Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Minden, amit az Ikrekről tudni kell!

2011.07.13

 

Az Ikrek csillagjegy a fiatalság jelképe. A május 21. és június 21. között születetteket a kettősség jellemzi. Néha olyan érzésünk van velük kapcsolatban, mintha két személyiségük lenne. Jó alkalmazkodó – és kommunikációs készséggel rendelkeznek, viszont gyakran nyugtalanok. Elfordul, hogy ellentmondásokba keverednek.

Általános tulajdonságok
Az Ikrek jegyűekre, a kíváncsiak, a beszédesség, a sokoldalúság jellemző - szellemileg aktívak. Hajlamosak csapongani a témák között. Rugalmasak, de véleményüket is sokszor változtatják. Örökmozgók, érdeklődők, mindenre kíváncsiak. Szeretnek utazni, társaságba járni. Nehéz velük tartani a lépést, mert legszívesebben egyszerre több helyen lennének. Általában nagyon barátságosak.
 

ikrek--.jpg 

Az Ikrek munkatárs
Általában e jegy szülöttei olyan pályát választanak, amelyen a kommunikációjuk kiteljesedhet. Újságíróként, üzletkötőként egész komoly karriert futhatnak be. Nagyon sokoldalúak, és széleskörű tudással dicsekedhetnek. Ez pont a már említett kíváncsiságukból fakad. Gyorsan tanulnak, logikusan gondolkodnak, ugyanakkor felületesek és következetlenek. Fogékonyak az újra. Lelkesednek egy feladatért, de nem biztos, hogy be is fejezik.
 
Ikrek és a szerelem
Egyik pillanatról a másikre képesek a hangulatváltásra. Szórakoztató és romantikus partnerek. Szeretik a változatosságot, ez a szerelmi életükre is jellemző. Ha unalmasnak találják a kapcsolatot, fejvesztve menekülnek belőle. Imádnak flörtölni, még akkor is, ha boldogan élnek. Néha a munkát a szerelemnél is többre értékelik.
 
Az Ikrek egészsége
A jegy szülöttei számára a leggyakoribb problémát a megfázás jelenti. A légzőszervei az átlagosnál érzékenyebbek. A vállak, a karok és a kezek ugyancsak gyenge pontnak számítanak. Relaxációs technikák elsajátításával sokat tehetnek az egészségükért. Energiaszintjük egyik pillanatról a másikra változhat. Épp ezért fontos számukra a rendszeres étkezés és létfontosságú az alvás.
 
Lia
 
Forrás: www.amaino.hu