Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ki illik a Mérleghez, Skorpióhoz, Nyilashoz, Bakhoz, Vízöntőhöz, Halakhoz?

2008.01.06

Kép Ki illik a Mérleghez?

 

Kos – Lendületessége, céltudatossága mindig ki tudja lendíteni a Mérleget a holtpontról, miközben megfontoltságával képes visszatartani a meggondolatlan lépésektől. A Kos tüzessége és a Mérleg érzékisége olyan erős kapocs, ami évtizedekre összekötheti őket.

 

Nyilas – Optimizmusa és világmegváltó tervei könnyen lázba hozzák a Mérleget. Az „élni és élni hagyni” elve alapján inkább szövetségesek, mint házastársak.

 

Oroszlán – Hasonló beállítottságú: éppen úgy imádja a luxust, az előkelő társaságot, a gondtalan életet, mint a Mérleg. Ha nem egymással rivalizálnak, nagyon jó szövetségesek lehetnek.

 

 

Kép Ki illik a Skorpióhoz?

 

Bika – Ő az egyetlen, aki teljes mértékben, mindenben megfelel a Skorpió elvárásainak. Nyugodt erotikája csodálatos szerelemben olvad össze a Skorpió féktelen szenvedélyével.

 

Szűz – Szorgalmával, egyszerűségével vonzza a Skorpiót. Feloldja kedvese gátlásait. Érzi, remek szerelmi partnert talált benne. Ha kihűl a kezdeti láng, mély barátsággá alakul a kapcsolat.

 

Halak – Vele eléggé egyoldalú a kapcsolata, ugyanis amíg az felnéz rá és imádja, addig a Skorpió – talán kényelemszeretetből – csupán elfogadja rajongását.

 

 

Kép Ki illik a Nyilashoz?

 

Ikrek – Bár az életszemlélete merőben eltér, azért közös vonás is található természetükben: mindketten élénk társasági életet élnek, lételemük a nyüzsgés, imádnak utazni.

 

Kos – Tőle nem csak állandó őszinte csodálatot kap a Nyilas, hanem lángoló szerelmet is. Optimizmusuk mindig átsegíti őket az útjukba kerülő akadályokon.

 

Mérleg – Mester a romantikus hangulatteremtésnek, könnyen leveszi a lábáról az ábrándos lelkű Nyilast, és mert szeretik megadni a módját a szerelmi együttlétnek, újabb meglepetést eszelnek ki egymás elkápráztatására.

 

 

Kép Ki illik a Bakhoz?

 

Bika – A legideálisabb partner a Bak számára, hiszen megfontolt, két lábbal áll a földön, mindig biztosra megy. A Bika még a legszégyenlősebb Bakból is képes kihozni a szerelmet.

 

Rák – Alkalmazkodását, ragaszkodását nagyra értékeli a Bak, és könnyen igant mond a közös életre. De ez a kapcsolat valójában inkább gazdasági, mint érzelmi közösség, ugyanis a Bak soha nem tudja megadni azt a melegséget, amire a Rák élete végéig áhítozik.

 

Szűz és Skorpió – Velük is igen kiegyensúlyozott párost alkothatnak a Bakok. Sokra vihetik együtt!

 

 

Kép Ki illik a Vízöntőhöz?

 

Oroszlán – Kedvességével, ajándékaival elkápráztatja az amúgy puritán Vízöntőt. Leveszi a lábáról, nem is fogja megbánni, mert élete végéig kényeztetésben lesz része.

 

Ikrek – Ötleteivel, játékosságával hódítja meg a Vízöntőt. Mindketten igénylik a függetlenséget, így nem esik nehezükre megadni azt a másiknak. Éppen ez lesz hűségük záloga.

 

Nyilas – Világmegváltó tervei elkápráztatják a Vízöntőt, még az is lehet, hogy reális alapokat talál társa álmainak. Egész életüket mások boldogulásának szentelik, és ez még öregkorukban is szoros kapocs kettőjük között.

 

 

Kép Ki illik a Halakhoz?

 

Szűz – Tökéletes párja lehet a Halaknak, mert minden megvan benne, ami a Halakból hiányzik: a racionalitás, az aprólékosság, a takarékosság. A szerelem képes arra, hogy közös nevezőre jussanak és megtalálják egymás oldalán a boldogságot.

 

Bika – Igazán a Halakhoz illő partner, mert mellette mindent ki tud számítani, nem kell tartani a meglepetésektől.

 

Bak – Az ő szívét meghódítani nagy kihívás a Halaknak. De ez sikerülhet. Rengeteg türelemmel, megértéssel boldog házastársat faraghat belőle. S ez őt magát is boldoggá teszi.

 

-Kiskegyed-