Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ki illik a Koshoz, Bikához, Ikrekhez, Rákhoz, Oroszlánhoz, Szűzhöz?

2008.01.05

Kép Ki illik a Koshoz?

 

Mérleg - életre szóló szövetséges lehet. Ha megtanulják tiszteletben tartani egymás szokásait és igényeit, akkor, akár a mesében: addig élnek boldogan, míg meg nem halnak.

 

 Oroszlán - Szerelmüket a teljes összhang, a dinamizmus és a lelkesedés hatja át. Mindketten magas hőfokon égnek, egyre izgalmasabb játékokat eszelnek ki az ágyban.

 

Ikrek, Nyilas - Hamar szót tudnak érteni. Ez még inkább barátság, de idővel szerelemmé érhet. Az egyiket a tett, a másikat a gondolat vezeti. Így jól kiegészítik egymást. Mivel mindketten a saját karrierjüket építik, a saját útjukat járják, esetenként jólesik egymás karjában kipihenni a nap fáradalmait.

 

 

Kép Ki illik a Bikához?

 

Skorpió - Ő az igazi. Féktelen szenvedélyével szét tudja törni a Bika tartózkodását, és a szerelem minden stációját végigjárják az ártatlan flörttől egészen az extázisig.

 

 Rák - Minden téren szót tudnak érteni, az otthon és a gyerek kitöltik az életüket.

 

Halak - A Halak nyugalma jó hatással van a Bikára. Cserében biztonságos hátországot teremt társának. Még azt is képes elnézni neki, hogy szétfolyik a pénz a kezéből.

 

 

Bak - Az ő hideg józanságát képes megtörni a Bika a szeretetével, és a vénuszi erotikával annyira magához láncolja, hogy többé senki el nem csábítja.

 

 

Kép Ki illik az Ikrekhez?

 

Nyilas - Az Ikrek megértő társra talál benne. Mindkettőjüknek óriási a szabadságigénye- ezt meg is tudják adni egymásnak, és közben egymásra is figyelnek.

 

Mérleg - Kellemes párost alkotnak. Kifogyhatatlanok beszédtémából, és szerencsére egyikük sem féltékeny típus, hát abból sincs konfliktus, ha olykor egymás nélkül mennek társaságba.

 

Kos - Az ő tüzessége felvillanyozza, és bár induláskor egyikük sem gondol hosszú távú kapcsolatra, később mindketten elcsodálkoznak, hogy egy egész életet kibírnak egymással.

 

 

Kép Ki illik a Rákhoz?

 

Bak - Komolyságába azonnal beleszeret a Rák, és mindent elkövet, hogy kedvese elvárásainak megfeleljen, hogy dicséretét elnyerje.

 

 

Rák - Egy másik Rákkal a boldog családi életet hasonló gondolkodásuk és érdeklődésük garantálja. Akkor boldogok, ha sok gyermek szaladgál közöttük.

 

Skorpió - Határozottsága megbabonázza a Rákot. Csodálja erejét, céltudatosságát. Felnéz rá, és hajlandó alávetni magát az akaratának.

 

Bika - Megbízhatósága, higgadt természete már az első pillanatban leveszi a lábáról a Rákot és meg sem állnak az oltárig.

 

 

Kép Ki illik az Oroszlánhoz?

 

Vízöntő - Visszafogottsága és az Oroszlán nagyvonalúsága tökéletesen ellentétes. Mégis éppen az ellentét tartja össze őket, akár egy életen át. Mindketten tiszteletben tartják egymás szokásait. Kitűnő véd- és dacszövetséget alkotnak.

 

Nyilas - hamar megtalálják a közös hangot, a közös társaságot, a közös életcélt. Mindig forró körülöttük a levegő, habzsolják az életet.

 

Ikrek - Örömmel hízeleg az Oroszlánnak, legyezgeti a hiúságát, és ezzel még azt is el tudja érni, hogy olykor külön utakon járhasson.

 

 

Kép Ki illik a Szűzhöz?

 

Halak - Úgy tud alkalmazkodni, annyira igyekszik megfelelni, hogy azt még a legkritikusabb Szűz sem tudja elérzékenyülés nélkül fogadni.

 

 

 Bak – Esetében épp fordítva működik minden. Ő az egyetlen, akinek a kívánságait a Szűz boldogan teljesíti, mert be akarja bizonyítani, hogy érdemes az elismerésére, szeretetére. Bár a külvilág egyhangúnak és unalmasnak látja életüket, számukra ez az egyhangúság jelenti a biztonságot.

 

Rák – Hasonló gondolkodásmódja vonzó a Szűz számára. Egyformán takaréklángon égnek, mindketten békés otthonra vágynak, ahol mindenkinek van egy saját kis kuckója, ahová elvonulhat, ha magányra vágyik.

 

-Kiskegyed-