Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kristályok tisztítása és feltöltése

2017.03.28

Kristályok tisztítása és feltöltése

 

kristaly-tisztitas.jpg

 

Az angyali szeretet kristály-ásvány ékszereink kapcsán többen kérdeztétek, kell-e, és ha igen, hogyan, tisztítani?

Néhány fontos információ a kristályokról, ásványokról. Ők élő, szerves anyagok, melyeknek saját rezgései, hatásai vannak. Mivel a létezésük során felveszik a külvilágból érkező információkat, a negatívakat is, ezért időnként érdemes őket megtisztítani. Így fizikálisan és mentálisan is tisztulnak, és fénnyel feltöltve dolgoznak tovább, segítenek nekünk.

A kristályok tisztításának számtalan módját megtaláljátok könyvekben, internetes oldalakon. Érdemes informálódni, keresgélni. Mindegyik jó és hatásos.

Én néhány olyan technikát írok le, melyek nekünk beváltak, jó hatásfokkal működnek.

 

Első ilyen egyszerű módszer:

Megkérem az angyalokat, tisztítsák meg a kristályaimat, ékszereimet! Saját szavakkal, gondolatokkal, alázattal, szeretettel kérem tőlük. Kérem, minden esetleges ártó energiától tisztítsák meg őket. Az angyalvilág alig várja, hogy kérésünkre munkába kezdjenek! Olyan számunkra ismeretlen módokon távolítják el az energiaszennyeződéseket, mossák át az ásványokat, melyek után tiszta lesz rezgéseiben, energia minőségben minden kristály vagy ékszer. Bízz bennük, kérd őket!

 

Második, leginkább ismert módszer:

Tengeri sós vízben átmosni a kristályokat, majd folyóvízzel alaposan leöblíteni őket.

A só erős tisztító hatású, a negatív, rossz információkat magába szívja, s a víz, mint információhordozó, átveszi ezeket. Amikor a sós vízből kivettük a kristályokat, a vizet kiborítjuk, de ezt tegyük úgy, hogy gondolatban felajánljuk Földanyának, aki majd tisztítja, gyógyítja, átalakítja azt.

A folyóvízzel letisztított kristályaink újra pozitív, fénylő rezgésűek lesznek.

 

fedragakovek.jpg                    rozsakvarc--1-.jpg

 

Harmadik módszer, amit ajánlhatok:

A mentális, gondolati szintű tisztítás.

Ezt érdemes mindig a sós víz – folyóvíz, tisztítások után is elvégezni, vagy attól függetlenül is, bármikor. Gondolataink, vizualizációnk, képzelőerőnk segítségével elképzeljük, hogy fehér tisztító fény érkezik el a kristályainkhoz. Ez az isteni tisztító fény átmossa, átjárja a kristályokat, megszabadítja őket minden esetlegesen hozzájuk tapadt, vagy bennük lévő ártó rezgéstől, lenyomattól. Lássuk, képzeljük el, hogy a fehér fény által minden negatívum eltűnik. S a tisztító fény visszatér az istenihez.

Az ékszereket, kristályokat, marokköveket fel lehet tölteni a Nap sugaraival, melegével. A Nap a férfi energia, az erő, a teremtés, az akarat.

Népszerű a Hold energiáival is tölteni őket, főleg Telehold idején. A Hold a női, befogadó, odaadó, együtt érző, érzékeny energia.

Ezek a módszerek mind hatásosak, bátran használjátok őket!

 

Mikor, milyen időközönként célszerű tisztítani a kristályokat?

Én azt szoktam javasolni, hogy amikor ÉRZED. Egyszerűen jön egy gondolat vagy belső érzés, hogy ideje lenne tisztogatni. Tulajdonképpen ilyenkor a kristályok jeleznek, hogy munkálkodj rajtuk!

De akár tervbe veheted, hogy mondjuk havonta egyszer, időt szánsz erre.

A megtisztított, feltöltött ásványok, kristályok, ékszerek csodálatos jótékony hatásokkal bírnak, tisztítanak, feltöltenek, gyógyítanak. A kristályok hatásairól ezernyi információt találsz a neten vagy könyvekben.

Viseld őket szeretettel és hálával, olyannal, amilyennel ők is szolgálnak téged!

Következő írásomban gyakorlati jó tanácsokat írok majd le, hogyan hord vagy tárold a kristályokat, ékszereket, a fém részek feketedéséről és egyes kristályok fakulásáról is írok majd.

 

Szécsi Ildikó, 2017. március 22.

 

A cikket, a tartalmat elviheted, de csakis a forrás, a weboldal megjelölésével, kitől, honnan hoztad, a tartalmon nem változtathatsz! Saját szellemi termék!