Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ön hogyan alszik a horoszkópja szerint?

2011.04.09

alvas-horoszkop_176x186.jpg

 

Halak, Vízöntő, Nyilas vagy Kos… mindannyian “aktívak” alvás közben. Némelyek cápák elől menekülnek, vikingekkel hajóznak, míg mások a fülükbe harapó zöld elefántokról látnak rémálmokat.

Alvás közben Önnel is valami különleges történik? Nagyon is lehetséges, hogy ehhez a csillagképének is köze van. Ha elolvassa következő írásunkat, megtudhatja (mulatságból vagy talán a valóságban is), mi rejtőzik a csillagok mögött…

 

A Kos szerint az alvás túlságosan egyszerű.

Egész éjszaka ébren maradni – ez jelenti a Kos számára a legfőbb kihívást. És amikor végre elalszik, a szarvát verekedő pozícióba helyezi, hogy senki, még véletlenül se, ébressze fel.

 

A Bika elfelejti elhozni a tiszta ágyneműt a tisztítóból.

Dühösen rátámad mindenkire, aki fel meri ébreszteni. Alvás közben nyugalmat akar, és általában nagyon hangosan horkol. Ha berúg, duettet horkol!

 

Az Ikrek egyszerűen nem fáradt, de ha elalszik, úgy alszik, mint a bunda.

Reggel még ágyúdörgésre sem ébred fel, úgy kell emelővillás targoncával kiemelni az ágyból.

 

A Rákot az nyugtalanítja, hogy mások hogyan alszanak.

Folyton betakargatja a mellette alvót, és nem mer megmozdulni, nehogy felébressze a másikat. Általában a gyermekéről álmodik valahol a Karib-szigeteken.

 

Az Oroszlán fél megfordulni az ágyban, nehogy összekócolja a haját.

Anatómiai párnán alszik, hogy megelőzze a nyakfájást, és gyapjú takarót használ. Ha alvás közben megzavarják, néhány másodpercig ordít, aztán újra elalszik.

 

A Szűz időnként felébred és megigazítja a párnát és a takarót.

Szeret selyem ágyneműn aludni, és imádja a kényeztetést. Legrosszabb rémálma egy kígyóktól nyüzsgő szalmán eltöltött éjszaka.

 

A Mérleg egész éjszaka azt próbálja eldönteni, mit vegyen fel holnap.

Öt különféle párnát tart az ágyán, mert nem tudja, melyik illik hozzá a legjobban. Alvás közben ennek ellenére mindent lerúg magáról, mert álmában egy őrült pandával viaskodik.

 

A Skorpió a következő áldozatával álmodik és élesíti a tüskéit.

Úgy alszik, mint egy király és mindenkit távolt tart magától, mert tudja, hogy mindenki tart tőle. Ha mindenképpen fel kell őt keltenie, biztos távolságból tegye.

 

A Nyilas nem tud másra gondolni …

… mint arra, mennyivel job dolgokkal tudna foglalkozni, ha nem kellene aludnia. Elalvás előtt asztrofizikai könyveket olvas, sakkjátszmát játszik egy orosszal, és már korán reggel felüléseket végez az ágyában.

 

A Bak utolsónak érkezik a munkába, és elsőként fekszik le aludni.

Közel s távol minden pizzafutár ismeri, mivel túl lusta ahhoz, hogy főzzön. Természetesen az ágyban eszik, ezért van az ágyneműnek gyanúsan pirosas-sárgás-barnás színe. A Baknak csak egyetlen stratégiai terve van az életben: az alvás.

 

A Vízöntő rosszul alszik, mert egész éjszaka a számítógép előtt ül.

Rá van kattanva a csetelésre, a skype-ra és a facebookra, ezért a barátai már jó ideje nem találkoztak vele. Fekete kávét iszik, és hétvégén sem lehet látni, mert az egész szombatot és vasárnapot átalussza.

 

A Halak elmúlt életekról szóló viharos álmokat lát.

A Halak egy hollywoodi szívtipróval vagy dívával folytatott szenvedélyes kapcsolatról álmodozik, és egész éjszaka rúgkapál. Néha horkol is, de ezt sohasem ismerné be.