Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nem lehet a teremtővel „bratyizni"

2016.02.24

NEM LEHET A TEREMTŐVEL BRATYIZNI

teremto.jpg

  Gondolkoztál-e már azon a szituáción, amikor egy zseniális pápa kitalálta a bűnmegváltó cédula intézményét? A cetliket a Vatikánban nyomtatták és a keresztény világban széles körben a templomokban árulták. Egy Miatyánk, az öt rózsafüzér helyett, pénzért lehetett megváltani bűneinket? Mit is eredményezett ez? 

    A gyilkosság sokba került, a házasságtörés úgy szintén, az Istenkáromlás az már nem annyiba, de mindennek megvolt a maga ára. Akik megvásárolták a bűnmegváltó cédulákat, azok hogy rendezték ezt el önmagukban, a lelkiismeretük mélyén? A lélek ismerete nem szól másról, mint arról, hogy a tudatalattiban működő dolgokat mennyire vagy képes a felszínre hozni, és felfogni, hogy cselekedeteidnek mi a valódi súlya...

      A Teremtővel nem lehet bratyizni, ami azt jelenti, hogy nem tudsz vele alkukat kötni. Hogy aludt az a konkvisztádor, aki naponta több száz, akár ezer embert ölt meg? Szeme előtt csak az aranytömbök csillogtak, s amikor hazajött, akkor mint keresztény hittérítő hős tetszelgett, amit a barbár világban elkövetett gyilkosságaiért kitüntetésként élvezett a saját anyaországában?

     Hogy a fenébe működnek ezek dolgok? A Teremtő felgyorsította az időt. Egyre több hazugság egyre gyorsabban lelepleződik. Amíg a 9-11 katasztrófája után egy év múlva jöttek meg azok az első hangok, hogy talán nem is úgy volt, ahogy volt, ma a a párizsi merénylet után már egy héttel megjelennek azok a jelentések, amelyek feltárják az igazságot.

Felgyorsultak az események. Az összes ilyen támadásnak az a célja, hogy az emberek önként bezárják magukat félelem zárkáikba, hogy bizonytalanná tegyenek minden kapaszkodót, amitől úgy érzik, hogy biztonságban élik az életüket. Akár szabad mozgásterükről is lemondva megengedik, hogy a statáriumban azt csináljanak velük, amit akarnak az ál biztonságért cserében. Talán pontosan ez a céljuk azoknak, akik ezt az egészet kitalálták, hogy az emberek önrendelkezési jogát, önmaguktól föladva, teljes egészében megvalósítsák a nagy tervet, a totális uralmat az emberiség felett. Tudatosan, vagy tudatlanul a cionista háttérhatalom megamán tervei nem feltétlenül őket szolgálják, merthogy az igazság, - ahogy mondtam-, egyre hamarabb kiderül és ezáltal egyre több ember ébred.

   Amikor visszavonulsz a saját kis kalitkádba, akkor talán az is előfordulhat, hogy felébredsz és nem feltétlenül a félelem térbe taszítod magad, hanem rájössz, hogy van más út is, mint a félelem útja. Tudja-e az a cionista hatalom, hogy mit tesz, vagy önkéntelenül ő is csak a mátrix része, vagy a mi felébredésünket programozó, minél durvább akciókat hajt végre annak érdekében, hogy ébredjünk? Lehet, hogy a hatalom célja a világhatalom végtelen kiterjesztése, de ezáltal pontosan ő segít ahhoz hozzá, hogy az ember felébredjen és természetes immunrendszere bekapcsoljon. Ehhez segít hozzá a bankrabszolgaság, a végtelen erőszak a világban és minden, ami látszólag a hatalmat szolgálná, pontosan az ellenkezőjét is létrehozhatja.

     Nem lehet a Teremtővel bratyizni, merthogy mi is a célja ezzel az egésszel a Teremtőnek? El kell fogadnod, hogy az eseményeket nem feltétlenül mi alakítjuk, mi csak újra tudjuk írni a paródiát. A Teremtő célja ezzel az egésszel az, hogy ébredjen fel az ember, ébredjen fel a káprázatból, ébredjen fel Isteni Önvalójára, ébredjen fel arra, hogy a félelem, a harag, és a gyűlölet az csak a kipusztuláshoz vezet.

    Egyébként az a rossz hírem van, ha az emberiség megint kipusztul, ez nem fog elkeseríteni senkit. A Teremtőt biztosan nem. A lélekmorzsák visszatérnek a nagy ősforráshoz, a Nirvánába, és egy pár millió év múlva kezdődhet az egész előröl. Megint ugyanaz lesz a program, hogy ebből az eleve elrendelt mátrixban felébredjen, kikászálódjon, és felemelkedjen. Ezen kell dolgozni. Ez a cél, ez a feladat.

 

Jakab István