Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szellemgyógyászat

2008.09.10

 

 Szellemgyógyász mester/tanárként sokszor kapok olyan kérdéseket, melyek azonnali válaszadást igényelnek, ugyanis sokan valami kóbor szellemekkel való kommunikációt feltételeznek, amikor meghallják a szellemgyógyászat kifejezést.

 

Szó sincs erről. A szellemgyógyászatban saját szellemünk segítségével állíthatjuk helyre a megbomlott energetikai egyensúlyt, ami az egészség feltétele. Ma már mindenki tudja, hogy a fizikai fájdalom és minden betegség a lélek segélykiáltása! Ennek legszomorúbb bizonyítéka egy súlyos betegség, a rosszindulatú daganat kialakulása. Szinte kivétel nélkül felismerhető a betegséget megelőző krízis, ami halálvágyat generál. Nehéz és kilátástalannak látszó helyzetbe került emberek ilyenkor úgy gondolják, sőt gyakran kimondják, hogy bárcsak..... Úgy érzik az elmúlás mindent, megoldana. Kicsit elkalandoznak, milyen jó lenne már megpihenni, ott nem kellene a megoldásokon töprengeni, felelősséggel járó döntéseket hozni. Nem tart sokáig ez a nyugalom. Újból felszínre tör a jelen problémája, fájdalma. Ekkor újra jön a felmentő sóhaj, milyen jó lenne.... Miután a halálvágy egyre gyakrabban lesz jelen, úgy dönt a szervezetünket irányító "hadsereg", hogy a kívánságot teljesíti, és lerombolja védekező képességünket, megteremti az elmúláshoz szükséges feltételeket. Innen megindul a leépítés folyamata. Ha ilyenkor még meggondoljuk, és erőt veszünk magunkon, harcolni kezdünk a probléma megoldása érdekében, vagy átalakítjuk a megváltozott körülményekhez életünket, az önsajnálat helyett tervet készítünk, célokat tűzünk ki magunk elé, felszámoljuk a semmit nem nyújtó, sőt ártó tényezőket, visszafordulhatunk.

 

Ilyenkor hívjuk saját szellemünket, legyen segítségünkre, kérjen számunkra isteni gyógyító energiát, és közvetítse azt gyógyulásunk érdekében, hogy mielőbb visszanyerjük egészségünket!

 

A szellemgyógyászat energiát közvetít oda, ahol szükség van erre az isteni gyógyító erőre. Mivel itt finom energia van jelen, ezért nem alkalmazható együtt a Reiki-vel.

 

Technikája megtanulható, egymásra épülő kurzusokon. Legmagasabb fokán, a szellemsebészeten már inoperábilis műtéteket is lehet végezni, cisztákat, epe-, veseköveket porlasztani.

 

A szellemgyógyászat 2. fokán a beavatással kapunk szellemi segítőt, tiszta lényeket, gyógyító angyalokat. Ők minden gyógyításnál jelen vannak, segítségükkel biztosítják a sikeres gyógyulást.

 

A szellemgyógyászatnál, pszi-sebészetnél soha nem lép fel szövődmény, mert ez energetikai beavatkozás.

 

Nálunk több irányvonal létezik. Véleményem szerint mindegyik sikeresen alkalmazható, ha azt hittel, alázattal és odaadó szeretettel működtetjük..

 

Létezik kézrátétes és érintés nélküli kezelés, /asztrálsíkon, étertestben végzett/ gyógyítás.  Elsajátítása, mert sikeresen végezhető plasztikai sebészet vagy mély

 

Egyre elterjedtebb a szellemgyógyászat a kozmetikusok körtében, mert bőrhámlasztás nélküli ránctalanítás, heghalványítás stb..., sikeresen érhető el vele, de szellemgyógyászatot végzett masszőrök is csodálatos eredményekről számolnak be.

 

Elmondhatjuk, hogy szinte nincs olyan eset, amikor segítségül ne hívhatnánk a szellemgyógyászatot, pszi-sebészetet.  A szellemgyógyász gyógyításkor a páciens szellemével is együttműködik, ezért elengedhetetlen a páciens hite is a gyógyulása érdekében!

 

A szellemgyógyászatot tanító mesternek nagyon meg kell válogatnia a tanítványait, mert a szellemgyógyászat nagy felelőséggel jár. Különös gondot kell fordítani arra, hogy a hozzánk forduló beteget tájékoztassuk a kivizsgálás, diagnosztizálás és az orvosi kezelés fontosságáról. A SZELLEMGYÓGYÁSZAT NEM HELYETTESÍTI AZ ORVOSI  BEAVATKOZÁSOKAT, KEZELÉSEKET, de támogatja, hatékonyabbá teszi azokat.

