztogass, engedj el, szabadulj fel, itt a facén is, ilyen módon is!

 

A leírt gondolatok az enyémek, az én véleményemet tükrözik, nem kell mindenkinek egyetérteni vele. J Köszönöm!

 

Szécsi Ildikó

Hajdúszoboszló, 2017. 01. 17.

 

A cikket, a tartalmat elviheted, de csakis a forrás, a weboldal megjelölésével, kitől, honnan hoztad, a tartalmon nem változtathatsz!