Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tízmilliószoros napok 2020-ban 1.

2020.03.08

Tízmilliószoros napok 2020-ban 1.

 

tizmillio-01.jpg

                                                                                                                 

A 10 milliószoros napokat, különleges csodatévő napoknak tartják, ezen a napon minden, amire gondolunk, amit teszünk, többszörös energiát kap, befolyásolva a jövőnket. Azt mondják, hogy ezeken a napokon a pozitív illetve negatív cselekedetek hatása tízmilliószorosára hatványozódik, ebből kifolyólag a spirituális gyakorlatok végzése erősen javallott.

2020-ban az első Tízmilliószoros nap: március 9.  Chöthül Düchen: A vajmécsesek ünnepe

Az első Tízmilliószoros nap az első holdhónap 15. napjára esik. Ez rendkívüli jelentőséggel bíró nap. Ilyenkor a tibetiek hagyományosan jakvajból készült gyertyákat készítenek, és virág-, fa-, vagy madár alakú lámpásokat meggyújtva emlékeznek meg Buddha csodálatos tetteiről. /Buddha, követői hitének erősítése végett csodatévő cselekedeteket mutatott be. /

 

tizmillio-02.jpg

 

Ezeken a napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. Fontos, hogy arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben. Ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel., nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket.  A nagy terheid feloldását érdemes erre a napra időzíteni.

Küldj fényt, szeretetet a Földnek és az emberiségnek! Képzeld el a Földet egészségesnek, a rajta élő embereket, pedig békésnek, szeretettel telinek.

Lásd a Világ békét ünnepelni! Tegyél meg mindent, amit szeretnél, s hagyd 10 milliószoros erővel hatni!

Javaslatok:

Kiemelten fontos, hogy ezeken a napokon arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben! Figyelj magadra és légy tudatos! Ellenőrizd gondolataidat, a benned felmerülő érzelmeket. Az elkerülhetetlenül felmerülő negatív gondolatokat, érzelmeket „csípd el”, majd egyszerűen engedd szabadon és cseréld fel azzal - a számodra pozitív - gondolattal, amellyel teremteni szeretnél vagy érzelemmel, amelyet ki szeretnél nyilvánítani az adott helyzetben.

Tudatosan fókuszálj a pozitívumokra.   Teremts olyan körülményeket magadnak, hogy minél több számodra pozitív helyzettel, személlyel, körülménnyel találkozhassál ezeken a napokon. Ünnepelj! Adj hálát minden jóért, ami az életedben már jelen van.   Ne felejtsd! Amire figyelmedet irányítod, azt fogod megteremteni. Senki nem fogja helyetted eldönteni, hogy ez most neked jó vagy nem jó.

TE VAGY AZ IRÁNYÍTÓ! Csak Te tudod a gondolkodásodat meghatározni.   Küldj szeretetteljes gondolatokat szeretteidnek, embertársaidnak, a Föld teremtményeinek és magának a Földanyának. Teremts magadnak és „utazó-társaidnak” szeretetet, békét, bőséget és boldogságot. Adakozz! Adj minél többet önmagadból, önzetlenül, tiszta szeretetből. Minden olyat tegyél meg, amit szeretnél, hogy tízmilliószoros erővel hasson! Hívd fel mások figyelmét e napok jelentőségére és a napokba rejlő lehetőségekre. 

 

tizmillio-03.jpg

 

Összeállította: Szécsi Ildikó, forrásszövegek: internet