Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Magadra utalva

2009.11.22

 

Kép

Üdvözlet! 

Szeretnék megosztani veletek valamit. 

Egy kis felismerés, ami a minap köszöntött rám és éreztem az inspirációt, hogy megírjam. Az energia gyorsan változik körülöttünk. Akik érzékenyek rá, azok a bőrükön is érzik. Mégis szeretném megosztani, talán nem mindenkinek egyértelmű, mi történik. 

Persze tisztában vagyok vele, hogy akik egyáltalán nem figyelnek erre, nem látják a finom változásokat, talán az egyre nagyobb káosz van a szemük előtt. Nem látnak túl rajta és nem is érzékelik azt a fantasztikus dolgot, ami itt van.  

Úgy látom őket, mint akik állnak egy esemény mellett. Az egyik oldalon az „új energiások”, új tudatosságúak, akik örömmel állnak ott, tapsolnak és megölelik egymást.Ők a születést látják. 

A másik oldalon a régi energiás emberek állnak és szörnyülködnek, a lehetséges tragikus kimeneteleket latolgatják. Vészjósló a hangulat. Ők csak a halált látják. Szóval ezek az emberkék mind egy átváltozást néznek, mikor a hernyóból pillangó születik.

Ez egyik oldal a pillangó születését látja és örül, míg a másik a hernyót siratja! 

Azt hiszem a lényeg nagyon rövid.

Az emberek egyre jobban magukra vannak hagyva. Ez egyszerűen érezhető a levegőben. Megváltoztak az energiák.

Egyre nyilvánvalóbb mindenkinek, nincs senki itt a földön, aki megmentsen, vagy akár egy kicsit is segítsen rajtad. Nincs itt, nem létezik, még Isten sem segít!

Minden ilyen szolgáltatás, termék, bármi, ami ezt az illúziót szolgálta most szétesik. Nem működik tovább. 

Azt látom a környezetemben, hogy az emberek egyre kiábrándultabbak és valahogy egyre tisztább tény előttük, hogy nem segít senki.

Hiába az orvos, hiába a 3.műtét,  nincs csoda ital, vagy természetes natúr tabletta. Hiába mész el bárkihez. Csinálhatsz oldásokat és trükköket.

Bármilyen ezoterikusnak vagy spirituálisnak mondott varázslást, ami eddig nagyon divatos volt. Nem működik és ezt egyre többen tudják. Vagyis inkább egyre több ember érzi ezt a bőrén és szembesül a helyzettel. 

Ott maradsz egyedül, magaddal.

Senki nem lesz ott, még a családtagok is csak kintről néznek téged. Egyedül vagy. Ez, pedig nagyon is ijesztő!

Itt a vég? Meg fogok halni? 

Régen akkor történt ilyen, mikor a halálodon voltál, erre, pedig emlékszel az előző életbeli tapasztalataidból. Egyedül a világban a problémáimmal.

Ha nem vagy tudatos, akkor ez komoly problémát okozhat neked! Ijesztő lehet, hogy nem tudsz senkihez fordulni, mert csak a pénzed, az energiád, dobod ki az ablakon. A problémád veled marad. 

Ha csak ezt látod, akkor te azon az oldalon állsz, ahol a halált látják az emberek és félelemben élnek, hogy most mi lesz???? 

Annyi információ átment a teljes felelősség vállalás fontosságáról és arról, te vagy a teremtő! Sok-sok könyv és csatornázás. Biztosan nem először hallod! Ez most viszont a gyakorlat ideje! Tudod ezt az életben is? 

Képes vagy bármire, amit szeretnél elérni! Bőség egészség, álmok, célok, bármi.

Most pedig az eddigi „nem vagyok képes, és segítség kell, meg még ezt meg kell oldanom előtte” kényelmi eszközök elúsznak!

Nem működnek és ez annyira nyilvánvalóvá válik az emberek számára, hogy nincs tovább mit szépíteni vagy tagadni. 

Egy barátnőmmel kb. egy hónapja beszélgettünk. Azt mondta, kell neki egy-két oldás még a problémájára, mert még nincs túl rajta, még itt van az életében és megnehezíti a napjait. Azt mondtam, ez jó, de tudod, hogy most ebben a székben eldöntheted, hogy túllépsz a problémádon? Tudod, hogy ezt itt és most egy döntéssel meg tudod tenni? 

És tényleg képes megtenni, ha elhiszi!

Az új energia egyszerű, annyira egyszerű, hogy az emberi énünknek, az agyalós és kombinálós énünknek ez sokszor elfogadhatatlan. Mi az, hogy csak döntök és kész! Semmi rágörcsölés, semmi munka és szenvedés, semmi pénzköltés!

