Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Horoszkóp: Melyek lesznek életed legnehezebb évei?

2011.06.05

 

Mind tudjuk, a jó és a nehéz időszakok folyamatosan váltakoznak az életünkben. A lényeg az, hogy megőrizzük a nyugalmunkat és optimizmusunkat. Így könnyebb átvészelni azokat.
 
Kíváncsi vagy, a te életedben mikor következnek be a holtpontok? A csillagok elárulták, a twice, pedig közvetíti neked, hogy idejében felkészülhess!
 
 
Kos: erős vagy, ezért az élet nem tud téged megingatni. A 20-as éveid a legnehezebbek, amikor egyedül kell, ellásd magad, és a saját kezedben kell, tartsd az életed. Sok munkával sikerül is, végül szerencsésen letudhatod a leckét.
 
Bika: zárkózott természeted lévén, inkább magadban tartod, ha valami bánt. Ez viszont nem mindig a legjobb megoldás. Annak kockázata, hogy elveszíts egy fontos személyt az életedből, a tini korban léphet fel. Azonban jegyezd meg: oszd meg gondjaid, és ne birkózz egyedül a fájdalmakkal.
 
Ikrek: érzékeny természetűként, a határhelyzetekben igencsak kiborulsz. Mindig több érzelmet adsz bele a kelleténél, mivel véded az elveid és az igazságod. A kritikus periódus a 19–28. életéveid között várható, amikor egymagad próbálod járni az utad. 30 éves korod után viszont vége lesz a nehézségeknek, és nyugodt napok várnak rád.
 
Rák: sokszor törnek rád olyan érzelmek és pillanatok, amikor az egyedüllétbe menekülsz, legalábbis erre vágysz. A kellemetlenségeket te magad okozod azzal, hogy „elcsipkedsz” mindenkit magad körül, aki szeret téged. A legnehezebb időszakod a 30–40. éveid lesznek, amikor kétségbeesetten keresed a helyed a nagyvilágban.
 
Oroszlán: hatalmas erőd és energiád mindig segít abban, hogy túllépj életed nehéz időszakain. Minden problémát emelt fővel gyűrsz le, és nehéz téged a padlóra tenni. Azonban, a csillagok szerint, 60. éved után már számíthatsz a rosszra, ekkor ugyanis apadni kezd az erőd forrása.
 
Szűz: harcoló típusként egész életedet arra használod, hogy kivívd, ami neked jár. A mindennapjaid hullámvasútként jellemezhetők, a nehézségek, pedig megerősítenek, arra késztetnek, hogy még többet küzdj, és helyes döntéseket hozz. Örülhetsz, mert a rossz napjaid általában hamar véget érnek, utánuk, pedig általában felhőtlen boldogság következik, amely feltölt.
 
Mérleg: ha gondjaid vannak, próbálod azokat mindig elkerülni, nem mersz szembenézni velük. 40-es éveidben viszont nagy a valószínűsége, hogy elveszítesz egy fontos személyt az életedből, amely pszichikailag is megvisel. A családod veled lesz, ők segítnek majd talpra állni.
 
Skorpió: ez a jegy szülöttjei általában kevésbé boldog gyermekkort éltek meg, ami rányomja bélyegét további életükre. Az egykori nehézségek azonban megerősítenek, és segítnek túllépni majd azokon a gondokon, amelyeket a sors tartogat neked.
 
Nyilas: ha szembesülsz egy problémával, elveszted a fejed. A pesszimista gondolatok valósággal behálóznak. Azonban hamar átlépsz a depresszión, és olyan dolgokba merítkezel, amelyek feltöltenek energiával. A 20-as éveid rejtnek számodra bántódást: esélyes, hogy elveszítsd egy családtagod. A 30. éved után viszont minden visszatér a nyugodt kerékvágásba.
 
Bak: úgy véled, mindenki saját maga szervezi az életét, és a balszerencse amiatt van, mert nem figyelünk oda, mikor mit teszünk. Keményen dolgozol azért, hogy valóra váltsd álmaid, ezért gyakran feledkezel bele a munkába. A fiatalságod évei nehezek, kimerítők, és tele vannak lelki fájdalommal, viszont a 30-as éveid meghozzák a kiteljesedést.
 
Vízöntő: téged mintha vonzanának a gondok! Rengeteg megpróbáltatáson mész keresztül. Válás is lehet az életedben, akár a sajátod, akár a szüleidé, ami teljesen kiborít. A 40–50-es éveidben számíts a legtöbb rosszra, de ha megfontoltan cselekszel, szép jövő vár rád.
 
Halak: az, hogy 30 éves korod táján elveszítesz egy fontos személyt az életedből, meghatározza majd a teljes életedet. Elrejted ugyan a fájdalmad, és továbblépsz. De ha a családod nem bátorítana, nem lenne erőd folytatni.
 
 
Forrás: www.twice.hu