 

Vannak olyan országok, ahol sikeresen működnek együtt orvosok és szellemgyógyászok nagyon jó eredménnyel.

 

Erről érdemes olvasni a      www.brunogroening.org/magyar/mwf/erfahrungsbericht.htm  honlapon.

 

Mindenki figyelmébe ajánlom, akit érdekel ez a gyógyító tevékenység. Ne hagyja ki, olvassa el a cikket, mert itt megismerhető a szellemgyógyászat teljes részletében, orvosok véleményével, esettanulmányokkal.

 

Érdekes tapasztatot szereztem, a pszi-sebészet képzésen több orvos is részt vett, de kérték, lehetőleg nevüket sehol ne említsük, mert a szakma kirekeszti és megbélyegzi őket. Mikor megkérdeztem, akkor miért vannak itt: válaszuk az volt, mert működik és segít, néha olyan esetben is, amikor már más lehetőség nincs. Később a mester kurzuson egyikőjükkel sem találkoztam. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, így tudom, hogy a mindennapokban sikeresen alkalmazzák a tanultakat, de tanítani nem merik. Féltik az állásukat, egzisztenciájukat. Megértem, hiszen családjuk megélhetése a tét. Szomorú, hogy ők csak titokban végezhetik ezt a gyógyító tevékenységet! 

 

A szellemgyógyász nem állíthat fel diagnózist, sem tudása, sem joga nincs hozzá, és csodát sem ígérhet! Figyelembe kell venni azt is, hogy vannak esetek, mikor segíteni sem tud. Egyik ilyen eset, mikor a páciens karmikus folyamatot él meg, ebbe nincs joga senkinek "belenyúlni". Ez a lélek tervének beteljesítése.

 

 

Ha szellemgyógyászt keresel fel, kérdezz tőle.. Kérdezd meg melyik ágon tanult, kinél milyen képesítést szerzett. Kérd el, nézd meg az oklevelét, bizonyítványát.

 

Az igazi szellemgyógyász megérti a kérésedet, nem veszi bizalmatlanságnak.  // Nálam az oklevelek jól látható helyen vannak elhelyezve. // Aki kérésed ellenére nem tudja, nem akarja bizonyítani képzettségét, kerüld el, mert nem a te embered, nem várhatsz tőle segítséget, sem őszinteséget.

 

Még egy figyelmeztetés! Ma már az ezoterikus világunk tele van "látókkal".  Ha látóhoz visz az utad, tőle is kérdezd meg, ki az a Felsőlény, aki átvette a felelősséget a harmadik szem megnyitásakor? Ha erre nincs válasz, vagy az, hogy egy harmadik szemet megnyitó kurzuson nyitották meg X összegért, onnan is siess el, mert ez bizony nem így működik. Nagyon kevés és kivételes tudással felruházott mester képes imaginális látáshoz juttatni tanítványait, ezért soha nem kér pénzt. Ilyen esetben tőle is átveszi egy Felsőlény a felelősséget. Azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a tisztánlátás nem úgy működik, hogy megnézem, megcsalnak-e valakit, hanem bizonyos szituációt, jelzést látunk, mely üzenetértékű.  Tehát nem azt hívunk le, amit akarunk és főleg nem akkor, amikor mi akarjuk, vagy kedvünk tartja. Vannak kivételek, akik spirituálisan nagyon fejlettek, ők valóban le tudnak hívni bármikor képeket a múltból, jelenből és jövőből, de ez keveseknek adatik meg. Az Ő felelősségük viszont akkora, hogy ezzel soha nem élnek vissza, nem hozzák be a mindennapokba, segítségnyújtásra igen, de mások kárára vagy a kíváncsiság kielégítésére, hivalkodásra nem használják.  Nem is tehetik meg, hiszen az isteni adományt csak addig birtokolhatják, amíg jóra, nemes célokra használják. Aki nem helyesen él ezzel az ajándékkal, örökre elveszíti azt, méltatlanná válik ilyen csodára.

 

 

Tudod-e, hogy amikor elhatározod, hogy egy betegségből nagyon gyorsan és tökéletesen kigyógyulsz, mert  AKAROD, te is szellemgyógyászatot alkalmazol az egészséged mielőbbi helyreállítása érdekében; ugyanis a HITED és SZELLEMED  segítségével szünteted meg a betegség okát, és állítod vissza az egészséget biztosító  harmóniát. 

 

Ha eddig nem próbálkoztál ezzel az öngyógyító módszerrel, legközelebb szükség esetén próbáld ki. Meglepődsz, milyen jól tudod irányítani saját gyógyulásod ütemét.

 

Azt hiszem egyenlőre ennyit tudtam elmondani, ha érdekel még valami ezzel kapcsolatban, kérdezz bátran. Ígérem legjobb tudásom szerint válaszolok.

 

--ekpafat--