Csak így, nem is hiszem el, hogy megtörténhet!  Pedig igaz. Ekkora hatalmad van! Ha meghoztad a döntést és megjelenik az életedben ez a dolog újra, akkor üdvözöld és meséld el, hogy te meghoztad a döntésedet, és egészen másra fordítod az energiádat!

Tudatosítsd ezt magadban és kész.

A problémád megszűnik. Talán még egyszer kétszer „meglátogat”, biztos-e hogy döntöttél. De ha biztos, akkor egyszerűen kinövöd a problémád. Már nem lesz szükség rá. Más életet élsz! 

Tudod, kezdem érteni, hogy „gyógyított” régen Jézus. Ő tudta az ember mire képes, nem csak sejtette, egyszerűen tudta. Képes volt ezzel a tudattal odaállni valaki elé, aki eddig abban a tudatban élt, hogy Ő már nem képes lábra állni, mert béna és azt mondta neki: Szeretnél újra járni? Ha a válasz igen volt, akkor ránézett és azt mondta te újra járni fogsz, elhiszed ezt!Ha ismét igen-t hallott, akkor jött a „csoda” 

Akkor állj fel!

És „Jézus páciense” aki ekkor már megengedte magának, hogy felálljon ezzel a tudattal felállt. Képes volt rá. Csoda történt! 

Ehhez a csodához, pedig kellett egy olyan lény, aki előbb hitte el, hogy Ő képes felállni, mint Ő maga!

Mert ha Jézus azt mondta volna, talán fel tudsz állni, ha nagyon szeretnél, és jól kapaszkodsz közben, biztosan nem állt volna fel. De szemernyi kétséget sem hagyott neki, semmi de, meg, ha és esetleg, vagy egyéb következmény. 

Ha új energiás tanító akarsz lenni, vagy hosszú távon szeretnél „gyógyítani” felejtsd el, ami eddig volt! Nincs más dolgod, hogy megtartsd a teret annak az embernek, aki eljön hozzád. Ha nem Jézus mondja azt a mondatot nem áll fel az ember. Ő volt olyan fejlett és tudatos lény, aki képes volt ezt azzal a tudatossággal mondani és közben azt a teret megtartani, ahol a félelem és kétség energiája bele sem szagolhatott a történetbe.

Ez 2000 évvel ezelőtt volt. Most itt az idő a leadott leckét megtanulni és megélni! 

Szóval érdekes kihívás elé állít az élet.  Érezheted azt, hogy nagyon magadra maradtál a problémáddal. Ez, pedig nem történik másért, hogy végre oda fordulj önmagadhoz és kimond a bűvös szavakat!

Megcsinálom!

Képes vagyok rá!

 Meggyógyulok, döntök!

Felkelek és járok!

Mert Én képes vagyok, rá mert Én úgy döntöttem! 

Ezek azok a pillanatok és lehetőségek, amikor visszaveszed a hatalmad. Teremtő vagy és ezt most megtapasztalhatod.

Ez az, amiért a másik oldalon álló tömeg, tapsol és örül és ölelkezik a boldogságtól. Látják ezt a potenciált és lehetőséget. Arra hogy rájöhetsz mennyi mindenre vagy képes. Képes vagy felállni és járni! 

Jónak láttam ezt leírni és megosztani veletek. Talán egy páran sarokba szorítva érzitek most magatokat, ahogy ez velem is megesett a napokban. A tudatosság eloszlatja ezt, és ennek hatására átállhatsz az örvendezőkhöz, és felelősséget vállalva meghozod a döntéseidet. Akármi lesz is.  

Elgondolkodtam, akkor én miért írok nektek?

Ezen elgondolkodtam, és arra jöttem rá itt az ideje egy kis reformnak. A kommunikációra helyezem a hangsúlyt, ugyanis arra nagy szükség van. Beszélgessünk, hogy megosszuk, egymással mi történik velünk. Szükségét érzem annak, hogy kimondjuk azt, ami itt van bennünk, érezzük, jelen van a változás, de kevesen merik ezt így megélni és kimondani. Adjunk neki teret az életünkben és sokkal könnyebb lesz. Ne azért legyünk együtt, mert annyi mindent meg kell még tanulunk. Hanem az ünnep miatt, a tapasztalatcsere miatt. A társaság miatt. Élvezzünk az összejöveteleket

Nemrég pedig megszületett bennem egy Találkozó ötlete is, amit az előző levelekben már említettem. Lehet, hogy ezután már csak ilynek lesznek?

Egy biztos nem lehet ugyanazt csinálni hosszú ideig, olyan gyorsan változik körülöttünk minden, hogy ami már fél éves az lassan elavult!

Izgalmas időket élünk, mint egy szörfözés egy hullámon, mindig mozgásban van. 

Minden jót! 

Encz Roland 

www.tudatoseletlegzessel.eoldal.hu